سلام به همگی بچه ها من یک سوال داشتم کسی هست در مورد کالج کمکم کنه ما ها که با مدرک لیسانس از ایران امدیم اگر بخواهیم بریم کالج باید چه مدرکی برای تحصلیاتمون ارائه بدیم ترجمه مدرک دیپلم؟معادل سازی مدرک لیسانس؟ نسیم جان میشه چند سایت برای حمل ونقل کالا معرفی میکنی؟این انوبوسها ی grey hound سایت داره-mover هم سایت داره ؟این چیزی که پشت ماشین می بنددند وسایل رو جابجا میکنند اسمش چیه؟
صد گل جون در مورد کالج خیلی اطلاع ندارم. دانشگاه رو میدونم که بایدفارسی و ترجمه ریز نمرات مهر و موم شده از طرف دانشگاه محل تحصیل برای دانشگاه مربوطه ارسال بشه یا خودت تحویل بدی.
بهترین حالت اینه که بری تو سایت کالج مورد نظر وrequirement های رشته مورد نظر رو چک کنی اونجا کامل نوشته که چه مدارکی لازمه سابمیت بشه.
ببین مثلا چند تا درس عمومی باید کالج پاس کنی همون شرح درسها رو از ایران بیار حتا درس خاطرات امام بود چی بود انقلاب بود هرچی بیاری قبول میکنند، من تاریخ اسلام آوردم قبول کردن
خیلی اینها مهم هست ، من دیر یاد گرفتم یک کم ضرر کردم تو حواست جم باشه
اگر خواستی بهت بعدا میگم از کجا باید شرح درس پیدا کنی.
سرچ هم کنی دانشگاه آزاد داره که با سراسری یکی هست.معمولان هم مهر دادگستری یا خارجه نمیخوان اینجا برا شرح دروس اگر خواستی فقط دادگستری بگیر گرون نشه.
وقتی هم خواستی مدرکی به جای بده اصل ترجمه رو نده حیفه کپی کن بگو تطبیق بدن بعدا نیاز ممکنه پیدا کنی بهشون.
چون سر آمد دولت شبهای وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
نجما جون ممنون ولی من کانادا هستم ساسکتون -حالا به احتمال زیاد بریم وینیپگ اول آگوست مگه اینکه همسرم یک کار مناسبتر پیدا کنه که اینجا بمونیم و برنامهاش اینکه اونجا یک دوره ITبره ولی نمیدونیم مدرک لیسانس رو بفرستیم -دیپلم رو بفرستیم -معادل سازی کنیم بعد مدرکش رو بفرسته؟خلاصه حسابی گیج شدیم
وای این صاحب خونه قبلی ما دست از سرمون بر نمیداره میخوان ۲۰۰ دلار به خاطر آشغالامون شارژمون کنند. خداییش تو انتاریو هیچکدوم از این مسخره بازیها نیست. میگه اون دو روزی که داشتین اسباب کشی میکردین تعداد دفعاتی که از کیلید شما استفاده شده برا رفتن تو garbage room زیاد بوده. اگه میدونستیم به این چیزها گیر میدن اشغالها رو میبردیم پشت در اونجا یکی در و باز نگاه میدشت اون یکی میبرد مینداخت. چقدر خوشحالم دیگه ونکوور نیستم واقعا این مسخره بازیها فقط مال ونکووره
صد گل آدرس uhaul و grey hoynd رو که مصی داد تو yellowpages هم بزن mover یه لیست میاد به ۱۰- ۲۰ تاشون زنگ بزن نرخ بگیر یه وقتایی نرخای خیلی خوبی پیدا میشه که خوب راحت تر از uhaul و greyhound هستش. ولی تاکید کن که نرخ ساعتی نمیخوای یه نرخ کلی میخوای چون اونجوری میان لفتش میدن