2777
2789
چقدر برای اقدام از طریق نیروی متخصص فدرال و کبک 2013 زمان داریم؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بزرگترین برنامه مهاجرت کانادا به نام نیروی متخصص فدرال FSWP تعداد پرونده های پذیرفته شده از اردیبهشت 1392 را اعلام نمود. این برنامه به شما اجازه تحصیل در کانادا، اقامت در کانادا و ... را می دهد.

همانطور که میدانید برنامه نیروی متخصص کبک QSW تا قبل از 9مرداد 92 زمان دارد و بعداز آن منقضی می گردد.

در حال حاضر اگر پرونده کاملی (طبق لیست مورد نظر کانادا و با شرایط منطبق ایران-45مورد) را داشته باشید، میتوانید بسیار خوشبین باشید که از این طریق اقامت کانادا را دریافت نمایید. هرچند زمانبندی این برنامه بسیار محدود است. به اعتقاد آقای گنجی(وکیل مهاجرت کانادا) اقدام از طریق این برنامه زمان بسیار کوتاهتری(حدود یک سوم کمتر) نسبت به قبل دارد. پس برای علاقمندان کانادا که دارای انگیزه، شرایط لازم و ... را دارند، هم اکنون بهترین زمان است.

در اینجا می توانید جدول بروز شده تعداد پرونده های کامل دریافت شده در بخش نیروی متخصص فدرال 2013 را که توسط اداره مهاجرت برای بررسی قبول شده است را ببینید. CIC سقف پنج هزار نفری را برای این مشاغل در نظر گرفته است. متقاضیان باید در یکی از 24 رشته زیر تجربه کار و مدرک داشته باشند و در هر رشته 300نفر پذیرفته خواهد شد.

در تاریخ 5تیرماه92 اداره مهاجرت گزارش داد که تاکنون 65 پرونده پذیرفته شده است. ولی این آمار همیشه با تاخیر مواجه بوده و پیش بینی بیش از رقم اعلام شده است.

برنامه نیروی متخصص کبک

در تاریخ 7فروردین92 اداره مهاجرت کبک اعلام نموده که میخواهد برنامه و قوانین مهاجرت از طریق نیروی متخصص را تغییر دهد و قوانین فعلی تا تاریخ 9مرداد92 اعتبار دارد.

به احتمال زیاد ما شاهد تغییراتی در برنامه نیروی مهاجرت کبک خواهیم بود.

عقربه های ساعت به سرعت به جلو حرکت می کنند ولی همچنان برای متقاضیان کانادا زمان وجود دارد، شما میتوانید برای بررسی شرایط اقامت در کانادا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید.

لینک جدول بروز شده تعداد پرونده های کامل دریافت شده در بخش نیروی متخصص فدرال 2013 - در تاریخ 6تیرماه 92

http://www.ganjico.com/Details/202/چقدر-برای-اقدام-از-طریق-نیروی-متخصص-فدرال-و-کبک
سلام ما امدیم خونمون

وای که چه گرم بود ایران داغ داغ

امیدوارم همتون خوب و خوش باشید

سپیده جون ایشالا که همچی‌ اوکی بشه عزیزم بهت زنگ میزنم سر فرصت بحرفیم

نسیم جون میبینم که شما هم رفتی‌ کلگری مگه قرار نبود بیای تورنتو؟؟؟؟

ما قبل ایران یه سری از وسیلمنو جم کرده بودیم الان هم باید شروع کنم به جامو جور ایشالا اول آگوست میریم از اینجا به شدت دنبال خونه هستیم

بعدا میم سر میزنم از دوستم هم شنیدم که هی‌ منتظر بودن گرم بشه حسابی‌ و نشده اما نسبت به ایران ‌ سرد و خنک هوا
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام سارا جونی رسیدنت به خیر گلم.

نه عزیزم شما ببخشید ما ماشینمون اونقدری بزرگ نبود بخوام تعارف کنم تازه بعدش مصی باهام دعوا کرد که حداقل یه تعارف می کردی.منم دیدم تعارفم الکی می شه.خلاصه ببخشید.

برات کلی لواشک و اینا گذاشته بودم اما مطمئن بودم اضافه می خوری حداقل وزن رو برداشتم دم اخری اوردم.می خواستم واسه پارسا و کیان یه یادگاری بدم ها .خلاصه که اینبار قبول نیست :))))))))))))))))))))))

من از مجید می خواستم عذر خواهی کنم خودت از طرفم بهش بگو. زحمتتون شد.مرسی.

من شماره رو میدم سعید پس با اجازه.
سلام چشمک جون خوبی؟

به سلامتی انشاالله با دل خوش عزیزم.

اصلا به این چیزای الکی فکر نکن و خودت رو اذیت نکن. منم نبودم اما دیدم دست مردم.

یکی از دوستامون که کانادا هستن می گفت یه روز همسرش امده یه شماره بگیره که اشتباهی 911 رو گرفته و زود هم قطع کرده.

می گفت بعد از چند دقیقه ریختن تو خونشون و مرده رو گرفتن که نکنه تو داری زن و بچه رو اذیت می کنی.

هر چی اینا توضیح می دادن که اشتباه شده به خرجشون نمی رفته هی به خانمه می گفتن تو ازش می ترسی که اینجوری جلوش می گی و ما شما ها رو می برم چون ممکنه اینجا امن نباشه.

خلاصه در اخر یادم نیست چی می شه اما به نظرم اصلا نباید افکارت رو در گیر این مسئله کنی و خودت رو اذیت کنی.

البته ممکنه یه سری مسانل مثل جریان نلیسا ( دختر سپیده جون) خدایی نکرده پیش بیاد که خوب خیلی کمه.

و خدا رو شکر هم وقتی این دو تا بچه تنها تو خیابان بودن کسی ندزدیدشون.

فکرش رو نکن اصلا.انشاالله که همیشه سلامت باشین .
سلام چشمک جون
اینجا بزرگترین مزیتش داشتن امنیت اجتماعیه اصلا نگران اینجور مسائل نباش . اینجا اینقدر مهاجر زیاده که نیتیوها اصلا توش مشخص نیستن و اصلا اینکه شما خارجی هستید معنی نداره. من اینجا شده به خاطر حواس جمعم ماشینو روشن با سوئیچ توش پارک کردم رفتم خرید کردم بعد یک ساعت اومدم ماشینم صحیح و سلامت سرجاش بوده. یا اولی که اومدیم دلارهای عزیزمونو تو ماشین خواهرشوهرم گذاشتیم و ماشینم هم بیرون پارک بود تا صبح و دلارهای عزیز سر جاشون بودن. اینجا خیلی از خانمها تنها زندگی میکنن و همسرانشون نیستن و هیچ مشکلی وجود نداره یعنی از این نظر غیر قابل قیاسه با ایران من خودم دو هفته با پسرم تنها بودم و ذره ای احساس ترس نکردم. خلاصه هر چی اینجا مسئله کا پیدا کردن مشکله مسئله امنیت اجتماعی نمره اش بیسته.
سلام دوستان

خوبید؟
یه سری سوال داشتم در مورد مهاجرت منیتوبا: میخواستم ببینم کسی از جزییات مهاجرت استانی منیتوبا از طریق خویشاوندی اطلاعی داره؟ یا اینکه کسی رو بشناسید که از این طریق اقدام کرده باشه؟
من که چک کردم دیدم که خویشاوندی که ساپورتر هست باید حداقل 1 سال سابقه زندگی در منیتوبا داشته باشه و فقط هم لازمه که کپی کارت بیمه و کپی کارت پی آر یا سیتیزنی رو با یه فرمی که لازمه پر کنه و یه سری سوال برای اینکه چطور میتونه به فرد اپلای کننده برای ستل داون شدن کمک کنه رو جواب بده و همینا رو باید سابمیت کنه. نمیدونم آیا بعدش چیز دیگه ای میخوان یا نه؟
سوالی که دارم اینه کسی میدونه آیا اگه فردی اونجا ساکن نباشه ولی کارت بیمه اونجا رو بگیره و هر از چند گاهی هم اونجا رفت و آمد کنه ریسکش چقدره واسه این کار؟
بعدش هم موقعی که حضورا کارت بیمه منیتوبا رو درخواست میده همون وقت کارت صادر میشه (مثل آلبرتا) یا بعد براش پست میکنند و چقدر طول میکشه؟
لطفا اگه هر اطلاعاتی در این زمینه دارید share کنید و اگه کیسی رو میشناسید معرفی کنید ممنون میشم.

چشمک جون اینجا خیلی امنه و خیلی از خانومها با بچه هاشون تنها زندگی میکنند و البته که به نظر من همیشه آدم باید احتیاط کنه. مثلا شب جاهای خلوت و یه سری جاهای خاص بهتره تنها نباشی. کلا تو رسانه هاشون هم هر از چند گاهی به خانمها هشدار میدن که سعی کنند غروب و شبها همراه داشته باشن. و چیز دیگه ای هم که من همیشه حواسم هست اینه که همیشه دخترم باید در دامنه دیدم باشه.
cheshmak jan manam ba nazare dostan movafegham.inja kamelan amne.alan man khodam be khatere kare hamsaram dar hafte chand roz tanha hastam ba dokhtaram va aslan namitarsam vali be gofteye mesi jan say mikonam hame ja naram makhsosan shabha .in afkar ham tabiyi hast man yadame ta chand mahe aval bad az omadanemon hamash mitarsidam yeki biyad to khonamon :) ya harvaght miraftam mahd dokhtaramo biyaram delshore migereftam va mitarsidam ke etefaghe badi oftade bashe vali alan dige khoda ro shokr ok shodam.
mesi jan manam ke dar in zamineha etelaat nadaram :((( 1