2777
2789
دوستان من حدود دو هفته پیش bs گرفتم از بانک قوامین مسکن و رفاه که همشون دلار 1200 رو ذکر کرده بودن
از یه منبعی شنیدم که تا 1-2 ماه دیکه این قانون به کل برداشته میشه و نرخ وقاعی دلار تو bs میاد که این به ضرر ماهاس و پس اندازمون اقت وحشتناکی میکنه اگر میخواین گواهی بگیرین زودتر تا این قانون اجرا نشده اقدام کنید

سما جون شوهرم پذیرش از 4 تا کشور داره که 2 تاشون فاند دادن کانادا دانشگاه ساسکاچوان جز هموناس
کیانا شما میتونی حتی از حساب بانکی والدینت گواهی بگیری سند خونه زمین و ماشین هم کمکت میکنه میتونه اونا هم مال والدین باشه

تو این زمینه تو سایت applyabroad.org خیلی نکات مفیدی میتونی پیدا کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیفانی جان ما قراره از طریق اسکیل ورکر اقدام کنیم پس ساپورتی هم نداریم در این صورت فکر نمی کنم این قانون پدر و

مادر ما کاربرد داشته باشه حساب باید به اسم خودمون باشه.

این خبری که شنیدی چقدر منبعش معتبره؟میشه امیدی داشت که راست نباشه؟
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
تیفانی جان حتما باید پرینت bs شش ماهه باشه؟ یا کمتر هم میشه؟

یه سوال دیگه اگر توی سند خونه شریک باشم البته نه با همسرم اون سند هم قبوله ؟یا باید کل خونه به نام من باشه؟

ممنون که وقت میگذارید...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
ببین عزیزم دو مدل حساب بانکی وجود داره 1- سپرده بلند مدت ( که چون این مدل حساب گردش حساب نداره بانک یه گواهی میده که ایشون از فلان تاریخ مشتری ما بوده و فلان مبلغ تو سپرده خوابونده)
2- حساب کوتاه مدت یا جاری( که گردش حساب داره برای این حساب میگن باید گردش 6 ماهه بگیرین که نشون بده این حساب گردش داره )

هرچیزی که نشون بده شما چیزی دارین که ساپورت مالیتون میتونه باشه قبوله حتی 1 دونگ خونه

من راجع به قوانین مهاجرتی زیاد اطلاع ندارم ما تحصیلی داریم اقدام میکنیم شاید نتونم کمکی بکنم
یه آشنایی داریم که تو مجلس کار میکنه اون این خبر رو بهم داد به نظرم واقعیت داره و درآینده نزدیک اتفاق می افته
سما جان این سوال من هم هست

میشه الان پرینت رو بگیریم ولی چند ماه دیگه برای تحویل مدارک اقدام کنیم؟
برای اسکیل ورکر من مطمئن هستم که سند خونه-ملک نمیشه و حساب کسی جز زن وشوهرهم را نمیشه ارائه داد و گردش حساب هم حتما باید 6 ماهه باشه
این اطلاعانی که تیفانی جون نوشته برای روش دانشجویی هست
در ضمن وکیل ما میگفت حداکثر گردش حساب میتوانه مال 1 ماه قبل از فرستادن مدارک باشه
مامان ایلیا شما از چه راهی اقدام کردید اگر اسکیل ورکر باشه که هر جا دلتون بخواد میرید فقط در مورد ویزای سرمایه گذاری گویا مسئله فرق میکنه.
اینجا بچه ها از 4 سالگی میرن مدرسه و پسر تو برای سال تحصیلی جدید میره سینیور کیندرگاردن و مدرسه ای که میره اگه فول تایم باشه معمولا از ساعت 8:30 تا 3:30 و در صورتیکه پارت تایم باشه 8:30 تا 11:30 در شیفت صبح و 12:30 تا 3:30 در شیفت بعد از ظهره ساعتهایی که گفتم بسته به مدرسه ای که میره حدودیه و با یک ربع تا نیم ساعت شناوری داره.
وضعیت کار هم بستگی به رشته شما و زمان ورود شما به کانادا داره و هیچکس الان نمیتونه بگه دو ماه دیگه اوضاع کار چطوره؟
مامان ایلیا جون
1)کی به شما نامه داده که ویزاتون تابستون مییاد؟ما 10 ماه بعد از مدیکالمون ویزا آمد دوستانی داشتم که حتی 1 سال هم از مدیکالشون گذشت ولی ویزا نیامد ومجبور شدن دوباره مدیکال بدن وکسی هم میشناسم که 3 ماه بعد ازمدیکالش ویزا براش آمده ومنظورم اینکه هیچ کس حتی وکیل هم نمیدونه کی ویزاتون مییاد وسفارت کانادا هم اصلا به کسی نامه نمیده که کی ویزا تون مییاد و فقط ایمیل میزنه که مثلا ویزاتون آمده است پاسپورتها رو بفرستید
2) بستگی به استان داره بعضی استانها 5 سال بعضی استانها 4سال مدارس بچه ها شروع میشه ودوسال اول هم kindergarten هست بنابراین اصلا نگران زبان ومدرسه نباش
3) اگر فدرال اسکیل ورکر هستید هر جا بخواین میتوانید برید
4)به نظر من معلم زبان خصوصی بگیرید و در این فرصتی گه دارید فقط بان بخوانید اگر با ielts بیاید که دیگه عالیه اصلا به این حرف که در محیطزبان یاد میگیرید گوش ندید
5)سایت http://toronto.kijiji.ca/c-SelectCategory قسمت jobرو نگاه کنید و ببنید برای شغل شما چه مهارتهایی رو میخواهند اکر میتوانید در ایران دورهای مورد نیاز رو حتما برید
6)مامان ایلیا جون مهاجرت- مسافرت نیست باید قوی باشید با پشتکار وصبر وتلاش
7)مامان ایلیا جون ما وضعمون در ایران خوبه یعنی چی؟ آب وهوای شهرتون سالمه؟-بهداشت وخدمات پزشکی رایگان هست؟-آزادی فردی دارید-تحصیلات رایگان هست؟ از آینده فرزندانمون خیالمون راحته؟ و......
هزاران چیز که خودت بهتر از من میدونی
اگر از نظر مالی تامین هستی ببین تااز این مقوله در ایران راحت نباشی دیگه اصلا نمیتوانی برای مهاجرت اقدام کنی
8)ولی بدون که نهایتا این تو و همسرت هستی که باید تصمیم نهایی رو بگیرید امیدوارم موفق باشید
مامان ایلیا جون
نه مدرسه پولی نیست ولی ساعتش کمه معمولا 9-12 هست ولی before school و after schoolدارن که در همون مدرسه بچه رو نگه می دارند که اون پولی هست ولی دولت تقریبا نصف تا بیشتر رو میده
-مامان ایلیا جون بله من فکر می کنم همون اسکیل ورکر هستش درضما اگر بیماری خاصی نداشته باشید مدیکال بین یک تا دوهفته okمیشه برای ما که این طور بود
سلام میشاد جون خوبی؟

نمی دونم اصلا به امسال برسیم یا نه اما خیلی ریلکسم و برای اصلا مهم نیست

تو چرا اقدام نمی کنی؟رشتت که هست

اسکیل ورکر

مامان هیراد (اگه اسمتونو درست بگم) شمایی که پرستار بودی عزیزم کانادا برای کبک پرستار می گیره

http://canpars.ca/contents.aspx?pID=20571&language=fa-IR&utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=May+17+2013-+%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87+%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87+128