2777
2789
hila jon dar morede soal shoma ham vaghean namidonam chi begam.parsal k bad az 2 mah canada mondan bargashtim iran hamash b khodam migoftam chera bargashtam.har tor shode bayad 4 sal ro mimondam citizen mishodam ta hadeaghal baraye ayandeye dokhtaram khob bashe.va hamin shod k dobare bargashtam.hala k omadam inja va kheyli az moshkelat va ghazaya ro lams kardam.hamash b khodam migam dashtam zendegimo mikardam in che kari bod kardam???va hanoz dar barzakhe khob ya bad mondam k albate in ghaziye migan avayel tabiyi hast va be moror dorost mishe k omidvaram.
.vali dar kol inja agar kar dashte bashid onam ham khanom ham agha,mitonid yek zendegiye khob dashte bashid.
مرسی بلنگ صورتی عزیز از راهنمایتون
منم همش بشیمون میشم از تصمیممون اخه شوهرم برای اخرین بار نظرمو خواست منم گفتم برو دنبالش ولی همش دو دل میشم
راستی من بوشهرم و تا یکماه دیگه دارم میرم شیراز برای زندگی جیزی لازم داشتی در خدمتممرس
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

"}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

]
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
مصی جون موافقم که در کبک باید بچه مدرسه انگلیسی بره و در استانهای دیگه فرانسه زبان برای دو زبانه شدن
اما متاسفانه در کبک در مدرسه ابتدایی بچه ها باید به مدرسه فرنچ برن فقط در صورتی میتونن به مدرسه انگلیسی برن که یکی از والدین تحطیلاتش رو به انگلیسی خونده باشه
اینم از زورگویی های فرانسوی هاست دیگه :)
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
مرسی مامان گلاره جون
چند درصد احتمال داره به پرونده اسکیل ورکر جواب منفی بدن ؟ اصلا میشه ؟
الان از طریق فدرال چقدر زمان میبره تا جواب ؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
مامان سارا جون این موضوع رو نمیدونستم
از دست این فرانسویهااااااااااا

مونترال چطوره؟؟؟ راضی هستید؟؟؟؟ من 2-3 باری مسافرتی رفتم مونترال و قسمت Old Montreal رو خیلی دوست دارم.

خودتون فرانسه بلدید؟؟؟؟
دوستای عزیز برای روز مادر امسال بنظرتون کدام یک از این هدایا میتونه سوپرایز بهتری باشه:

دعوت به یک رستوران فوق العاده
کیک های شکلاتی بی بی
دسته گل های زیبای زعیم
کارت هدیه نقدی
عطر و ادکلن و شکلات

در فروشگاه هدیه ی سیمیا این هدایا رو میتونید با 15% تخفیف به مادرانتون در ایران هدیه کنید تا ذره ای از عشق و علاقه تون رو به اونها ابراز کنید.

برای استفاده از 15% تخفیف میتونید از کوپن MOTHERSDAY در سبد خرید استفاده کنید

گروه سیمیا تنها ارائه دهنده خدمات به ایرانیان خارج از کشور
http://www.simiaservice.com/gift/
مصی جون من شهرای دیگه رو ندیدم که بخوام مطابقت کنم. تنها کبک سیتی رو دیدم
ولی مونترال بد نیست. الد پورتش خیلی زیباس . اما برای توریستا جذاب تره قطعا
خودمون هم کم و بیش فرنچ میدونیم اما اینقد زبان سختی است که هیچ وقت آدم پیشرفتی که در انگلیسی داره در این زبان نخواهد داشت
ولی مونترال بیکاری خیلی زیاده. البته بچه های کامپیوتری عین بنزززز همه سرکار رفتن :)))
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
حمله تروریستی در تورنتو و و انفجار فطار مسافری با هوشیاری نیروهای امنیتی کانادا مرتفع شد

Canadian police say they have arrested two men and thwarted a plot to carry out a major terrorist attack on a Via passenger train in the Greater Toronto Area: http://cbc.sh/E2WSrkI

The two accused are Chiheb Esseghaier, 30, of Montreal and Raed Jaser, 35, from Toronto.

They have been charged with conspiracy to carry out a terrorist attack and "conspiring to murder persons unknownn for the benefit of, at the direction of, or in association with a terrorist group."

The RCMP press conference is ongoing and can be streamed live at CBCNews.ca.

و چه بد که تو نشنال پست نوشته که اینا به القاعده در ایران ربط داشتن :((((