2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقت به خیر دوستان گل‌

ممنون از همگی‌ شما برای آرزوهای قشنگتون که برام داشتین، فی‌ فی‌ جان، موصی جون ، سما جان، صد گل‌ جان و پریا جان

روزتون هم مبارک باشه مادرهای عزیز.

راستی‌ بچه‌های که آلبرتا هستند از هواش برامون می‌شه بگن، از زمستونش از امکاناتش

شوهر من یک ساله همش میگه بریم آلبرتا چون اونجا الکتریشن میخوان با حقوق و مزایا بالا

می‌خوام ببینم ارزشش رو داره.چون من از 2003که اومدم فقط تورنتو زندگی‌ کردم از جاهای دیگه میترسم و هیچ اطلاع ندارم،

فکر می‌کنید می‌شه اونجا education بخونم راحت قبول میشم برای معلمی ?!من یک مدرک فیزیک از امیرکبیر تهران دارم یک جنرال ساینس از یورک یک دوتا هم کالج دیپلماCHEMSTRY و سرتیفیکتTESL دارم از سنکا
چون سر آمد دولت شب‌های وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
نجما جون من زمستون اینجا نبودم برای همین نمیدونم زمستونش چجوریه ولی‌ این مدت که خیلی‌ خوب بود هوا. من چیزی که تو این مدت متوجه شدم اینره که تورنتو انگار با همه جا فرق داره امکاناتی که تو تورنتو هستش شما هیچجای دیگه تو کانادا پیدا نمیکنی‌ ولی‌ خوب توی این جاهایی‌ که من تا الان دیدم بعد از تورنتو کلگری بهترین جاست از لحاظ امکانات زندگی‌. یعنی واقعا خیلی‌ از مغازه‌هایی‌ که تو ونکوور به خاطر کمبود جا نبود تو کلگری هست یا آپارتمان‌ها خیلی‌ تو ونکوور خیلی‌ حقیرند برای اینکه اگه غیر از این باشه خیلی‌ گرون میشه ولی‌ تو کلگری با قیمت خیلی‌ مناسب میتونی‌ آپارتمان شیک تهیه کنی‌. مثلا من و مهدی یه آپارتمان یه خوابه با د‌ن مبله تو downtown اجاره‌ کردیم ۲۰۰۰ دلار که به جرات میگم که از هر آپارتمانی تا الان داشتیم شیک تره.

در مورد شغل معلمی من با تحقیقاتی‌ که تا الان داشتم هیچ‌جا به اندازه peel board و york board استخدام ندران تعداد دانشگاه‌ها تو ontario هم از هرجا دیگه بیشتره ولی‌ خوب حقوق معلم‌ها تو کلگری بیشتر از انتاریو هستش

من و مهدی این مدت به این نتیجه رسیدیم که من برگردم تورنتو و برای مهدی هم تورنتو دنبال کار بگردیم اگه اون تونست اونجا کار پیدا کنه که هیچی‌ اگه نه من برای سال دیگه برای کار اینجا apply کنم تا ببینیم چی‌ پیش میاد (البته بین خودمون باشه بعد از یه دعوای حسابی‌ به اینجا رسیدیم. مهدی میگفت بیا ۵ سال اینجا بمونیم بعد برگردیم تورنتو من هم می‌گفتم مگه من دیوونم که کارم رو هی‌ ول کنم هی‌ دوباره با بدبختی کار پیدا کنم)
ممنون نسیم جان

از اطلاعات مفید و مفصل

به نظرت یعنی‌ اگه بخوام اجوکیشن بخونم اونجا شانسم بهتر نیست؟ اینجا فقط یورک و تورنتو اجوکیشن دارن
انشاللّه شما هم در عاقبت موفق بشین به شرایطی که می‌خوای برسی‌، میدونم شوهر من هم خیلی‌ بحث میکنه برای اینکه بره آلبرتا. شایدم من موندم اتاق‌های خونه رو اجاره‌ دادم که تنها نباشم.
سلام به همگی
روز مادر مبارک
نسیم جون خیلی ممنون-راستش خیلی وسیله ندارم وبرای مبل 3000 هزینه کردم ولی الان که فاکتور مبل نگاه کردم دیدیم هنوز 5 ماه هم نشده خریدم حیفم مییاد بفروشمش
واااااای بچه ها من هم عاشق کلگری هستم -هر چی به همسرم میگم گوش نمیکنه و اوضاع از اونجا بدتر شد که دختر خالم که تورنتو هست گفت هر کی کارش رو تورنتو از دست میده میره کلگری
حالا دنبال کالج هست ورشتهای که میخواهد وینی پگ داره برای همین به احتمال قوی بریم اونجا
نجما جون 10 سال زمان زیادی هست اگز واقعا ترونتو جا افتادید به نظر من خاطر کمی حقوق بیشتر تغییر مکان ندید
سما جون من اطلاعاتی در این زمینه ندارم ولی هنگام مهاجرت ار این سایت خیلی کمک گرفتیم واقعا عالی بود ببین لینکش اینه:
http://www.applyabroad.org/forum/forumdisplay.php?13-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7
صدگل جون راستش من هنوز خیلی سرچ نکردم، منتظرم ببینم چقدر کارم قطعی میشه. فقط چون مدرسه فرانسه برام مهم بود یه سرچ سریع تو سایت Government منیتوبا انداختم و دیدم که مدارس فرانسه زیاد دارند ولی رنکینگ هاش رو چک نکردم هنوز. مدرسه فرانسه هم 2 نوع دارند 1- کسایی که زبان اولشون فرانسه است و تمام مکاتبات با والدین با زبان فرانسه انجام میشه 2- کسایی که زبان اولشون فرانسه نیست و مکاتبات با زبان انگلیسی انجام میشه که به این نوع French Immersion گفته میشه.
ولی متوجه شدم چون تعداد مدارسشون زیاد هست آزادی انتخاب خوبی آدم میتونه داشته باشه. ضمنا ظاهرا قسمت جنوب شهر منطقه بهتری واسه زندگی هست.
صد گل‌ جان راستش کلش رو که کانادا نبودام از ده سال وسطش ایران زیاد رفتم موندم ولی‌ شوهرم دو سه‌ سالی‌ هست اومده آروم نمی‌گیره
نجما جون کلگری هم شهر خوبی هست وایرانی زیاد داره همسر من که اینطوریه اگر به چیزی اصرار کنه در مورد کارش من قبول میکنم چون بعدش عدم پشتکارش یا موفقیت کاریش را به حساب من میگذاره
نجما فکر کنم بد نباشه یه سفر بیاین. اگه تا حالا شهر‌های کوچیک انتاریو رفته باشی‌ اینجا یه چنین حس و حالی‌ داره ولی‌ خوب حتما از اون‌ها بزرگتره. بعد به غیر از downtown بقیه شهر من رو یاد aurora و new market میندازه البته با معماری متفاوت