2777
2789
سارا جان ( مامی کیان و پارسا)
نشد امروز بیایم ببینمتون !! از صبح txt دادم هنوز نگرفتی ؟گوشی ات رو چک کن خواهر جان .سفر به سلامت . پسرای گلم رو ببوس و خیلی مراقب خودتون باشید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سپیده جان عزیزم من کی گفتم ننویس !! :))) اتفاقا من جزو کسانی بودم که همون موقع که تو گفتی اینجا مینویسی تموم خاطراتت رو دنبال کردم و میکنم . پس ادامه بده خانوم .

من گفتم واسه خودت راه و مسیر زندگیتو بنویس که تو راهت ببینی کجا میری نه اینکه اینجا ننویسی !!! هیچ کسی تو شرایط کس دیگه نیست و نسخه هر زندگی فرق داره .

من اگه نقدی کردم مثبت بود نه منفی .

میدونستم ناراحت میشی از حرفهام ولی گفتم شاید کمکی کنه بهتر فکر کنی و با قدرت پیش بری .

به هر حال من ازت معذرت میخوام .

مواظب خودت و نلیسا و البته همسرت باش.
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
راستی سپیده جان .

اتفاقا خیلی خوبه که امثال تو بیان و تجربه های سختیشونو بگن مثل خیلی هامون که میگیم واسه کسانیکه میان بدونن .

منظورمن اصلا این نبود که نگی . من خودم کاملا موافقم و استقبال میکنم از گفتن حقایق .

فکر کنم نتونستم منظورم رو بهت با کلامم برسونم که اینجوری ناراحت شدی که میگی دیگه نمیای از سختیها بنویسی :)))

من قصدم کاملا کمک فکری بود که ظاهرا برآورده نشد :))) بازم ببخشید خانوم .

زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
سپیا جون منم اکثرا خواننده خاموشت هستم و میتونم بگم 95% مواقع به خاطر تو می یام تا نوشته هات رو ببینم
شاید تمام این حرفا یه برداشت اشتباه از حرفا بود و شاید دوستای گلمون فکر کردن که شرایط موجود باعث شده فکر برگشت کنی ولی عزیزم توضیحات الان اینقدر کافی بود که همه نظرات رو از بین برد
عزیزم راهت رو و افکارت هست رو برای ما بنویس و مطمین باش برای ما همه درس هست و امید به زندگی و .... و حتی برای کسایی که ایرانن این فکر رو ایجاد میکنه که همه جا مدینه فاضله نیست
یکسال پیش وقتی من واسه مسافرت اونجا بودم دوستی که بیشتر از 20 ساله اونجاست. بهم گفت ببین نگاهت به زندگی چیه؟ و به طور علنی گفت برای تو و شوهرت داشتن پول مهمترین هست و اینجا برای مهاجرت برای شما نیست
الان میخوام بگم من وقتی حرفاتو میخونم وقتی شرایط زندگی الانم رو میبینم و با طرز تفکر خودم و تواناییهای کنونی مقایسه میکنم واقعا میبینم اونجا برای زندگی الان من مناسب نیست ولی شاید سالی دیگر تنها انتخابم باشه
البته ایتنم بگم شوهر من بیشتر از 30 سال پیش با صفر مهاجرت اساسی کرد و با صفر زندگی کرد (در تمام این سالها فقط یکی دوبار اشکهای جمع شده توی چشماش از سختی مهاجرت رو دیدم) – میخوام بهت بگم اون صفر مطلق رو دیده (صفر حاصل از پایان ویزای توریستی و بدون پول و هنوز راهی نیافتن) حس 100 رو دیده و الان اون وسطا داره واسه خودش دست و پا میزنه
به خودش میگه اگه روزی اینده بچم مشخص بود و خیالم راحت شد میرم گوشه ایران یه مزرعه میگیرم و برای خودم زندگی میکنم ولی هربار هم که میره ایران فسم میخوره این اخرین سفرم خواهد بود.
واقعا خودم نمیدونم چی نوشتم چون افکارم قاطی پاتی هست فقط میدونم خواستم بگم سپیده جان بیا بنویس و برای ما از خودت بگو و از شرایط اونجا و شرایط روحی و فکری خودت- چون حتی اگه کاری برات نکنیم شنومده خوبی برات هستیم
د.ستهای خوبم
سپیده عزیزم و ممول عزیز من به شخصه از تمام صحبتهاتون استفاده کردم. خواهش میکنم تو رو خدا فکر ننوشتن رو نکنید.

نمیدونید چقدر به حرفهاتون احتیاج دارم.

سپیده جونم امیدوارم به زودی سختیهای مهاجرت براتون کمتر بشه. من به تمام صحبتهاتون با دقت توجه کردم. و سعی میکنم یادم بمونه.

ولی به نظرت چه راه کارهایی هست که کمتر دچار مشکل بشیم.

ما تصمیممون موندن تو مونتراله. و میخواهیم یه دوره 1 تا 2 ساله بریم کالج . شرایط زندگی تو مونترال راحتتر از تورنتو هست. دولت کبک مدتی رو هم که تو کلاسهای فرانسه ای که خودش برای مهاجرها میگذاره میگذرونی کمک هزینه میده . 550 تا هم بابت بچه.

باز دوستان اگه پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

راستی ما نه کار خیلی درست و حسابی اینجا داریم و نه چیزی که از دست دادنش برامون سخت باشه . فقط واقعا نمیدونم دلتنگیها رو چطور میشه تحمل کرد.

راستی سپیده جون مادرم 2 سال پیش ره رحمت خدا رفت . وقتی که بود میگفت اگه شما برید من میمیرم.تحمل ندیدنش خیلی سخته و غم از دست دادنش بعد از 2 سال هنوز تازه است. خیلی دلم پیش خواهرم که مجرده و پدرم میمونه . ولی با وجودی که پدرم آدمیه که تو کارش موفقه ولی برعکس 2 سال پیش تشویقمون میکنه که بریم میگه اوضاع اصلا اینجا خوب نیست .
کاش اینطور نبود و مجبور به مهاجرت نمیشدیم.
سلام وصدتا بوسه برای دوستانی دراین تاپیک که من مرتب میخونمش شمارا میشناسم ولی چون نودونه درصد خاموش بودم شما من را نمیشناسید باشما خیلی احساس غریبگی نمیکنم نمیدونم برای اینهمه مهربانی دوستانی که کمک میکنند چه بنویسم که شایسته شما باشه دوستتون دارم
اما سپیا جون باعث شد من الان بنویسم اولش بگم سپیا جون خواهش میکنم بنویس

منم قصد مهاجرت به استرالیا را دارم تقریبا مدارکمون اماده شده برای ارسال وهمسرم در مراحل تقریبا نهایی کلاس زبان هستند زبانش خوبه خوشبختانه باید آیلتس امتحان بده
متوجه شدیم امسال کانادا رشته همسر من را پذیرش میکنه وقراره ما شانسمون راهم برای کانادا امتحان کنیم وانجا هم مدارک بفرستیم صدالبته که کانادا بهتره حالا ببینیم چی میشه
پروانه به خرس گفت: دوستت دارم... خرس گفت: الان میخوام بخوابم،باشه بیدار شم حرف میزنیم... خرس به خواب زمستانی رفت و هیچوقت نفهمید که عمر پروانه فقط 3 روز است... آدمای زنده به گل و محبت نیاز دارن ومرده ها به فاتحه! ولی ما گاهی برعکس عمل میکنیم! به مرده ها سر میزنیم و گل میبریم براشون, ولی راحت فاتحه زندگی بعضیارو میخونیم ! گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمر شکوفه هاست! بیائیم ساده ترین چیز رو ازهم دریغ نکنیم.
سیپا جون عزیزم حتما وحتما بنویس خواهش میکنم وحتی اگر موافق نداشته باشی برای نوشته هات امیدوارم اینقدر انعطاف داشته باشی که به کسانی که حرفهات را دنبال میکردند هم اخترام بزاری
میدونم دوستم خسته هستی واقعا برای شرایط سخت و بلاتکلیف اونجا حساس تر شدی روحت شکننده شده دلتنگ هستی ظرفیتت پر شده
خواهشا از نقدهای دوستان رنجیده نشو بالاخره هرکس نظری داره
ببین عزیزم اتفاقا من یکی نمیگم دنبال حرفهای منفی هستم اما بیشتر از اینکه دوست دارم تعریف بشنوم دلم میخواد واقعیت ها را بدونم به اندازه کافی مثبت ها را شنیدم برای همین قصد مهاجرت دارم اما حرفهای واقعی شما باعث میشه از تصورات رویایی در خارچ از ایران بیام بیرون بالغ فکر کنم و با خودم رودربایستی را بزارم کنار و بدونم میام کجا قراره آنجا چه چیزهای در انتظارم باشه باورکن خیلی کمک کرده نوشته هات خواهشا حتی اگر نخواستی اینجا بنویسی اگر وبلاگ زدی من برات درخواست دوستی میدم ایمیل بزن حتما خبرم کن
پروانه به خرس گفت: دوستت دارم... خرس گفت: الان میخوام بخوابم،باشه بیدار شم حرف میزنیم... خرس به خواب زمستانی رفت و هیچوقت نفهمید که عمر پروانه فقط 3 روز است... آدمای زنده به گل و محبت نیاز دارن ومرده ها به فاتحه! ولی ما گاهی برعکس عمل میکنیم! به مرده ها سر میزنیم و گل میبریم براشون, ولی راحت فاتحه زندگی بعضیارو میخونیم ! گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمر شکوفه هاست! بیائیم ساده ترین چیز رو ازهم دریغ نکنیم.
سلام به همه

سپیده جونی من خیلی باهات حال می کنم خیلی صادقانه همه چیز رو می گی عزیز دل .کمتر کسی پیدا می شه اینقدر روراست باشه و همه چیز رو بگه.

سارا هم فقط یهت اطمینان برای ادامه دادن و قوت داشتن میده.

امیدوارم زودزود پستات رو ببینم.

بوس
درضمن سپیا جون هر ادمی خودش عقل داره میتونه تمام صحبت ها را آنالیز کنه
ارزش ها از نگاه ادمها متفاوته
خیلی وقتها تعریف های بعضی ها از نگاه من برای من منفی بوده وبلعکس
مثلا یک چیزی برای شما آزار دهنده هست برای من ممکنه نباشه ظرفیتها متفاوته
پلنگصورتی من ایمیلمو چند روز پیش براتوم فرستادم

وسپیا جون اینکه شما در اونجا کار مرتبط پیدا کردی در کمتر از یک سال بدون تحصیلات دانشگاهی کانادایی واین یعنی واقعا عالیه میگن سالی که نکوست ار بهارش پیداست مطمئن باش که هر روزت بهتر از دیروزت خواهد بود
سپیده جون حرفات خیلی هم قشنگن و من از اینکه همیشه میای واقعیتها رو میگی خیلی دوست دارم و کاملا باهات موافقم و درکت می کنم اما معمولا نمیام بنویسم نمی دونم چرا اما واقعا اینکه میگی اصلا اون چیزی که ادم فکر میکنه نیست کاملا موافقم

اینجا مهاجر میگیرن با کلی تجربه کاری و نیاز هم دارن که میگیرن اما وقتی برای مصاحبه میری میگن شما خیلی عالی هستین اما ما ترجیح میدیم کسی رو بگیریم که سابقه کار کانادایی داشته باشه ادم اونجا واقعا نمی دونه چی بگه خوب بالاخره از یه جا باید شروع بشه که سابقه کار کانادایی بشه دیگه از رو هوا که سابقه کانادایی ادم پیدا نمی کنه

اما در کل ادم باید بدونه هدفش چی هست و برای چی اومده شاید اینجوری با مسائل راحت تر بشه کنار اومد
[خدایا شکر همه نعمتات]
سما جان ازتون یک سوال داشتم اینجور که من از صحبتهاتون برداشت کردم شما هم مثل ما تازه می خواهید اقدام کنید امکان داره بگید برای money order که موسسه تایید صلاحیت تحصیلی لازم داره ما که ایران هستیم چی کار باید کرد؟
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
بچه هایی که مهاجرت نکردید صحبتهای سپیده رو جدی بگیرید.

ما ایرانیها همون که میگن مرغ همسایه غازه!! همیشه فکر میکنیم همه چی تو ایران بد هست و بقیه جاها خوب!!

نه اینطور نیست.

همه جوامع توشون آدم خوب داره و آدم بد داره.
اصلا ذات انسان شر هم هست.

تو همین شهر هم که آمار جرم و جنایتش همیشه پایین بوده یا آمار دزدی جدیدا میری استخر همه در و دیوار رو پر کردن که وسایلتون رو بذارید تو کمدهای قفل دار!!!

تو شرکت همسرم بهشون ایمیل زدن که دزدی از ماشین زیاده کلید خونه یا وسایل قیمتی نذارید تو ماشین بمونه!!!

یکی از دوستانم چند روز پیش عینک آفتابیش رو تو دستشویی استارباکس گذاشته و 5 دقیقه بعد !!! نبوده کلا!

همین دوستم میگفت کلا دیگه دیدم عوض شد همیشه میرفتم جایی کلا کیفم و...رو میذاشتم رو صندلی مثلا میرفتم دستشویی و میومدم!!!!!