2777
2789
شیوا جونم مرسی عزیزم ما هم خوبیم خوشگل خانم.هنوز که نفرستادیم مدارک رو

پس فردا مدارک رو برای تاییدیه می دم به سارا زحمت بکشه ببره کانادا تا خدا چی بخواد به سلامتی

شیوا جان چرا قبل از اقدام چک نکرده بودین وکیل رو؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سما جون چک کرده بودیم و اسمشون جز وکلای مجاز بود اما مثل اینکه چند ماه پیش دولت کبک میاد ناغافل یه امتحان زبان فرانسه از وکلایی که کار کبک انجام نیدادند میگیره و تقریبا تمام وکلای ایرانی غیر مجاز میشن ، در واقع این وکلا الان فقط برای مرحله فدرال قابل قبولن نه برای کبک !!!
سلام دوستان

منم چند وقتیه اینجا سر نزدم.

لیلیان جان مبارک باشه، ایشالله ویزا همتون هرچه زودتر صادر شه

انوشه جان رسیدن به خیر

نسیم جان و دوستان کلگری خدا رو شکر که به خیر گذشت

پلنگ صورتی جان من 5 سالی ادمونتون بودم. اگه سوالی داری میتونی بهم ایمیل بزنی و شماره تلفنت رو بدی که من باهات تماس بگیرم که سوالاتو بپرسی. تماس از سرویس تلفنی که داریم به آمریکا و کانادا رایگانه.

سلام دوباره
پلنگ صورتی همسرم یک جایی تا آخر julyکار داره بعدش مشخص میشه ولی اگر جابجا شویم میریم وینی پگ
در ضمن اگر کسی پرستار هست و می خواهد بیاد کانادا:
http://www.migrant-bird.com

سلام به دوستان عزیز...
من هم که کمتر میام راستش هنوز خودمو متعلق به این تاپیک نپنداشتمتا الان هیچ حرفی در مورد پرونده من و بیبی ها نزدن...
و من هم با سابقه قبل خیلی خوشبین نیستم.. یعنی بدبینم.

بعد اینکه مصی جونم خوبی؟؟؟؟ چطوری دوستم برنامه میشیگان شما چی شد؟
مرسی عزیزم... دعا کن ویزای ما هم بیاد. اه... حالم داره از این آفیسر و سیکیوریتی چک کانادا بهم میخوره... امریکا سه سوته 28 روزه ویزا داد... کانادا الان وارد 10 ماه شدیم! درسته یه تکونی به خودشون دادن و ویزای همسری اومد اما من بمونم با دوتا طفل معصوم!! بدون هیچ تکیه گاه!!؟
از این ور هم آموزش پروش رو نروه... همش زنگ میزنن میگن تکلیف ما و خودتو روشن کن بالاخره میای یا نه؟
موندم چه خاکی بریزم به سرم.

سلام پلنگ صورتی خوبی؟ بسلامتی بری عزیزم..

نسیمممم اینا تو سیل گیر کردن؟ وای نهههه با یه بچه کوچولو... تو هتل خیلی سخته...امیدوارم نسیم جان خیلی زود شرایط اوکی بشه بیا خبر بده حتما.
.
لیلیان جون منم خوبم ممنون

میشیگان طرف میخواد حتمی ولی شروع کارش اوایل 2014. ما هم صبر میکنیم تا اون موقع ببینیم موقعیتهای دیگه چطوره. همسرم میگه اگه مطمئن بشم کارش تبدیل به پرمننت میشه و از اون طریق بشه واسه گرین کارت اقدام کنیم میریم (البته طرف گفته بعد از یکسال پوزیشن رو پرمننت میکنه). البته گرین کارت رو بیشتر واسه اینکه دست منم باز باشه برای کار اصرار داریم. چون قوانین ویزا و work permit اینجا خیلی پیچیده است ، کانادا از این نظر خیلی راحت تره. تا اون موقع ببینیم چی پیش میاد.

ویزای شما و نی نی ها هم ایشالله میاد زیاد نگران نباش.