2789
پلنگ صورتی جون سال دیگه خوب میشی نگران نباش. البته من کلا برام سخت نبوده چون تو ایران هم خیلی اهل عید و این حرفها نبودم خلاصه به من سخت نگذشته اصولا.
اگر روحیه حساسی داری اصلا نباید بذاری خاطرات اذیتت کنه. اول اردیبهشت عروسی خواهرزاده منه که من نمیرم ساال قبل و قبلترش هم 3 تا از خواهر زاده بردارزاده هام ازدواج کردن که من بازم نبودم ولی راستش من اصلا خودمو اذیت نمیکنم یادم نمیاد یک اشک هم در این مورد ریخته باشم. چیزهایی که منو اذیت میکنه اینها نیست چیزهاییه که وقتی بهشون فکر میکنم فقط دارم بر باعث و بانیهای مهاجرت لعنت میفرستم. مثلا هفته پیش من یک کورس ثبت نام کرده بودم برای امتحان اخلاق و قانون مهندسی تو اون کلاس حدود 130 نفر بودیم که شاید نهایتا 10 نفر از اون کلاس زبان اصلیشون انگلیسی نبود و یا فارغ التحصیل دانشگاههای اینجا نبودن بعد من از اول تا آخر کلاس دغدغه ام پیدا کردن معنی کلمه های قلمبه سلمبه مربوطه بود در حالیکه بقیه اینگار داستان گوش میدادن و و در مورد داستان سوال میکردن ... بعد من با خودم میگفتم باور میکنید منم در کشور خودم همه این کلمات رو بلد بودم و ازشون استفاده هم میکردم اما حیف که همه اونها رو رها کردم و اومدم اینجا از صفر شروع کردم و برای اینکه دوباره اسمم بشه مهندس باید از هفت خان رستم رد بشم.
salammmmmmmmmmmmmmmmmm

akhey sadaf joon mifahmam manam sal avali ke omadam 20 rooz baedesh eyd bood manam kheyli rohiyam hasase inqade ashk rikhtam ke nagoooooooooooo

shayad hanuzam gahi gerye mikonam delam ke tang mishe ama adat kardam to ham adat mikoni qose nakhor

shahrzad joon vaqeannnnnnnnnnnn sakhte adam bazi jaha ke gir mikone mifahmam chi migi

hey khoda
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام سال نو همگی مبارک
سپیده چون خیلی خیلی خوشحال شدم انشالله که همین کار رو ادامه میدهید
پلنگ ضورتی من هم کمتر از 6 ماه که اومدم کانادا به نظر من سعی کنید روزهای خاصی مثل عید-چهارشنبه سوری-شب یلدا وتولد هاتون 2 کار رو انجام بدین این کارها خیلی کمک میکنه که احساس خوبی داشته باشی
1)تمام مراسم رو حتما در خانه اجرا کنید مثلا شب یلدا من هندونه-انار-آجیل گرقتم ولباسهای خوب پوشید یم به خودمون رسیدیم بعد چند تا عکس گرقتم برای بقیه مواقع هم همین کار میکنم الان هم که عکسها رو نگاه میکنم خیلی احساس خوبی دارم
2) اگر توانستی یکی از مراسمی که معمولا ایرانیها در این شبها دارن شرکت کنیدیا این شب بیرون برید
سلامممم سال نو مبارک
امیدوارم سال خوبی سرشار از موفقیت برای هممممه ی ایرانیها باشه
سالی پر از شادی, ارامش, اسایش.....

ما حدود5 روز هست که ایران هستیم.

چه حس خوبیه کنار خانواده بودن

واقعا بقول شهرزاد جپن,خدا باعث و بانی مهاجرت کردن رو لعنت کنه که باعث میشه انقد با زندگی ادم بجنگه و سختی تحمل کنه
مدتی که کانادا بودم لحظه ای نبود که بیرون باشم به چهره ی یه دختر همسن خودم خیره نشم و بهش حسرت نخورم که چرا اون توکشوری بدنیا اومده که انقدر ارامش داشته و بدون استرس بزرگ شده و اونوقت ما از بچگی با سختی تو کشورمون دست پنجه نرم کردیم که خب صددرصد رو فرهنگ و روحیه و اخلاق و همه چیمون تاثیر گذاشته

گاهی اوقات ادم به خدا هم شک میکنه
چرا باید این تفاوت ها باشه اخه:-(((

پلنگ صورتی جون شدیدا درکت نیکنم.من دوماهی که کانادا بودم,40 روزشو اشک ریختمو ,20 روز اخرشو به شوق برگشتنم خندیدم
الانم از وقتیکه اومدم ایران یه لحظه میخندم یه احظه استرس برگشتنم رو دارم و بازم دلتنگی و ناراحتی و فکرای مختلف تو ذهنم و جنگیدن با افکاری گه به ذهنم میاد و...
خلاصه راحت بگم! هههه حس در به دری دارم! ههههههه
اینم سرنوشت منه دیگه....چه کنم...معلوم نیست خوبه یا بد
آتی جپن خوشحالم از آشناییت

منم 25 ژانویه به ونکوور مهاحرت کردیم.الان از اول عید برای یکماه اومدیم ایران که تکلیف وسایل و خونه و ماشین و... روشن کنیم چون خیلی عجله ای اومدیم

من تو این دوماه تحقیق کردم خوشحال میشم اطلاعاتمو بگم(تا اونجا که میدونم تورونتو و ونکوور مغازه هاش یکی هستن)
بنظرم برای وسایل برقی و ابزار و طی,و جارو ووسایل اشپزخونه مثه قابلمه و کازد و... برو canadian tire
.سایتشو برو ببین چه محصولاتی داره
برایوسایل خونه,تزیینی مثه آباژور,قاب عکس,روتختی,حوله و وسایل توی حموم دستشویی,گلدون,ظروف پذیرایی,کوسن,ساعت, .... home sence خوبه

برای مبلمان له چز ایکیا, به the brick و ashley هم سر بزن.قشنگن و قیمتاشونم بد نیست.flyer های خوبی دارن همیشه

دیگه.....
برای وسایل ریز که نمیدونی کجا بری,مثه قیف,وردنه,کیسه نایلون,نخ سوزن,...,به مغازه های dollar shop سر بزن مثه dollarama
امیدوارم کمک کرده باشم
سلام.ممنون از دلگرمیهاتون.میبینم که از همه قویتر شهرزاده منم با سابقه ای که از خودم دارم تاامروز رو خیلی خوب مقاوم بودم.ولی چه کنیم که حال و هوای عید واقعا منو دگرگون کرد.صدگل جون منم سفره 7سین انداختم اونم فقط بخاطر دخترم که یاد بگیره.عکس هم گرفتیم ولی بازم افاقه نکرد :( اینور و اونور رفتن هم ماشین لازمه که ماهنوز نداریم :( شهرزادجان منم همیشه به هم سن و سالهای خودم که اینجا نگاه میکنم حسودیم میشه.واقعا ظلمه اومدیم اینور دنیا تک وتنها دور از خونواده هامون.درسته توی یک کشور جهان اول با تمام امکانات خوب و ... هستیم ولی هنوز گوشه ای از دلمون تو کشور خودمونه که هیچطور نمیتونیم جداش کنیم.هروقت دخترم کار بامزه ای میکنه یا حرف جالبی میزنه و... دلم میگیره که چرا باید تو اوج خوشمزگیش مامان و بابام بی نصیب باشند از دیدن بزرگ شدن تنها نوشون.نهایت کاری که میتونیم بکنیم اینه که بخودمون بگیم مامیتونیم و دعا کنیم که بتونیم همین.
پلنگ صورتی جون منم همین بودم
اینکه میگم تو ذهنم فکرای مثبت منفی میومد,همین بود
همش درحال جنگیدن بودم هههه
ولی خب یه چیزایی دست خود ادم نیست
هرررچقدرم خودمو مجاب میکرذم که بهترین کار رو کرذم و این افکار احساسیه و مقطعیه و... بازم یه لحظه با دیدن یه عکس خیییلی خیلی ساده اشکام میریخت پایین

اما میدونم که کم کم عادی میشه.باید مقاوم بود
فامیلمون که کاناداست یه چیز جالبی می گفت.شاید برات جالب باشه مثالی که میزد

میگفت من بچه بودم به مامانم میگفتم مامان چطور بدون گرفتن دستمال دستگیره,دیس پلو رو میگیری دستت?نمیسوزی?!
میگفت دخترم ادم بعد چندبار سوختن دیگه پوستش انگار آستر دار میشه
میگفت تو مهاجرتم همینه.چندبار گریه می کنی چندبار دلت میگیره چندبار حسرت میخوذی همش طبیعیه.بعد چندماه دیگه دلت آستردار میشه

منم به امید روزی هستم که دلم آستردار بشه هههه
سلام به همه هموطنان عزیز
سال نو رو به همه تبریک میگم
براتون بهترینهارو آرزومندم
واقعا عذرخواهی می کنم از مدیریت این کلوب که بدون اجازه وارد شدم

ختم آیة الکرسی برای شفای علی پسر المیرا
هر کدام از دوستان تمایل به شرکت دارن خوشحال میشیم
لطف می کنین
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=13683
خدا در مکانهای دور از انتظار
به دست افــرادی دور از انتظار
و در مواقعی تصور ناپذیر معجزات خود را به انجام می رساند.
برای آن مهربانِ توانا ، غیرممکن وجود ندارد
همیشه ، همیشه و همیشه امیدی هست .
از صمیم قلبم براتون دعا می کنم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=835583
سلام به همه
شرکتی که من توش کار میکنم یک پروژه بسیار بزرگ داشت که فرض کنید فقط 350 نفر روش کار میکردن البته پروژه تازه شروع شده بود و شرکت هم به سختی تونسته بود این پروژه رو بگیره و دیروز این پروژه به سادگی از دست رفت. یک شرکت دیگه در واقع اون معدن رو خرید و هیچی به هیچی به همین راحتی. و تصور کنید که اعلام شده که خداقل 200 نفر قراره lay off بشن (همون مودبانه اخراج خودمونه البته یک فرقهایی داره در واقع میشه گفت تعدیل نیرو با fire فرق داره)
حال همه بشدت بده و همه منتظر. خیلی احساس بدیه !
میدونید اینجا اصلا دیگه بحث کارمند خوب و این حرفها نیست اینجا شرکت حتی یک روز هم به کسی پول اضافه نمیده یا پروژه ای هست که روش شارژ کنی یا نیست! وقتی پروژه نیست کسی رو نگه نمیدارن میگن برو بعد هر وقت دوباره کار گرفتیم صدات میکنیم. بعضیها هستن تو شرکت که مثلا 4 بار لی آف شدن و برگشتن اینقدر هم براشون عادیه!