2777
2789
سلام دوستان من خیلی‌ سرم شلوغه ولی‌ خواستم فقط یه خبری بدم که ما مجبور شدیم خونمون رو تخلیه کنیم چون نزدیک رودخانه بود و الان فعلا تو هتلیم. هیچ خطری کسی‌ رو تهدید نمیکرد اینجا خیلی‌ زود خونه‌ها رو تخلیه کردند ولی‌ خوب یه زره این بی‌ خانمانی اون هم با بچه سخته
سلام به همه مامانای گل
مامانای که کلگری هستند همگی خوبن؟
نسیم جان ان شالله که بزودی همه چیردرست میشه واقعا با بچه خیلی سخته
ندا جان مهمترین چیز اول برای شما زبان هست حتما با زبان تافل یا ielts آکادمیک بیاید چون اینجا باید یک دورههایی رو بگذرونید متاسفانه من در مورد رشته های مامایی وپزشکی اطلاعی ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان
امیدوارم همگی خوب باشید
من متاسفانه خیلی وقته به این تاپیک نیومدم
سمما جون شما چطوری؟ در چه حالی خانومی؟
دوستان کسی هیت که اخیرا یعنی حدود 6 ماهه گذشته پروندش اسکیل ورکر باشه و مدیکالش اومده..ما الان حدودا سه ساله اقدام کردین و به غیر از فایل نامبر دوم هیچ پیشرفتی نداشتیم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پروندمون هم ورشو رفته
چو شقایق از دل سنگ برآ...
سلام به همه

نسیم جون جدی؟اینقدر جدی بوده؟ خیلی مراقب خودتون و ارشان باش ها.در پناه خدا باشین انشاالله.

سلام چشمک جون خوبی خانمی؟ ما هم خوبیم شکر خدا.زود زود بیا اینجا.شما سوریه بودین درسته؟ زمانی که شما اقدام کردین همه ی اوون زمانی ها هنوز در انتظارن.

سپیده جونی کجایی عزیز؟ بیا یه خبری از خودت بده.
سلام دوستان
نسیم جون خدارو شکر که حالتون خوبه ، راست میگی با بچه سخته اما شما قسمت خوبشو نگاه کن که شکر خدا کنار همید.
سما جون در چه حالی ؟ چه میکنی این روزا؟
از سارا خبری نشد؟ رفت کلگری؟ با دو تا بچه واقعا سخته ، خدا بهش نیرو بده
ممول جون بیا کمی بنویس حیفه وبلاگت بیکار مونده
سپیده هم خبری ازش نیست، فکر کنم دوره کارورزیش دیگه تموم شده، انشالله اونم همونجا کارشو ادامه بده
ما هم که کماکان مشغولیم، هفته پیش یه نامه مستقیما از کبک اومد که وکیلمون جزو وکلای قانونی نیست و از نظر اونا عزل شده باید تا دو هفته دیگه یه نامه بدیم بهشون که وکیلمونو عزل کردیم ، بچه ها شما میدونید با پست چقدر طول میکشه نامه به کانادا برسه و کدوم پست بهتره؟
چشمک جان به اپلای ابرود سر نزدی؟ بچه های اونجا جدولی تشکیل دادن که وضعیت پرونده ها توش مشخصه.

الان دارن به کشانی که تاریخ cio شون نوامبر 2009 هست مدیکال میدن. این تاریخی همون تاریخیه که تازه مدارکت رو ارسال کرده بودین به کانادا. میتونی تو سایت cic هم ببینی وضعیتت رو و تاریخشو در بیاری
سلام امیدوارم همه خوب باشید.اینجا هم خدارو شکر همه خوب هستند فقط این وسط یک عده تمام زندگیشون رفت زیر اب.خداروشکر ما در منطقه ی evacuationنبودیم ولی همونطور که نسیم گفت اونا بودن و هنوز برق ندارن.یک قضیه ی جالب واسه من این والنتییرها هستند که همیشه در همه جا و در هر موقعیتی اماده به کمک هستند و اصولا این امر یک امر جاافتاده بین مردم هست .همونطور که بعضی دوستان دارن میان کلگری ما داریم میریم ادمونتون.همسرم کار تونست در ادمونتون پیدا کنه و ماهم مجبور به نقل مکان شدیم.جالبه از ادمونتون تو تایپیک هیچکسی نیست :(
حالا اگر شما کسی رو میشناسید بگید ممنون میشم چون من چندتا سوال دارم.
سارینا جان صدگل جون وسایلی که نوشته بیاری رو منم موافقم فقط من تنها وسیله ی برقی که با خودم اوردم و واقعا خیلی بدردم خورد از این دستگاههای بندانداز برقی بود که به برق اینجا میخورد و خیلی به دادم رسید.یک چیز دیگه هم که اگر رفتم ایران ایندفعه حتما با خودم میارم قالب شیرینی نان پنجره ای هست :) خیلی شدید دلم کشیده ولی اینجا قالبش نیست
مامان شری جان در مورد کلگری چه سوالی داری.بپرس عزیزم اگر بدونم حتما جوابت رو خواهم داد.من رندوم بعضی صفحه ها رو فقط خوندم و جواب خیلی از سوالها رو متاسفانه نمیدونم.
راستی کسانی که مثل من کارشون در زمینه ی اداری هست حتما سعی کنید تایپ انگلیسیتون رو تقویت کنید.بودن بعضی از دوستان من که با پارتی رفتن سرکار و تایپشون هم خوب نبوده ولی اگر پارتی نداشته باشید و تایپتون ضعیف باشه که هیچ شانسی ندارید.من واسه هرجا میخواستم اقدام کنم حداقل شرط تایپ 40کلمه در یک دقیقه بود.
تو یکی از پستها هم خوندم رشته ی پرستاری بدون نیاز به زبان.شاید برای ورود شرط زبان نخواد که بعید میدونم ولی برای شروع بکار حتما باید زبانتون خوب باشه.سه تا از دوستان من پرستار هستند و همه بیشتر از یکساله در حال خوندن زبان هستن .
سما جان شما کارتون به کجا رسید؟
سلام پلنگ صورتی -خدا رو شکر همیشه خوش خبر خیلی خوب شد که شوهرت کار پیدا کرده ادمنتون هم خیلی خوبه شهر بزرگی هست ومهم کارهستش
ببین من این وبلاگ میخوانم که 2 تا نویسنده داره یکی در ادمتنون هست ویکی در کلگری سوالات بپرس ببین جواب میدن:
http://tocanada.persianblog.ir/
http://amirhb74.persianblog.ir/tag/%D8%A7%D8%AF%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D9%86
این سایت هم برای ایرانیان هست:
http://www.ihse.ca
http://www.scribd.com/Iraniansmonthly
وای این سیل کلگذی که خیلی ناراحت کننده هست مت هر روز اخبارش رو پیگیری میکنم
مرسی صدگل مهربون.ممنوووون بابت ادرس ها. اتفاقا این وبلاگ رو توی گوگل پیدا کردم و دوسه تا از سوالهام هم از نویسنده پرسیدم.ایشون هم سریع جواب دادن.ولی خوب گفتم اگر یکی مثل خودمون پیدا کنم که بچه داشته باشه بهتره :) منم وقتی تصاویر سیل و بی خانمان شدن بعضی ها رو در عرض یک دقیقه می دیدم ناراحت میشدم.به همسرم میگفتم در عرض یک دقیقه چطور زندگیشون از این رو به اون رو شد.واقعا سخته.ولی بازم خداروشکر که کشته ی زیادی نداشت و فقط سه نفر که اینم میشه ته بدشانسی کشته شدن :(