مامان ایلیا جون
اینکه بعد از فارغ التحصیلی توی همون دانشگاه استخدام بشی و یا هر دانشگاه دیگه کار آسونی نیست. اگه بخوای استاد دانشگاه بشی که باید دکترا بخونی و واقعا وقت و انرزی بذاری و باید کلی مقالات سطح بالا داشته باشی و کلا چون این شغلا محدوده بنابراین رقابت بسیار سخته. به نظر من دکترا خوندن واسه کسیه که واقعا عشق و علاقه داره برای کارای علمی و فقط داره میره دنبال علاقه مندی خودش.
اگه بخوای فوق بخونی بعدش باز هم باید دنبال کار باشی و سخت تلاش کنی. من در مورد رشته داروهای گیاهی و اینکه بازار کارش به چه صورتی هست اطلاعی ندارم ولی در مورد محیط زیست میدونم که اینجا خیلی روش کار میشه و فیلد گسترده ای هم هست. پیشنهاد میکنم که از کسایی که در مورد هر دو رشتت اطلاعات بیشتری دارند حسابی تحقیق کنی.
در مورد اسکولارشیپ هم باید بری تو سایت دانشگاه و ببینی چه مواردی رو دارند و برای کدومش شما واجد شرایط هستید. گفتم برای بعضی هاشون خودتون اپلای میکنید بعضی ها رو هم اتوماتیک اسمتون رد میشه. اینکه احتمال گرفتنش چقدره واسه اسکولارشیپ های خیلی زیاد مثل همون موردی که گفتم شرایط خاص باید داشته باشید و تقریبا فقط برای دانشجوهای تاپ که از دانشگاههای خیلی معروف فارغ التحصیل شدند امکانپذیره . ولی موارد کمتر مثلا 2000$ تا 10000$ امکان پذیره. ولی بهترین چیز همون RA , TA هست چون درسته که شما مجبورید 10-12 ساعت در هفته کار کنید ولی باعث میشه هم اینکه کلی چیزا یاد بگیرید و با سیستم اینا آشنایی بیشتر پیدا کنید و زبانتون هم خیلی پیشرفت میکنه. در مجموع اعتماد به نفستون خیلی زیاد میشه که این خیلی با ارزشه.