2777
2789
مامان ایلیا جون
اینکه بعد از فارغ التحصیلی توی همون دانشگاه استخدام بشی و یا هر دانشگاه دیگه کار آسونی نیست. اگه بخوای استاد دانشگاه بشی که باید دکترا بخونی و واقعا وقت و انرزی بذاری و باید کلی مقالات سطح بالا داشته باشی و کلا چون این شغلا محدوده بنابراین رقابت بسیار سخته. به نظر من دکترا خوندن واسه کسیه که واقعا عشق و علاقه داره برای کارای علمی و فقط داره میره دنبال علاقه مندی خودش.
اگه بخوای فوق بخونی بعدش باز هم باید دنبال کار باشی و سخت تلاش کنی. من در مورد رشته داروهای گیاهی و اینکه بازار کارش به چه صورتی هست اطلاعی ندارم ولی در مورد محیط زیست میدونم که اینجا خیلی روش کار میشه و فیلد گسترده ای هم هست. پیشنهاد میکنم که از کسایی که در مورد هر دو رشتت اطلاعات بیشتری دارند حسابی تحقیق کنی.
در مورد اسکولارشیپ هم باید بری تو سایت دانشگاه و ببینی چه مواردی رو دارند و برای کدومش شما واجد شرایط هستید. گفتم برای بعضی هاشون خودتون اپلای میکنید بعضی ها رو هم اتوماتیک اسمتون رد میشه. اینکه احتمال گرفتنش چقدره واسه اسکولارشیپ های خیلی زیاد مثل همون موردی که گفتم شرایط خاص باید داشته باشید و تقریبا فقط برای دانشجوهای تاپ که از دانشگاههای خیلی معروف فارغ التحصیل شدند امکانپذیره . ولی موارد کمتر مثلا 2000$ تا 10000$ امکان پذیره. ولی بهترین چیز همون RA , TA هست چون درسته که شما مجبورید 10-12 ساعت در هفته کار کنید ولی باعث میشه هم اینکه کلی چیزا یاد بگیرید و با سیستم اینا آشنایی بیشتر پیدا کنید و زبانتون هم خیلی پیشرفت میکنه. در مجموع اعتماد به نفستون خیلی زیاد میشه که این خیلی با ارزشه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامان ایلیا جون در مورد سوالت نمیدونم واقعا چی بگم. بهر حال برای اینکه خیالتون راحت باشه و استرس و فشار کمتر باشه به ساپورت اولیه نیاز هست. بستگی به نوع برنامه ریزی خودتون و تلاش و پشتکار و شانستون هم داره. جوری باید برنامه ریزی کنید که اقلا واسه 1 سال اول منابع درآمدتون رو بدونید چی هست.

مامات ایلیا جون کانادا برای بچه ها وهمچنین برای خونه هم یک مقداری پول میده برای مهد بچه ها هم پول میده ولی مقدارش کافی نیست شما اگر 30000$ با خودتون بیارید وبک خونه مناسب اجاره کنی برای 1 سال کافیه
صدگل جون من ایالتهای دیگه رو نمیدونم ولی انتاریو که بابت خونه پول نمیده و بابت مهد هم فقط در صورتی سوبسید(یعنی فقط بخشی از هزینه مهد) رو میده که خانواده کم درآمد باشه و مادر خانواده محصل یا شاغل باشه. اینه که چون این مسئله عمومیت نداره بهتره که مامان ایلیا فقط روی child tax benefit حساب کنه که اونم ایالت با ایالت میزانش فرق داره و دولت انتاریو مثلا کمتر از کبک میده.
اما به نظر منم 30000 تا بدون هزینه وسایل اولیه خونه برای یک زندگی ساده برای یک سال خوبه. و به نظر من هیچکس نباید با زیر این مبلغ مهاجرت کنه.
شهرزاد جون درست میگی ولی استانهای منیتوبا-ساسکچوان-آلبرتا(نمیدونم شنیدم) بابت خونه پول میدن که البته ناچیزه مثلا ساسکچوان که به ما 300 هر ماه میده-مهد هم باید مهد سوبسید دار باشه والبته در ساسکچوان به شاغل یا محصل بودن مادر کاری ندارنداون 2 استان دیگه رو نمیدونم ولی به نظر میرسه که اون 2 اوستان هم همینطور باشه
در این وبلاگ پست هرینه ها رو ببینید
http://mohajercanada.persianblog.ir/
آلبرتا سوبسید مهد رو فقط به مادرای محصل و شاغل میده. واسه خونه فکر نمیکنم چیزی به بده ، من نشنیدم. البته این اطلاعات من مربوط به چند سال پیشه ولی شرایط اینا هم معمولا سخت تر میشه .
منم فکر نمیکنم هیچ استانی الکی‌ پول خونه بده فکر می‌کنم به کم دار آمد‌ها میدن. انتاریو به جای این کار خونه میده با اجاره خیلی‌ کم ماهی‌ زیر ۱۰۰ دلار که تو شهر‌های بزرگ لیست انتظار طولانی‌ داره ولی‌ یکی‌ از دوستای ما رفت همیلتون دو ماهه بهش جا دادن. (من به بچه دار‌ها این خونه‌ها رو توصیه نمیکنم چون همبازی و هم مدرسه بچتون از بچه‌های همون محیط میشه که خیلیهاشون خیلی‌ آدم‌های با فرهنگی‌ نیستند این دوست ما که این کار رو کرد دوستای دخترش از خونشون دزدی کرده بودند) آلبرتا هم مادر یا باید شاغل باشه یا محصل و درامد خانواده هم پایین که سوبسید تعلق بگیره. child benefit میگیرین که برای بچه‌های زیر ۶ سال توش ۱۰۰ دلار فقط برای مهد ولی‌ تو شهریه مهدی که بالای ۱۲۰۰ دلار این ۱۰۰ دلار به چشم نمیاد الان ما برای ارشان ماهی‌ ۲۷۰ دلار فقط میگیریم که فکر کنم من که مرخصی زایمانم تموم بشه و حقوقم برگرده سر جاش نصف اینم نگیریم
نسیم جون اینکه نوشتی مهدای مونترال مجانیه درست نیست
مهد مجانی نداریم اما مهد دولتی روزی 7 دلاری داریم که واقعا ثبت نام در اونها و مدت انتظارشون طولانیه اما خوب وجود دارن
باقی مهدها هم از روزی 25 تا 70 دلار هستن
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
ببخشید به من اینجوری گفته بودند. آخه خواهر دوستم اونجاست (دانشجو هستش) میگفت مهد دولتی جا پیدا نکرده بچش رو میذاره مهد خصوصی ولی‌ پولش رو دولت میده احتمالا اون‌ها چون درآمدشون کمه پس اینجوریه