2777
2789
لیست مشاغل مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه نیروی متخصص فدرال Federal Skilled Worker Proram در سال 2013 امروز (2013-04-17) اعلام شد.
http://www.ganjico.com/

بعد از مدت ها انتظار، این لیست 24 رشته ای اعلام شد. برای شروع شما نیاز به ارزیابی مدارک خود توسط یک موسسه کانادایی و همچنین مدرک زبان آیلتس یا تف دارید. پذیرش در این گروه از تاریخ May 4, 2013 آغاز خواهد شد.

لیست مشاغل:

کل پذیرش در این 24 رشته برابر 5000نفر است یعنی به صورت میانگین در هر رشته 300نفر.

کد شغلی ۰۲۱۱ - مدیران مهندسی

Engineering managers
کد شغلی ۱۱۱۲ - تحلیل گران مالی و سرمایه گذاری

Financial and investment analysts
کد شغلی ۲۱۱۳ – زمین شناسان و اقیانوس شناسان

Geoscientists and oceanographers
کد شغلی ۲۱۳۱ - مهندسان عمران

Civil engineers
کد شغلی ۲۱۳۲ - مهندسان مکانیک

Mechanical engineers
کد شغلی ۲۱۳۴ - مهندسان شیمی

Chemical engineers
کد شغلی ۲۱۴۳ - مهندسان معدن

Mining engineers
کد شغلی ۲۱۴۴ - مهندسان زمین شناسی

Geological engineers
کد شغلی ۲۱۴۵ - مهندسان نفت

Petroleum engineers
کد شغلی ۲۱۴۶ - مهندسان هوا و فضا

Aerospace engineers
کد شغلی ۲۱۴۷ - مهندسان کامپیوتر(بجز مهندسان نرم افزاروطراح)

Computer engineers (except software engineers/designers)
کد شغلی ۲۱۵۴ - نقشه برداران

Land surveyors
کد شغلی ۲۱۷۴ - برنامه نویسان کامپیوتر و امور رسانه ای

Computer programmers and interactive media developers
کد شغلی ۲۲۴۳ - تکنسین های دستگاه ها و ماشین آلات صنعتی

Industrial instrument technicians and mechanics
کد شغلی ۲۲۶۳ - بازرسان بهداشت عمومی، محیط زیست و بهداشت ایمنی.

Inspectors in public and environmental health and occupational health and safety
کد شغلی ۳۱۴۱ - متخصصین شنوایی سنجی و گفتار درمانی

Audiologists and speech-language pathologists
کد شغلی ۳۱۴۲ – فیزیوتراپ ‌ها

Physiotherapists
کد شغلی ۳۱۴۳ - متخصصین کاردرمانی

Occupational Therapists
کد شغلی ۳۲۱۱ - کارشناسان علوم آزمایشگاهی

Medical laboratory technologists
کد شغلی ۳۲۱۲ - تکنسین آزمایشگاه پزشکی و پاتولوژی

Medical laboratory technicians and pathologists assistants
کد شغلی ۳۲۱۴ - کارشناسان و درمانگران تنفسی، قلبی و بالینی

Respiratory therapists, clinical perfusionists and cardiopulmonary technologists
کد شغلی ۳۲۱۵ - تکنسین رادیولوژی

Medical radiation technologists

کد شغلی ۳۲۱۶ - کارشناسان سونوگرافی

Medical sonographers

کد شغلی ۳۲۱۷ - تکنسین قلب و عروق و الکترو درمانی (بجز عناوین مشابه)

Cardiology technicians and electrophysiological diagnostic technologists, n.e.c. (not elsewhere classified)

مدرک زبان مورد نیاز:

تمام متقاضیان باید حداقل نمره زبان مشخص شده که برابر CLB 7 (Canadian Language Benchmark) می باشد را دارا باشند. این مدارک 2 سال از زمان صدور برگه زبان نزد سازمان مهاجرت کانادا اعتبار دارد.

مدارک زبان سازمان های زیر قابل قبول است:

الف) Canadian English Language Proficiency Index Program (CELPIP

این مدرک را شما در کانادا می توانید بگیرید و برای ایرانیان مقیم در ایران مدرک آیلتس راحت تر می باشد. ولی جهت اطلاع، شما می بایست نمره Celpip برابر 4L که برابر CLB 7 است را دریافت کنید.

ب) International English Language Testing System (IELTS

مدرک آیلتس در ایران توسط 3 سازمان برگزار می گردد و همچنین در کشورهای همسایه مانند ارمنستان، ترکیه و ... قابل امتحان دادن است. شما می بایست حداقل نمره 6 را در تمام 4 مهارت (خواندن، نوشتن، مکالمه، گوش دادن) بدست آورید.

ج) Test d’�valuation de fran�ais (TEF

مدرک زبان فرانسه (با داشتن این مدرک میتوانید از طریق استان کیک نیز واجد شرایط شوید) شما می بایست نمره 206 در خواندن، 248 در شنیدن و 309 در مکالمه و نوشتن را داشته باشد تا شما واجد شرایط شوید.

نکته:

بدست آوردن نمره بالاتر از مینیمم های مورد اشاره در بالا، باعث افزایش نمره شما و شانس پذیرفته شدن شما خواهد شد. (حداقل نمره مورد نیاز 67 از 100 می باشد)

ارزیابی مدارک تحصیلی: (Educational Credential Assessment (ECA

کلیه مدارک تحصیلی که خارج از کانادا کسب شده است، می بایست ارزیابی گردد. سازمان های ارزیابی کننده در کانادا، مدرک شما را برابر مدرک تحصیلی همان رشته در کانادا می سنجند.

این چهار سازمان کانادایی که توسط سازمان مهاجرت مشخص شده اند به شرح زیر می باشند:

Comparative Education Service: University of Toronto School of Continuing Studies;
International Credential Assessment Service of Canada;
World Education Services;
Medical Council of Canada.(مخصوص کد3111 و 3112)
مدارک ارزیابی شده شما توسط این 4 سازمان تا 5 سال اعتبار دارد و می بایست بعد از تاریخ April 17, 2013 صادر شده باشد. در مورد هزینه و مدارک مورد نیاز این سازمان ها به وب سایت آنها مراجعه شود. (موسسه مهاجرتی گنجی کلیه خدمات در مورد ارزیابی مدارک تحصیلی در کانادا را ارائه میدهد)

مواردی که پرونده شما در گروه متخصص براساس آن ارزیابی می گردد:

1) تحصیلات (که می بایست ارزیابی گردد)

2) مدرک زبان (آیلتس/تف فرانسه)

3) سابقه شغلی (بیش از یکسال باشد و با بیمه و طبق کد NOC کانادا)

4) سن

5) سازگاری با کانادا

6) استطاعت مالی

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما در تهران و مونترال تماس حاصل فرمایید:

تهران:

22895496

22895497
ارزیابی مدارک تحصیلی جهت اقدام از طریق تخصصی فدرال در سال 2013

همانطور که پیشتر اعلام شد، (لینک خبر) برنامه مهاجرت به کانادا از طریق تخصصی فدرال در 24 رشته از 14 اردیبهشت 1392 آغاز می گردد.

در این خصوص متقاضیان نیاز به ارزیابی مدارک تحصیلی خود جهت انطباق با همان مدرک طبق نظام آموزشی کانادا را دارند، همچنین شما نیاز به ارائه مدرک آیلتس خواهید بود.

وزارت مهاجرت کانادا چهار موسسه برای ارزیابی مدارک معین نموده است، موسسه مهاجرتی گنجی خدمات ارزیابی مدارک تحصیلی شما را برعهده می گیرد.( البته در صورت عقد قرارداد تا پایان سال این خدمت، رایگان خواهد بود)

جهت ارزیابی مدارک تحصیلی خود (بجز فارغ التحصیلان گروه درمانی و پزشکی که در موسسه خاصی این کار صورت می گیرد) می بایست مراحل زیر را انجام دهید:

1- در سایت سازمان ارزیابی کننده ثبت نام کنید، یا از خدمات موسسه مهاجرتی گنجی استفاده کنید.

2- کپی مدارک تحصیلی خود را بگیرید(شامل: کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری) و به سازمان ارزیابی کننده در کانادا طبق دستورالعمل ارسال کنید.

3- فرم تقاضای دریافت ریز نمرات تحصیلی را که از سازمان ارزیابی کننده کانادایی میگیرد را به دانشگاه خود بدهید و دانشگاه می بایست بعد از مهر و امضاء آن، مستقیما به آدرس سازمان ارزیابی کننده در کانادا ارسال کند. (این مطلب شامل دانشجویان دکتری نیز می گردد)

4- ترجمه دقیق و دارای تاییدیه مربوطه ایران را برای مدرک تحصیلی خود تهیه و به سازمان ارزیابی کننده در کانادا ارسال کنید.

5- هزینه را پرداخت نمایید. (به دلارکانادا)

نکته:

- با توجه به زمانبر بودن ارائه ریز نمرات توسط دانشگاه های ایران، حتما سریعا برای دریافت آن اقدام کنید.

- مدارکی که برای سازمان ارزیابی کننده ارسال می کنید به شما عودت داده نخواهد شد. لذا اصل مدارک را ارسال نکنید. (مگر اینکه تغییر نام یا نام خانوادگی دارید)

- مدت زمان ارزیابی مدارک بین 1 تا 3 ماه می باشد(البته حجم تقاضا ها تاثیر گذار است)

- یک نسخه از مدارک ارزیابی شده به آدرس شما ارسال می گردد و یک نسخه برای وزارت مهاجرت کانادا و در صورت درخواست نسخه دیگر هزینه اضافی باید پرداخت شود. سازمان مهاجرت یک نسخه الکترونیکی را در وب سایت سازمان ارزیابی کننده تا 10 سال آینده میتواند ببیند.

توضیح:

با توجه به حجم تقاضا ها برای سازمان های ارزیابی کننده در کانادا، به نظر میرسد که عملا تا 2 ماه آینده پرونده ای برای وزارت مهاجرت کانادا ارسال نگردد، ولی همیشه شما برای تکمیل این مرحله تعجیل کنید. اگر در مورد روند کار، پرداخت هزینه های دلاری، آدرس معتبر در کانادا و سرعت کار نگرانی دارید، می توانید از خدمات موسسه مهاجرتی گنجی بهره مند شوید یا با عقد قرارداد با ما از خدمات رایگان بهره مند شوید.
www.ganjico.com
http://easycanadian.blogfa.com
http://ganjico.mihanblog.com
تلفن:(دفتر تهران)

22895496

22895497

کیفیت اتفاقی نیست، حاصل تجربه است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی شهرزاد جون.

آره لیست قبلی هم مستقیم نبود رشته صنایع اما به ما می گفتن تو همین رشته ها قرار می گیره و ربط پیدا می کنه.

چمیدونم

پس این پروسه مدارک خیلی طولانیه؟

باید بفرستیم سفارت؟
دوست جونایی که الان کانادا هستید میشه لطف کنید برای راهنمایی اونایی که تازه اول مسیرن این جدول رو پر کنین ؟ ممنون میشم ازتون

اسم - روش مهاجرت - استان - طول پروسه - وکیل
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
مهسا جون الان دیگه همه چیز تغییر کرده

اگه رشتتون تو لیست هست و ایلتس دارین که اقدام کنین اگه نه یا از طریق دانشگاه برین یا پناهندگی.

اعصاب ندارما باز.

بچه ها بگین کجا باید برم ثبت نام کنم واسه تایید مدرک.

این کانادا هم بلد شده ها از هر راهی یه پولی به جیب بزنه نامرد
سما جون بالاخره میتونیم در مورد وکیل که مشورت بگیریم
چرا اعصاب نداری جیگر ؟ برو تو همون سایت گنجی اونجا سایت مال تایید مدارک رو نوشته
ما این اسکیل ورکری که جدید اعلام کردن بهمون می خوره . الان در جستجوی وکیلیم
راستی پناهندگی چه جوریاس ؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
خوب خوبه دیگه مهسا جون وکیل می خوای چی کار

مدارکتون رو ترجمه کنین بفرستین کانادا

من از امشب میرم دنبالش تا مدارک مصی رو ببرم ترجمه کنم اگه برسم بدم دست سارا جون ببره برای عموم تا اوون تاییده رو بگیره

امروز زنگ زدم شرکت مهاجرت جهانی خیلی با حوصله و مودب بود برام امتیازمون رو حساب کرد و گفت اکی هست

همین تاییدیه 3 ماه زمان می بره تا اوون موقع باید آیلتس هم بدیم و نمرش بیاد
بچه ها جون سلام
من خیلی وقته تاپیک شما رو می خونم و در مورد کانادا اطلاعات می گیرم. واقعا دستتون درد نکنه.
الان اگه مزاحمتون شدم فقط واسه اینه که مامان کیان جونم زحمت کشیدند و لیست مشاغل رو گذاشتند میشه راجع به رشته برنامه نویسان کامپیوتری و امور رسانه ای توضیح بدید منظورشون چیه. شوهر من در رابطه با کار رسانه خیلی سابقه و فعالیت داره می خوام بدونم شامل حال اون میشه و اینکه ایتلس رو کی باید ارائه بدیم؟
سلام

سحر جون حالا دوستان میان و اطلاعات بیشتر میدن خدمتت اما آیلتس رو باید همراه مدارک (یعنی تاییدیه مدرک تحصیلی.مدرک آیلتس بالای 6 در هر مهارت و سابقه کار رو اینا) باید یک جا بفرستین

سارا جونم پس من می تونم مزاحمت بشم عزیزم؟

خوش به حالت میری مشهد جای منو خالی کن خیلی.

اگه بشه این مدارک رو به دستت برسونم کلی دعات می کنم خواهر جان.