2777
2789
ویزای خوبشاوندی والدین در سال 1392 – New Parent and Grandparent Program 2014

.
.
.
.
.
.
.
.
.
بعد از مدتها انتظار خبر خوشی از سازمان مهاجرت کانادا اعلام گردید. از این پس ویزای خویشاوندی یا به تعبیری اسپانسرشیپی والدین یعنی پدر و مادر همچنین والدین آنها یعنی پدر بزرگ و مادر بزرگ متقاضی که درخواست ویزای می دهد، باز خواهد شد. کانادا دارای قوانین سهل تری در میان کشورهای مهاجر پذیر مانند: آمریکا، انگلیس، استرالیا، نیوزلند در زمینه پذیرش و اعطای اقامت دائم به والدین و پدر بزرگ و مادر بزرگ است.

شروع رسمی از دوم ژانویه 2014 می باشد و اولویت با کسانی است که .............

http://www.ganjico.com/Details/199/%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1392-%E2%80%93-New-Parent-and-Grandparent
ویزای خوبشاوندی والدین در سال 1392 – New Parent and Grandparent Program 2014

.
.
.
.
.
.
.
.
.
بعد از مدتها انتظار خبر خوشی از سازمان مهاجرت کانادا اعلام گردید. از این پس ویزای خویشاوندی یا به تعبیری اسپانسرشیپی والدین یعنی پدر و مادر همچنین والدین آنها یعنی پدر بزرگ و مادر بزرگ متقاضی که درخواست ویزای می دهد، باز خواهد شد. کانادا دارای قوانین سهل تری در میان کشورهای مهاجر پذیر مانند: آمریکا، انگلیس، استرالیا، نیوزلند در زمینه پذیرش و اعطای اقامت دائم به والدین و پدر بزرگ و مادر بزرگ است.

شروع رسمی از دوم ژانویه 2014 می باشد و اولویت با کسانی است که .............

http://www.ganjico.com/Details/199/%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1392-%E2%80%93-New-Parent-and-Grandparent

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مامان کیانای عزیز

خوبی گلم

چقدر عالی 20 روز؟

پس انشاالله منم بفرستم زود می دن

نه بابا می دونی چی شد؟

مصطفی ریزنمراتش رو که گرفته بود یه سه واحدی رو نگه داشته بود واسه سربازی و عموم گفت حتما ریزنمرات رو می خوان

خلاصه تا بره دانشگاه و اقدام کنه هنوز بهون ندادن

اگه خدا خواست و تو این هفته بهمون بدن و ما هم بدیم ترجمه می تونم با مامان زن عمو بفرستم وگرنه باید اول کاری کلی خرج کنم

عموم هم حدود دوماه دیگه میاد ایران پس بگم تاییده رو بیاره یا نیازی نیست؟

با ایلتس یهو بدم عموم که همونجا بفرسته نه؟

آیلتس پره؟

انشاالله که هم شوهر شما هم شوهر من 7 بیارت که نیاز نباشه دیگه

الان چند هست؟ ما هم ثبت نام کنیم.
سما جان سلام

مدارک تحصیلی هم از طرف خود دانشگاه هم از طرف شما باید فرستاده بشه برات توی ایمیل توضیح دادم که گلم...

نتیجه آیلتس رو نباید بدی به wes پس نیازی نیست تا اول آیلتس رو بگیری

مدارک خودت رو هم لازم نیست بدی اگر از طرف همسرت اقدام کردید فقط مدارک اون کافیه...

به نظر من تا مدارکتون آماده شد زودتر بدید تا زودتر هم تحویل بگیرید وگرنه شلوغ بشه خدا میدونه کی به دستتون برسه...

بله گلم منم معماری خوندم...

الان چی چند هست؟
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلام به همه خصوصا مامان سارا جون وفی فی جون که اتگار الان الان مونترالن
مامان سارا جون شما هم میرین کلگری اونجا کار پیدا کردین
چه مدت اینجا بودین
من کلی سوال دارم از تون کی میاین سر بزنین تا سوالامو بپرسم
ممنون
میشاد جون کار مرتبط خیر

فی فی جون خوش اومدی...برای کارسیت دست دوم بخواهی میتونی از کی جی جی بخری....لباس هم هر جا حراج بزنه مثل چیلدرن پلیس و به نظرم قیمتهای الد نیوی بهتره

مامان شری اونجا هم میگن بازار کار خرابه میریم ببینیم چی پیش میاد. فردا دو ساله که اینجاییم. من دیر به دیر سر میزنم. شما سوالاتت رو بپرس بدونم جواب میدم عزیزم

لیلیان جان تبریک
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
این حریم کیست با نور جلال آمیخته

جلوه اش چون باغ جنت با جمال آمیخته

دست و پا گم میکند جبرئیل اینجا چون نسیم

بوی غربت بس که با عطر وصال آمیخته

هوای مشهد کردی این سایت رزرو هتل در مشهد به دو نفر از اعضا سایت به صورت قزعه کشی سفر مشهد هدیه میده توی قسمت اعضا سایت ثبت نام کنید
http://www.hotelafzar.com