2777
2789
نسیم جونی منو یاد هفته اولی که ما روی موکن میخوابیدیم بدون هیچی با کاپشنامون انداختی :)))))) این نیز بگذرد مواظب ارشان باش مریض نشه .

آنا جان . کاری که آدم خودش میتونه نجام بده رو نباید داد دسته این به اصطلاح وکیلا ما هم همه کارمون رو خودمون کردیم . ایشالا مال شما هم جور میشه .

زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسیم جون اینا هم واسه خودش عالمی داره بعدا بعنوان خاطره شیرین ازش یاد میکنی مواظب ارشان کوچولو باش

ممول جون واقعا که تحت فشار زیادی بودی الحق خوب از پسش براومدید مطمئنا خیلیهای دیگه نمیتونستن از عهده اش بر بیان نگران نباش عزیزم موفق میشی مثل همه مهاجرای پر انگیزه دیگه
سارا جون سپیده چیکار میکنه کار پیدا کرد؟
سارا جون با اجازتون منم وبلاگتو خوندم واقعا زیبا مینویسی و تاثیر گذار دیشب تا چهار صبح بیدار بودم و تمومش کردم انشاله مشکل کار شما هم بزودی حل بشه
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
نسیم جون من فکر می کردم خارجکیها وسایلی که نمی خوان میزارن دم در خونشون این تصور از بچگی تو ذهن من مونده الان تعجب کردم میگی وسایل خونتونو فروختین مگه اونجا هم سمساری داره ؟؟امیدوارم هر جا باشین موفق باشین
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
ممل جان مرسی از توصیخات کاملت. میشه بگی هزینه فریتت چقدر شد و اینکه به نظرت بعد از اومدن خودمون فریت انجام بشه؟

انا جون ما وکیل داریم خیلی هم ازش راضی هستیم خودمون اصلا نمیفهمیم چی به چی شده ولی چروندمون خیلی خوب داره میره جلو و همه دوستامونم از طریق این وکیل رفتن کانادایا استرالیا شما هم باید از قبل راجبش تحقیق میکردین
حالا اگه خواستی من شمارش رو بهت بدم عزیزم
سلام به دوستان
امسال انگار کانادا مهندس مکانیک میگیره.میشه بگید چطور میشه اقدام کرد؟ برادر من کارشناسی مهندسی مکانیک داره با11 سال سابقه کار تو همین رشته.متاهله و یک پسر یک سال و نیم داره.
بهتر از اول با وکیل مشورت کنه یا خودش هم میتونه اقدام کنه؟ داشتن بچه امتیازی محسوب نمیشه؟
بانوی ایرای اگه زبانش خوبه خودش می تونه فرمها رو پر کنه و بفرسته
چون معمولا وکیل فقط باعث تاخیر ر کارها میشه
فقط هواسش باشه وقتی سایت باز شد سریع اقدام کنه تا پر نشه چون امسال ٣٠٠ نفر از هر رشته بیشتر نمی خوان
[خدایا شکر همه نعمتات]
سلام به همه

می بینم که فعالین ماشاالله

هیلا جون این سایت هست عزیزم زنگ بزن دفتر تهران

http://jahaniimmigration.com/?PageID=19

مصی جونم مرسی عزیزم از لطفت مهربون.

سارا گلی ممنونم.دوست دارم ببینمت.اگه بشه که عالیه حالا اگه زحمت اینا رو هم نخوام بهت بدم بیام ببینمت کلی خوبه.

فقط بهم بگو کی میرسین.

ماشینمون کوچیکه وگرنه میومدیم از امام دنبالتون.فکر نکنم چمدون اینا جا بشه :)))))))))))))))

sama hasti??????????????ma saat 10 11 miresim emam

na babaaaaaaaaaa ma bayad ye mashin van bozorg begirim ya 2 ta taxi mamoli kheyli vasileha ziyade

mikhay telfon khaharamo behet midam onam az shomal miyad Tehran maro mibine barmigarde dobare choon darsash sanguine nemiyad mashad felan
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...