2777
2789
سلام به همه لیلیان جون این اتهام رو جدی بگیرید برین دنبالش کلیر کنید کانادا و آمریکا منابع اطلاعتیشون یکیه اون جا هم مشکل پیدا می‌کنید.

شوهرت هیچوقت تو شرکتی که وابسته به سپاه باشه یا طرف قرارداد سپاه کار نکرده؟ من یکی‌ از دوستام تو یه شرکتی کار میکرد که طرف قرار داد سپاه بودن تقاضا مهاجرت استرالیاشون رجکت شد بعد دانشجویی کانادا و آمریکا اقدام کردند اون هم رجکت شد. الان فقط کشور‌هایی‌ که منابع اطلاعایش با آمریکا یکی‌ نیست میتونند مسافرت کنند
ولی‌ در کّل دولت کانادا الان کنزرواتیو هستش و کنزرواتیو‌ها خیلی‌ از مهاجر خوششون نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی نسیم جان...

راستی سال نو رو به همگی تبریک میگم...

راستش سربازی همسرم فقط تو سپاه بود...

نسیم بنظرت با وکیلی...یا کسی که در این موراد سر رشته داره مشورت کنیم؟
موندیم بخدا...
.
فکر کنم لیلیان به خاطر همونه. آره با یه وکیل صحبت کنید. من به مهدی هم گفتم گفت بگو حتما دنبالش رو بگیرند که یه وقت این تو فایلشون نمونه. همین که ازتون توضیح خواستند و عین اون دوست من ردتون نکردند جای امیدواری داره یعنی خودشون هم شک داشتند.
بچه‌ها ما هم تا حالا برناممون اینه که مهدی امروز با دفتر کلگری مصاحبه داره اگه بگیرنش باید کمتر از دو هفته دیگه کلگری باشیم ولی‌ کلا چون برناممون اینه که در نهیات برگردیم تورنتو داریم فکر می‌کنیم وسایلمون رو بفرستیم انبار تو تورنتو و خودمون یه آپارتمان furnished کلگری بگیریم. چون من و ارشان فقط تا آخر July اونجا خواهیم بود و بعدش میریم تورنتو که ارشان بره مهد و قبل از شروع کار من به مهدش عادت کنه. و خوب اگه مهدی تا اون موقع تورنتو کار پیدا کرد که باهامون میاد اگه هم نه که خوب یه اتاق یا یه خونه خیلی‌ کوچیک براش کافیه تا هروقت که تورنتو اومدنی بشه.

فقط عزا گرفتم که چجوری باید تو این مدت کوتاه همه خونه زندگیم رو جمع کنم. چون این هفته هم دنبال اون مشکل آمریکا رفتن مهدی باید یه سه چهار روز بریم تورنتو (امان از دست این مرد‌ها و مشکلاتشون) یعنی کلا اگه فردا هم بهمون خبر بدن من چهار روز وقت دارم.
lilian manam migam in mozo ro jedi begirid chon mutmaen bash ke us bihstar baratun sakht migire va ina data base shun yekie. man inja chizayi shenidam ke mokham soot keshide mikham begam etelaate in keshvar besyar ghavie va taghriban hame chizo dar morede adama dar keshvare khodeshun midoone. yani hata dar in had midoone ke to toye che projehayi kar kardi dar iran va on project moshkele amniyati dashte ya na. yani hame chiz gheyre ghabele tasavor!!
chizi ke moheme ine ke aslan nabayad dorogh begi ona vaghti hes kunan to sadeghi mutmaen bashe wavet mikunan.
سلام
من تازه عضو این جا شدم. سیتیزن کانادا هستم ولی در حال حاضر تو آمریکا زندگی میکنیم. 6 ماهه اینجاییم به خاطر کار همسرم. برامون بهتره برگردیم کانادا ولی اوضاع کار تو تخصص همسرم خوب نیست. البته اینجا هم خیلی خوبه ولی چون اینترنشنال حساب میشیم یه سری محدودیت هایی داریم.

محبوب جان فکر کنم واسه پاسپورت بچتون لازم نیست از ایران اقدام کنید. یه دفتر کنسولگری هست تو واشنگتن که اینجور کارای ایرانیای اینجا رو انجام میده از وقتی هم که سفارت ایران تو کانادا بسته شده کارای کانادا رو هم انجام میده. تو گوگل بزن اطلاعات خوبی پیدا میکنی.
مرسی شهرزاد جان...
دیروز یکی از دوستان بهم میگفت که حتی بعید نیست که به ای میل های شخصی هم دسترسی داشته باشن...
میگفت هزینه ویزای دانشجویی 125$ هست اما اونا به گمان بالا 3000$ هزینه میکنن...
یک کسی رو استخدام میکنن تا همه مقالات رو بخونه... و رزومه رو کامل بخونه... و الان پرونده ما که 7 ماهه دستشونه دارن مطالعه میکنن که آیا واقعا کاری کرده بر ضد اونا؟

نمیدونم...

اما واقعا همسر من بی گناهه...
و فقط و فقط سربازیش میتونه پوئن منفی باشه واسمون
.
نسیم جان من این لینکی که میدم در مورد آپارتمان ها توی همون ساختمون کجه معروف تو می سی ساگا هست یا دارم اشتباه میکنم

http://property.trovit.ca/index.php/cod.search_homes/type.2/what_d.marilyn%20monroe/price.1000-5000/
بعد چرا اینقدر اختلاف قیمت هست بین کاندوهای این ساختمون؟

مرسی عزیزم