نسیم جون اینا هم واسه خودش عالمی داره بعدا بعنوان خاطره شیرین ازش یاد میکنی مواظب ارشان کوچولو باش
ممول جون واقعا که تحت فشار زیادی بودی الحق خوب از پسش براومدید مطمئنا خیلیهای دیگه نمیتونستن از عهده اش بر بیان نگران نباش عزیزم موفق میشی مثل همه مهاجرای پر انگیزه دیگه سارا جون سپیده چیکار میکنه کار پیدا کرد؟
نسیم جون من فکر می کردم خارجکیها وسایلی که نمی خوان میزارن دم در خونشون این تصور از بچگی تو ذهن من مونده الان تعجب کردم میگی وسایل خونتونو فروختین مگه اونجا هم سمساری داره ؟؟امیدوارم هر جا باشین موفق باشین
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
ممل جان مرسی از توصیخات کاملت. میشه بگی هزینه فریتت چقدر شد و اینکه به نظرت بعد از اومدن خودمون فریت انجام بشه؟
انا جون ما وکیل داریم خیلی هم ازش راضی هستیم خودمون اصلا نمیفهمیم چی به چی شده ولی چروندمون خیلی خوب داره میره جلو و همه دوستامونم از طریق این وکیل رفتن کانادایا استرالیا شما هم باید از قبل راجبش تحقیق میکردین حالا اگه خواستی من شمارش رو بهت بدم عزیزم
سلام به دوستان امسال انگار کانادا مهندس مکانیک میگیره.میشه بگید چطور میشه اقدام کرد؟ برادر من کارشناسی مهندسی مکانیک داره با11 سال سابقه کار تو همین رشته.متاهله و یک پسر یک سال و نیم داره. بهتر از اول با وکیل مشورت کنه یا خودش هم میتونه اقدام کنه؟ داشتن بچه امتیازی محسوب نمیشه؟
بانوی ایرای اگه زبانش خوبه خودش می تونه فرمها رو پر کنه و بفرسته چون معمولا وکیل فقط باعث تاخیر ر کارها میشه فقط هواسش باشه وقتی سایت باز شد سریع اقدام کنه تا پر نشه چون امسال ٣٠٠ نفر از هر رشته بیشتر نمی خوان