2777
2789
هیلا جون این چه حرفیه خوشحالم کردی خوندی . من از مهر پارسال بلاگم رو درست کردم روزهای آخر ایران رو و پرسه هام تو شهر رو به سبک دید خودم نوشتم واسه روزهایی که اینجام و دلم تنگ شد .
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان گلاره عزیزم ما november اومدیم اون موقع دلار ارز مبدا حساب میشد کل بارمون 1100 کیلو بود شد حدود 3000 دلار با klm 20 روز هم طول کشید تا برسه از بس شوهرم سفارش کرده بود دیر بفرستن تا اینور خونه نگرفته اسبابمون نیاد رو سرمون که درست برعکس شد و خونه خیلی خوبی تو 3 روز گرفتیم و موندیم کف زمین !

ولی الان ارز 3500 - 3600 حساب میکنند باید ببینید براتون میصرفه یا نه . بسته به ارزش اسبابتونم داره و البته آدم احساس بهتری داره وقتی اثاث خودشه اینجا واسه روحیه کمکه و البته اون اول دربدری خرید لوازم از اول نمیشین ولی خوب بازم میگم بستگی داره بصرفه یا نه وگرنه اینجا هم میتونید بخرید .

واسه زمان فرستادنم نمیتونید بعد اومدن بفرستید باید رو بلیط خودتون بفرستید و اینجا تک به تک لیستشو اعلام کنید تا به عنوان مهاجر گمرگی ندید وگرنه باید رو بلیط یکی دیگه که بعدا میاد فریت کنید که معمولا مشکل میشه .
شیوا جونی همه مهاجرا اولش سختیای خودشونو دارن ما هم یه جور . کلا مهاجرت و از صفر شروع کردن سخته . من اگه بتونم کا خودمو اینجا بزنم تازه به خودم میتونم نمره بدم . کلا آدم سختگیریم به خودم سخت میگیرم و نتیجه میخوام از خودم .آخر هر سال شمسی به خودم نمره میدم . امیدوارم امسال نمره خوبی بگیرم و از خودم راضی باشم .
بلند پروازی کار دستم نده خوبه :))))

سلام memolجون چه عجب اومدی؟؟ چه غیبت طولانی همش میومدم سر میردم میدیدم نیومدی!!!
از خودت بشتر تعریف کن چی گذشت تو این مدت؟؟
ادابتور وسایل برقیتو از کجا خریدی؟؟ تا چند وات رو کاور میکنه؟؟
بچه ها جون ممنون از جوابهاتون(شهرزاد,نسیم و مصی عزیز)در مورد child benefit که بی خیال شدم حالا یه مشکل دیگه هست پسر من سوار carsitنمیشه همش میخواد بغل من باشه حالا ما تو کانادا با ماشینمون اینور اونور بریم به نظرتون چیکار کنم؟؟؟
اگرتو carsitنشینه مشکلی پیش میاد؟؟
زهره جون من تو اون کلوپ نبودم. البته یه دختر 7 ساله دارم و اسمش آترینا است.
من سال 88 از کانادا برگشتم ایران و 2.5 سال کرج زندگی کردم و تو مدیریت درمان تامین اجتماعی کار میکردم وخیلی از همکارام در حال اقدام واسه مهاجرت بودند واسه اینه که فکر کردم از اون طریق منو میشناسید.