2777
2789
مرسی ندا جون از توضیحاتت فایل ما 24/11/2011 هست نمی دونم وقت مصاحبمون کی خواهد بود ؟
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه دوستان
پس چرا اینجا اینقدر سوت و کوره.

سپیده جون کجایی ؟ بیا از خودت بگو. من خیلی ترس ورم داشته این تاپیک رو میخونم بیشتر میترسم.

http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?28398-%D8%A7%D9%88%D8%B6%D8%A7%D8%B9-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B4%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DA%A9%D9%86-%D9%83%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7

فعلا برنامه امون فقط خوندن زبانه و تصمیم داریم که من و همسرم یه دوره یکساله تو کالج بگذرونیم به امید پیدا کردن کار .امیدوارم مشکلی برای اینکار نباشه. بچه ها هزینه زندگی تو کبک پایینتر تر از جاهای دیگه کاناداست. ما تصمیم داریم ایشالله اگه بشه با وجود گرونی دلار با 30 تا بیاییم. خونمون رو هم اینجا اجاره میدیم یه 400 دلار تا ماهیانه بهمون میده .از خونه کوچیک با کمترین وسایل شروع میکنیم. دولت بابت کلاس فرانسه یا کالج هم بهمون کمک مالی میکنه بابت بچه هم که یه چیزی میده حداقل نیازهاش برطرف بشه.تا بعد از یکسال زبانمون که بهتر شد امیدوارم بتونیم کار پیدا کنیم .اگه کار جنرال هم پیدا کردیم هم که چه بهتر.

بچه ها من دقت کردم کسانی که از کانادا خیلی راضی نیستند یا از مهاجرت بیشتر از 2 سال نیست که اونجان. نمیدونم چقدر درست میگم. ولی معمولا بعد از تحمل سختی 2-3 ساله جا میافتند. طوری که بعد 10 سال تو ایران به اون امکانات و آرامش نمیشه رسید. منظورم ا ز امکانات پول نیست رفاه اجتماعیه و آرامش .
نمیدونید وقتی دکتر گفت پسرت به خاطر آلودگی هوا آلرژی گرفته و وقتی شبها اینقدر سرفه میکرد تا بالا بیاره چه حالی میشدیم من و باباش.

شاید بگید خوب شهرستانها هواشون مثل تهران و کرج نیست . ولی سوخت و ماشینهای بدون استاندارد همه جای ایران هست . خودتون شرایط زندگی تو شهرستانها رو هم که میدونید. خودم 7 سال تجربه اش رو داشتم.
زندگی دانشجویی من با مهاجرت خیلی فرق نمیکرد . البته 7 سال که میگم 4.5 سال دانشگاه و حدود 2 سال ازدواج.

راستی من و همسرم هم موقعیت آنچنانی اینجا نداریم که به خاطر از دست دادنش ناراحت باشیم. فقط دوری از خواهرهام و پدرم برام از همه سختتره. مخصوصا که مامان 2 سال پیش رفت پیش خدا. خواهرم ازدواج نکرده و به من خیلی وابسته است . با روانشناس صحبت کردم بهم گفت رفتن شما برای خواهرت هم خوبه مستقل میشه.32 سالشه ولی خیلی به من و بابا وابسته است.

خداییش بعد از این سوت و کوری این همه نوشتم فکر کنم تو ذهن همتون بمونم .
تو رو خدا بیایید و نظر بدید . با هم همفکری کنیم ببینیم کدوم راه بهتره. ممنون میشم . به امید موفقیت همه
سلام دوستان
سما عزیز رشته ام در لیست امسال نیست
من رشته ام شیمی کاربردی هست

به همین راحتی وقشنگی
و من دارم با همسرم چونه میزنم سر هیچ و پوچ
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام به همه خانومای خوب ونازنین من شهرزاد هستم ویه پسر 3 سال و4 ماهه به اسم ارشام دارم ما تازه یک هفته است که وارد مونترال شدیم از طریق مهاجرت نیروی کار کبک اقام کردیم خوشحال میشم اگر بادوستای خوبی که مونترال هستن اشنا بشم ممنون
زهره جون نگران نباش جا می افتی
خود من با وجود اینکه داره نزدیک به دو سال میشه اینجاییم اما کار هم نداریم و از این نظر کاملا ناراضیم اما دیگه حس میکنم نمیتونم برگردم ایران

دوری از عزیزان هم برای همه سخته بالاخره باید عادت کنی و میکنی
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
سلاو دوس جونا
من دارم واسه کانادا یا استرالیا کارام اوکی میشه من دیپلم آرایشگری دارم اونجا به درد میخوره؟؟
کار ناخونم بلدم

اگه خوب نیست بگید من چی یاد بگیرم که اونجا به دردم بخوره
سلام سما جان امروز مدارک تحصیلیمون که برای ارزشیابی به کانادا فرستاده بودیم به دستمون رسید و کارش تمام شد تقریبا 20 روز طول کشید شما چی کار کردید فرستادید مدارکتون رو؟

راستی سما جان ایمیلتون رو امروز دیدم شرمنده که دیر شد من gmail ندارم ولی آدرس ایمیلم architect141@yahoo.com خوشحال میشم با شما درتماس باشم

آیلتستون چی شد؟ ما که میخوایم ثبت نام کنیم ولی فعلا جا باز نشده شاید همسرم مجبور بشه بره ترکیه برای آزمون که اونجا هم هزینش تقریبا دو برابر پامون میفته دعا کن 7 رو بگیره که دیگه لازم نباشه من هم اقدام کنم

موفق باشی گلم ...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!