2777
2789
سارینا جان
ما 8ماه پیش آمدبم از تجربه بگم شاید بدردت بخوره
ببین ما از این ساکهای برزنتی که برای مکه استفاده میشه گرفتیم بعد همسرم برد یک خیاط کمی کوچکش کردن سایز مناسب هواپیما ومن اصلا چمدان بزرگ نداشنم و 3تا هم سایز کوچک برای کابین گرفنم واین کلی به نفع من شد هر البته بستگی داره که امکان فریت بار داشته باشید یا نه ؟
سرویس قاشق وچنگال غذا خوری وسرویس کارد وچنگال میوه خوری-گیره یخ
سرویس قابلمه هم خوبه ولی چدن تفلون که بدرد برنج میخوره
کتری وقوری -سینی -چاقو آشپزخانه -استکانهای خوشگل مخصوص چای-دم کنی برنج
من کیفهای زنونه که داشتم آوردم خیلی بدردم خورد درضمن به نظر من لوازم آرایشی که دارید بیارید
وسایل کامپیوتر هم کانادا گرونه مثلا به نظر من هدفون و موس و فلش و... بیارید
البته من لب تاب ار اینجا گرفتم
زرشک و زعفران و رشته آش وسبزی خشک (اینم بستگی به شهری که میخواهید برید داره)
آجیل اصلا نیارید -
من با خودم رومیزی های ترمه آوردم
اگر بچه داری حتما چند تا (7-8 تا)ازمولتی ویتامین یاشریت آهن اگر هنوز استفاده میکنه بیارید که تو کانادا که خیلی گرونه

وتمام کتابهایی که لازم دارید رو در یک جعبه بگدارید د پیش خانواده و هر وقت آمدید ومستقر شدید بگید براتون پست مطبوعات کنند با پست زمینی خیلی به صرفه هست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اللهم صل علی علی بن موسی الرضا المرتضی

این حریم کیست با نور جلال آمیخته

جلوه اش چون باغ جنت با جمال آمیخته

دست و پا گم میکند جبرئیل اینجا چون نسیم

بوی غربت بس که با عطر وصال آمیخته

هوای مشهد کردی این سایت به دو نفر از اعضا سایت به صورت قزعه کشی سفر مشهد هدیه میده ثبت نام کنید
http;//http://www.hotelafzar.com
من تازه میخوام اقدام کنم برای کانادا . میخوام بدونم با کل پس اندازی که دارم اینجا تقریبا 400 میلیون هست . ماما هستم . میتونم به نظرتون با این مقدار و این شغل بیام که زیاد هم سختی نکشم . مجردم هستم . ممنون اگه یه اطلاعات کوچیک هم بدید . خیلی خسته ام از اینجا
مرسی سما جان .
کسی هست که رشته اش مامایی باشه و اونجا کار کنه یا از نزدیکانش که بتونه اطلاعات بیشتری بهم بده که چقدر سخت هست این رشته اونجا . خودم فکر میکنم باید خیلی مراحل رو بگذرونم که قبول کنن ترجیح میدم گارسونی کنم اونجا