ویزای خوبشاوندی والدین در سال 1392 – New Parent and Grandparent Program 2014
. . . . . . . . . بعد از مدتها انتظار خبر خوشی از سازمان مهاجرت کانادا اعلام گردید. از این پس ویزای خویشاوندی یا به تعبیری اسپانسرشیپی والدین یعنی پدر و مادر همچنین والدین آنها یعنی پدر بزرگ و مادر بزرگ متقاضی که درخواست ویزای می دهد، باز خواهد شد. کانادا دارای قوانین سهل تری در میان کشورهای مهاجر پذیر مانند: آمریکا، انگلیس، استرالیا، نیوزلند در زمینه پذیرش و اعطای اقامت دائم به والدین و پدر بزرگ و مادر بزرگ است.
شروع رسمی از دوم ژانویه 2014 می باشد و اولویت با کسانی است که .............
ویزای خوبشاوندی والدین در سال 1392 – New Parent and Grandparent Program 2014
. . . . . . . . . بعد از مدتها انتظار خبر خوشی از سازمان مهاجرت کانادا اعلام گردید. از این پس ویزای خویشاوندی یا به تعبیری اسپانسرشیپی والدین یعنی پدر و مادر همچنین والدین آنها یعنی پدر بزرگ و مادر بزرگ متقاضی که درخواست ویزای می دهد، باز خواهد شد. کانادا دارای قوانین سهل تری در میان کشورهای مهاجر پذیر مانند: آمریکا، انگلیس، استرالیا، نیوزلند در زمینه پذیرش و اعطای اقامت دائم به والدین و پدر بزرگ و مادر بزرگ است.
شروع رسمی از دوم ژانویه 2014 می باشد و اولویت با کسانی است که .............
سلام به همه خصوصا مامان سارا جون وفی فی جون که اتگار الان الان مونترالن مامان سارا جون شما هم میرین کلگری اونجا کار پیدا کردین چه مدت اینجا بودین من کلی سوال دارم از تون کی میاین سر بزنین تا سوالامو بپرسم ممنون
فی فی جون خوش اومدی...برای کارسیت دست دوم بخواهی میتونی از کی جی جی بخری....لباس هم هر جا حراج بزنه مثل چیلدرن پلیس و به نظرم قیمتهای الد نیوی بهتره
مامان شری اونجا هم میگن بازار کار خرابه میریم ببینیم چی پیش میاد. فردا دو ساله که اینجاییم. من دیر به دیر سر میزنم. شما سوالاتت رو بپرس بدونم جواب میدم عزیزم
هوای مشهد کردی این سایت رزرو هتل در مشهد به دو نفر از اعضا سایت به صورت قزعه کشی سفر مشهد هدیه میده توی قسمت اعضا سایت ثبت نام کنید http://www.hotelafzar.com