2777
2789
آهان راستی یادم رفت بگم ، توی این 9 ماه ، دو تا حادثه رو رد کردیم . اولیش که قضیه فرستادن اشتباهی نلیسا توسط مدرسه و پیاده کردن اشتباهی شون توسط راننده سرویس بود که بخیر گذشت . دومی اش هم حدود یک ماه پیش برای من اتفاق افتاد و ماشین بهم زد !!! درست لحظهای که افتادم روی کاپوت ماشین ، باین فکر کردم عمری توی ایران توی اون وضع رانندگی رفتیم و اومدیم ، ماشین بهمون نزد . بعد حالا مردم بفهمن من توی تورنتو ماشین بهم زده ، چی میگن ؟!!!! فقط نمیدونم خدا به کی رحمش اومد که من بطرز معجزه اسایی با دو تا زانو و دو تا کف دست اومدم پایین روی اسفالت . و از اونجا که خیلی عجله داشتم ، به راننده گفتم ok iهستم و دویدم . بعدا : همه به من گفتن راننده فکر میکنه حتما " به یک دیوونه زده !!!!حتی شماره ماشین رو برنداشتم !!!!
اینهم از تصادف یک ایرانی تازه به کانادا اومده !!!
کوتاه و مختصر و مفید براتون نوشتم از همه چی . برام دعا کنید اون شبی که بتونم با خیال راحت و بدون کابوس بخوابم ، خیلی دور نباشه ....
من همیشه پست هاتون رو توی اتوبوس و موقع برگشتن از سرکار میخونم ولی میرسم خونه ، دیگه حال اتصال به اینترنت رو ندارم .
مچاله میشم توی مبل و یک کم با نلیسا بازی میکنم تا شام بخوریم و برم بخسبم ( بقول سایه از بچه های نی نی سایت متولدین 87) .
ضمنا از امروز دیگه رسما " تورنتو بهار شده !!!!!سرمای طولانی تموم شد . هورا !!!!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سپیده جون سلام خیلی خوشحال شدم ازت خبر دار شدم همش تو فکرت بودم من کاملا تو این 6 ماهی که اومدم وضعیت تورو میفهمم کاملا درست توصیه کردی که زبان وکار از همه مهمتره
من هم به شدت توصیه میکنم زبان رو . اینجا دقیقا همینطور که میگی پیدا کردن کار خودش یک پروژه عظیمه ولی بدون که تو تنها نیستی و ما و خیلی های دیگه هم همینطورن مخصوصا که هر روز میرم حساب بانکی و که در حال پایین رفتنه چک میکنم
ولی هر موقع که این حس بهت دست داد که آیا کار درستی کردی که اومدی بدون که مهاجرت کاره هر کسی نیست و خدا اگر توانش رو تو ی تو نمیدید آرزوی اومدن و زندگی کردن در این کشور رو به دلت نمی انداخت

میفهمم سخته . منهم مثل تو شبها درست نمی خوابم کلی آرامبخش تموم کردیم تو این 6 ماهه . ماه هم مثل شما فامیل و کسی نداریم که کمک حالمون باشه ولی خدا رو داریم و من مطمئنم که این نیز بگذرد و روزی به همین روزهای سختت لبخند میزنی

اینو بدون که چیزی به اسم شانس رو من قبول ندارم شانس از سختکوشی زیاد میاد و تو هم تمام سعی خودتو بکن .

بدون که ذره ذره روزگاری که جربه میکنی رو من هم به نوع خودم تو شرایط خودمون دارم لمس میکنم . گرچه همشو نمیتونم واستون تعریف کنم.

مواظب نلیسا باش .
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
سلام دوستان
کسی اینجا مانیتوبا زندگی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
آخی عزیزم سپیا جان چقدر گرفتاری عزیزم
امیدوارم زود همه ی مشکلات حل شه و بیای بگی خوشحالم از اینکه تصمیم گرفتم بیام اینجا
دعا کن ما هم بتونیم بارمون رو ببندیم و یه حرکتی بکنیم
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
سپیا وممول جان خوشحالم که اومدید و به اینجاسرزدید.منم حس و حال خوبی ندارم.و همش میگم داشتم زندگیمو میکردم این چه کاری بود؟مخصوصا الان که اوضاع بازار خیلی بد شده.ممول من با سپیا موافقم که شانس مهمه.ببین الان اگر کسی واسه کار نفت و گاز بیاد کلگری احتمال کار گیر اوردنش 1 در100 هست ولی اگر 7ماه پیش بود قضیه فرق میکرد همونطور که دوسال قبل خیلی بهتر بود.حتی شنیدم یه مدت چندسال پیش اینقدر اوضاع کاری خوب بوده که شرکتهابر سر نیرو میجنگیدن :) یکی از دوستامون میگفت یکماه بود رفته بودم سرکار و هرروز ازشرکتهای مختلف بهم زنگ میزدن که بیاشرکت ما ولی الان اینجا همه چیز به تصمیم جناب اوباما ربط داره وخیلی پروژه ای تعریف نشده.
جالبه که فقط ما اینطورنیستیم یکی از همکلاسیهام که چینی هست و یکساله اومده امروز میخواست گریه کنه میگفت چرامهاجرت کردم ؟همیشه دپرسه.به همه معلمها هم میگه من اینجا رو دوست ندارم.بهش گفتیم خوب برگرد.میگفت دیگه نمیتونم چون همسرم کارشو تو چین دیگه نداره و باید دوباره بره دنبال کار و دخترم هم به اینجا عادت کرده بخاطر دخترم مجبورم بمونم.و یاد حرف یکی دیگه از ایرانیها افتادم که میگفت بعدازیه مدت هم که شاید به این نتیجه برسی که برگردی میبینی نمیتونی بخاطر هزاران دلیل که یکیش میتونه فرزندت باشه.یا یکی دیگه از رومانی میگفت بعداز یکسال فهمیدم تو کشور خودم هم چیزی از اینجا کمتر نداشتم و چه فکرهایی درمورد کانادا میکردم و چه شد؟؟
من تصورم این بود که اینجا همه چیز بر مبنای درستی هست.دروغ وجود نداره. چاپلوسی اثر نداره و... ولی الان میبینم تو خیلی از موارد مثل همون ای.ران خودمونه و اینجاست که ادم به خودش میگه ایا کارم درست بوده؟؟ایا دراینده پشیمون نخواهم شد؟بچه هایی که خیلی وقته اینجائید مثل نسیم-شهرزاد-سارا وبقیه دوستان بیاید بگید شما از چقدر وقت بعد از مهاجرتتون فهمیدید که تصمیم درست گرفتید که مهاجرت کردید؟
مرسی مامان گلاره جون . ایشون وکیل هستن ؟ پرونده رو سریع پیش میبرن ؟
به نظرم وارد بودن وکیل خیلی مهمه
کسی با موسسه گنجی پرونده داشته ؟
راستی برای تایید مدرک تحصیلی کاری کردید خانوما ؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد