2777
2789
مصی جان خوندن تجربیات زندگی های مختلف به آدم کمک میکنه که اون نکات ریزی از زندگی رو که شاید نادیده گرفته ببینه ممنون از صحبتات :)

من بهت پیشتهاد میکنم حتما برو دنبال گرین کارت مطمئنا یه روزی بدردتون میخوره . یه روزی که اصلا فکرش نمی کنی. تا موقعیتشو داری استفاده کن.
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
مامان گلاره جان . قربونت لطف داری عزیزم .

شما هنوز ایرانین درست میگم ؟

اگه آره حتما الان که اونجایین واسه خودت یه یادداشت بنویس یا صداتونو ضبط کن و از خودتون بپرسین واسه چی میخواین مهاجرت کنید ؟ آدم تا اونجاست یه جور دیگه به مسائل نگاه میکنه بعد میاین اینجا تو روزمرگی های زندگی فراموش میشه و تا فشار میاد. دلت هوای برگشتنو میکنه . من تو بلاگمم تو یه پستی نوشتم .

انسان موجود جالبیه . ظرفیتش خیلی بالاست . تو شرایط فشار میبینی چقدر تحملش بالاست .
من قبل اومدنم این مطلب رو تو بلاگم نوشتم اینجا می نویسم واسه امثال خودم که تازه در سال اول مهاجرتند .

مهاجرت ، چرا ؟!

چندی پیش پستی گذاشتم در مورد مهاجرت با عنوان آنهایی که می روند و آنهایی که می مانند

گفتم اینجا بنویسم که چرا مهاجرت که بعدها که رفتم و دلم تنگ شد برای مملکتم به یاد بیاورم که چه شد که رفتم !

خدارو شاکرم که در در طول عمر سی ساله ام به خاطر شرایط زندگی و کار و دانشگاه فرصت دیدن اکثر شهرهای ایران رو داشته ام .

از محسنات این سرزمین هر چه بگویم قطعا کم است و آخرش با افسوس تمام خواهد شد که حیف و صد حیف که با این همه منابع چطور شد که به این روز رسیدیم ....

من فرزند بعد انقلابم ،ایرانمان را بی نهایت دوست دارم .

انقلاب را ندیده ام ولی ...

جنگ را دیده ام

نهایت گرانی را دیده ام

بی ارزشی پولمان را دیده ام

آلودگی هوا را دیده ام

ترافیک را دیده ام

تا دلتان بخواهد تنش عصبی دیده ام

تا دلتان بخواهد بی نظمی و بی برنامگی دیده ام

بیماریهایی که ریشه در عدم آرامش خیال و آلودگیهای مختلف است را دیده ام

بی قانونی را دیده ام

بی اعتباری پاسپورت کشورم در دنیا را دیده ام

چپاول منابع گازی کشورمان را توسط ممالک عربی و دریای خزرمان را توسط روسیه و ممالک همسایه شمالی را دیده ام

و البته بهترین رئیس جمهور تاریخ کشورمان را هم دیده ام !

خلاصه تا دلتان بخواهد لیست ادامه دارد ......

آزادی را هم که خدارو شکر نیازی به شمردنش نیست در کلیه امور مشهود است !

و اما چرا می روم ....

میخواهم در آرامش و ثبات زندگی کنم !

میخواهم نگران تورم مسکن نباشم !

میخواهم در لاین خودم رانندگی کنم!

میخواهم در خیابان به همه لبخند بزنم و تنش عصبی نداشته باشم !

میخواهم صبح که بر می خیزم نگران قیمت دلار و گرانی نباشم !

میخواهم اینقدر نیازی به دنبال کردن روزانه مسائل سیاسی و اقتصادی مملکتم نداشته باشم!

میخواهم در هوای پاک و تازه نفس بکشم !

میخواهم لباسی که دوست دارم به تن کنم !

میخواهم کاری را که علاقه دارم دنبال کنم !

میخواهم پولی که در میاورم از ارزش نیافتد !

میخواهم هر کشوری برای ویزا دادن برایم ناز نکند!

میخواهم به دور دنیا سفر کنم بدون اینکه ویزا بخواهم و یا انگشت نگاری شوم!

میخواهم بابت پول و مالیاتی که پرداخت میکنم روحم و جسمم در آسایش باشه !

میخواهم آزادی فکری و حق انتخاب داشته باشم !

میخواهم فرزندانم جنگ ، نا امنی و عدم آرامش خیال را تجربه نکنند!

میخواهم دریا را ببینم جنگل را ببینم و بخاطر دیدنش ساعتها در ترافیک نمانم !!!

میخواهم بقیه عمرم را تماشا کنم !!! و بفهمم که چگونه گذشت !!!!

آنها که می روند فرش قرمز برایشان پهن نکرده اند ولی میروند تا حتی با درآمد کمتر در امنیت ، ثبات و آرامش زندگی کنند!

ای کاش وطن جایی برای ماندن بود

http://mycupoftea.blogfa.com/category/34

زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممول جان ممنون گلم از پیشنهادت که باعث دلگرمیه. گرین کارت هم داستان های خودش رو داره کلا مسائل ویزا و گرین کارت و سینیزنی تو آمریکا خیلی پیچیده تر از کاناداست. حالا ایشالله هر چی قسمت باشه.

مطالبت خیلی قشنگ بود ممنون. دلایلی که گفتی همه درسته ولی ماها هیچوقت به طور کامل اون آسایش رو تجربه نخواهیم کرد. تعلقاتی داریم که همیشه مسائل و اخبار در مورد کشورمون رومون تاثیر میذاره.
دوستای گلی که تازه اومدن و مخصوصا اونایی که میخوان بیان من پیشنهاد میکنم حتما برای یک سوپاپ اطمینان در مورد پذیرش در دانشگاه و یا کالج اطلاعات بگیرند یا اقدام کنند که اگر کار سریع پیدا نکردند هم مشغولیت داشته باشند و هم یه منبع کوچک درآمد. دانشگاههای اینجا معمولا واسه مستر و پی اچ دی حقوق میدن به دانشجو و اگر هم کالج رفتید میتونید وام تحصیلی بگیرید که یه بخشیش به صورت گرنت هست یعنی بخشیده میشه.

در حینی که دارید درس میخونید واسه جاب هم پیگیری کنید اگه جاب پیدا کردید و حوصله درس خوندن ندارید درس و کوایت میکنید.
با سلام وخسته نباشید میشه منو راهنمایی کنیدمیخواستم بپرسم از collageهای کلگری کدوم معتبر هستند من برای رشته IT(آموزش WINDOWS SERVERومباحث مرتبط) میخواهم من الان ساکن ساسکتون هستم واینجا 2 تا کالج هست ولی افرادی که اینجا ساکن هستند میدونند که فقط یکشون معتبر هست منظورم اینکه میتوانم سرچ کنم در مورد کالجهای کلگری ولی می خواهم بدونم معتبر هست

مصی جون وشهرزاد جون خیلی ممنون که تجربیاتتون رو به ما گفتید
ممنون مصی جون که توضیح دادید وامیدوارم همواره موفق باشید.منم روزی که اومدم چون برای بار دوم بود و تصمیم قطعی به موندن حداقل در حد سیتیزن شیپی بود اصلا به برگشتن حداقل قبل از اون تاریخ فکر نمیکردم ولی با توجه به یک مشکلی که واسمون پیش اومد (که متاسفانه نمیتونم الان بگم) به برگشتن هم فکر میکنیم و واسه همین دوباره این فکر اومده تو سرم که بهتره بمونیم یا برگردیم.
شهرزاد جون منم دقیقا موافقم که اول ادم بخاطر خودش بعد همسرش بعد بچش باید یک کاری رو کنه.بقول تو ما چه گلی به سرپدر مادرمون زدیم که بچمون بزنه.درزمانی که به ما احتیاج دارن ولشون کردیم اومدیم اینور دنیا که الان دلشون فقط به صحبتهای تلفنی و دیدن نوه هاشون از پشت صفحه های کامپیوتر خوشه :( ولی بعضی وقتها بخاطر بچه مجبور به انجام یک کاری میشی.مثلا من از این میترسم که بعد از 4/5 سال تصمیم بگیرم برگردم ای.ران ولی بخاطر دخترم نتونم چون دیگه اون مثل یک بچه کانادایی بزرگ میشه.نمیتونه تو مدرسه دروغ بگه .شاید نتونه راحت با قضیه حجاب کنار بیاد. شاید سیستم سخت درسخوندن و تکلیفهای شبانه و ... مدرسه های ای.ران رو دوست نداشته باشه.شاید بخاطر لحجه ی بیشتر انگلیسیش و نفهمیدن بعضی معنی کلمه های بازاری مثل جواد و کرتیم مسخره بشه و هزار شاید دیگه که باعث بشه اونجا افسره بشه و دپرس و اینجاست که من دیگه نمیتونم بخاطر خودم ای.ران بمونم همونطور که خودم از نزدیک این اتفاق رو که واسه دو تا از دوستامون افتاده رو دیدم.طرف بچش دبستانی بود اومدن ای.ران.معلمه به بچه میگه چرا تکالیفت رو انجام ندادی؟میگه مهمون داشتیم وقت نکردم.بچه رو دعوا میکنه و جریمه.بعد به کنار دستیش میگه تو چرا انجام ندادی؟اونم به دروغ میگه اقا مریض بودیم نتونستیم و معلم بهش میگه دیگه تکرار نشه.جالبه که این دانش اموز دومی همونی بوده که مهمون دانش اموز اولی بودن.خلاصه هرروز از این اتفاقات زیاد واسه این پسرراستگوی ما میفته طوریکه تحمل مدرسه براش سخت میشه از دانش اموزای دیگه بگیر تا معلم و قضایای مشابه این.و در اخر پدر مادر مجبور میشن علیرغم میل باطنی دوباره برگردن خارج از ایران.
ممول جان اره راست میگی کاش همون یکسال اخر که ای.ران بودم تمام اون چیزهایی که بنظرم بد میومد رو مینوشتم تا الان بخونمشون ولی الان شدم مثل وقتی که ای.ران بودم یعنی هیچ چیز بد یادم نمیاد.یادمه چندتا از همکارهامو اصلا دوست نداشتم و اصلا سلام علیک هم باهاشون نمیکردم از اون حسود دروغگوها بودن که خدا نصیب نکنه.ولی الان دلم برای همونها هم تنگ شده باورت میشه.میترسم دوران جووانی و انرژیم تموم بشه و از زندگیم لذت نبرم.برم ای.ران همش بگم چرا برگشتم؟بمونم اینجا همش بگم چرا برنگشتم؟هیچ چیزی بدتر از سردرگمی نیست اونهم به این عظمت.دعاکنید که مشکل ماهم حل بشه و منم مثل شما هرچه زودتر یکدل بشم.
mohajerat alaki nist vaqean Abadan to 2........3 sal aval oon entezarati ke dari tajrobe nakhahi kard man ke post andakhtam vaqeannnnnn bazi vaqta be hal khodam (roozaye aval) migeram heheheeeeeeeeee

ama alan khodam ham doos daram inja basham bekhatere khodam choon kheyli az karayi ke mikham bokonam to iran nemitunam anjam bedam masalan ba 2 ta bache beram dasr bekhonam ya .............. kholase man inja hastam bekhatere khodamo bacheha va hamsaram
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام مجددبه همگی
پلنگ صورتی جون خیلی ممنونم وراستش می خواهد همسری حتما این دور رو عملی بره چون در ایران ایشون ITکار میکردن ولی مباحث روتر(WAN)ولی اینجا برای ITمی خواهند که حتما مباحث WINDOWSرو هم بدونه وباید کار عملی کنه برای همین آنلاین بدردش نمی خوره
پلنگ صورتی جون میشه دوباره ایمیل بزنی ومنتظرایمیلتون هستم