2777
2789
وای شیوا خیلی‌ بد بود همش فکر می‌کردم اگه یهو یه آدم عوضی‌ اینجا پیداش بشه من چی‌ کار کنم با این بچه. حتا کیف پولم هم همراهم نبود که مثلا بگم بیا هرچقدر پول می‌خوای بردار برو. فقط یه جایی‌ نشستم که بتونم جاده رو ببینم و همش چشمم به جاده بود ببینم ماشینی چیزی نیاد. با خودم می‌گفتم اگه ماشین بیاد میرم تو دستشویی‌ قایم میشم بعد دوباره می‌گفتم خوب اگه ارشان سر و صدا کنه که طرف می‌فهمه. یعنی اینقدر فکر الکی‌ کردم مردم اون مامور راهداری که اومد انگار دنیا رو بهم داده بودند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی‌ شهرزاد جون فعلا که همه چیز خوبه. مهدی هم دیروز روز اول کارش بود و از کارش لذت برده بود. اینقدر خوشش اومده بود که زد زیر قول و قرار قبلی‌ که قرار بود براش تو تورنتو دنبال کار بگردیم و اگه پیدا کرد با ما بیاد میگفت حالا من یک سال اینجا بمونم تا بعد. (یه کم سر این داستان راستش دعوا کردیم دیشب)
نسیم جان سلام

واست پیغام گذاشتم تو fb ولی گفتم حتما اینجا می نویسی که چطوره حالت .

وای کلی ناراحت شدم اینقدر سخت گذشته تا برسین . کاملا مجسم کردم که وای منم همون حال تو بهم دست میداد اگه تنهایی تو اون استراحتگاه بودم .

کاش زنجیر چرخ برده بودین . خدارو شکر که به سلامتی رسیدید

با مهدی هم فعلا دعوا نکن :) اول کارشه بزار بره بعد که موقعش شد اونوقت بگو میریم تورنتو . تا اون موقع هزار جور اتفاق میافته . الان بحث کردن فایده ایی نداره جز اعصاب خرابی

به قول اسکارلت بربادرفته : فردا یه فکری واسه بر گردوندنش میکنم :))))

امیدوارم خوش بگذره بهت کلگری . جات خالی اینجا هم هوا آفتابی شده .
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
راستی نسیم جان

عجب صاحبخونه بدی داشتین !! امیدوارم مال ما اینجوری نشه . حالا پول پیشتون رو گرفتین بالاخره ؟

اسبابت چی شد ؟ اونهایی که میخواستی بفرستی با باربری کلگری رو میگم .
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
مرسی نسیم جان! والا مکگیل پی گیر کارای دانشحوهای ایرانیشه از CIC از یکی از دوستامون بعد از یکسال و خواستن دو دفاعیه مثل اینکه ویزاش داره میاد!
تازه اون موردش خفنتر بوده

دعا کنید!!
.
سلام دوستان

ممنون نسیم جان انشالله به خوبی و خوشی شهر جدید زندگی کنی عزیز آرامشت رو خیلی دوست دارم ..فرق اساسی که با منی که اینجا زندگی میکنم همیشه در هول ولا هستم....خب اگر اون مسئله جاده برای من اتقاف افتاده بود تا دو روز بعدش همچنان در استرس ماجرای جاده بودم و حتما کابوسش رو میدیم (رون را داشته باش )

من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
مهسا عزیز من یکی از شهرهای نزدیک اهوازم جایی که پر از پتروشیمی هست... متوجه شدی؟؟
راستش دوستان چون شهر ما صنعتی هست امثال مهسا زیاد این شهر میان و مثل مهسا گله میکنن... ما هم تعصب شهر رو داریم سریع میگیم برگرد شهر خودت ..ههههههههه
مهسا بهت بگم برگرد شهر خودت ؟؟؟؟؟؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
والا نه من زیاد شهرهای اطراف رو نمیشناسم . البته اسم هاشون رو شنیدم ولی یادم نمیاد .
اره به خدا . بگو بلکی خدا از دهنت بشنوه :))
عزیز دلم من به شهرتون جسارت نکردم .ازم ناراحت نشی یه وقت خانومی . هر کسی مسلما تو شهر خودش راحت تره . مگر اینکه بره جایی با امکانات بیشتر که مال ما برعکس شده :)
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
سلام
چه جالب اینجا کسایی هستن که جنوب زندگی میکنن من عاشق جنوبم 9 سال هم ماهشهر زندگی کردیم بخاطر کار بابام
هنوزم وقتی میرم حتی از بوی هوای شرجیش هم لذت میبرم چون بهترین دورن زندگی هر کسی دوران کودکیشه
سلام ممنون دوستان کانادائی به خاطر جوابهاتون برای car sit
سلام نسیم جون امیدوارم شهر جدید بهت خوش بگذره شاید خیلی خوشت اومد مجبور شدی کارتم اوردی کلگری خدا رو چه دیدی به هر حال موفق باشی دوستم
سلامممممم memolجون امیدوارم به هر چه که تو دلته زودتر برسی
ممنون از جوابت عزیزم
میشه یه لطفی بکنی اگر شماره ای چیزی از اونجائی که برات ترانسفرماتور درست کردن بهم بدی لطفا و اینکه چقدر ازتون گرفتن درست کردن؟؟؟
و اما سپیده جون خوب کاری میکنی درد دلهاتو اینجا مینویسی عزیزم ما همه اینجا سنگ صبورتیم عزیزم بیا بنویس بزار سبک شی وقتی ادم ناراحتیشو به کسی میگه کلی سبک میشه ما که کاری از دستمون بر نمیاد حداقل تو سبک میشه
منم 31 می دارم میرم مونترال همه هم همین چیزهائی که شما میگی بهم گفتن این باعث میشه که ادم چشمشو باز کنه و خودشو برای همه چی اماده کنه
اگر ادم با دید بد بیاد خیلی بهتره حداقل اگر خوب بود که هیچی واگر بد بود انتظارشو داشته باشه مثلا من تمام دورههائی که میشه توی مونترال گذروندو بورس و وام گرفتو میدونم من و همسرم و پسرم با هم از این دورهها 2100 میگیریم من دیگه اصلا به کارهای جنرال فکر هم نمیکنم
قوی باش عزیزم این روزها هم میگذره فقط خاطرش برات میمونه
فوقش اینه که میری یه کورس ور میداری و تا مستر یا مدرکی بگیری یه کم وامو بورس میگیری و بالاخره یه کار پیدامیکنی
مطمئنا برگشتی در کار نیست
اینجا ما صفر کیلومتریم توی ایران هم اولش که رفتیم سر کار نفر اخر بودیم و یواش یواش اومدیم سر صف اینجا هم همینه زمان همه چیزو حل میکنه 5سال دیگه حالتو میپرسم خانم رئیس