سلام عزیزان :
من هنوزمیام و نوشته هاتون رومیخونم ولی چیز خاصی ندارم که بگم . تا دو هفته دیگه دوره تمدید شده ام با شرکتی که توش کار میکنم تموم میشه و علیرغم آموزش هایی که بهم دادن و ضمنی هم میگن که از کارم راضی هستن ، ظاهرا برای دادن آفر باید تاییدیه دفتر مرکزی رو بگیرند که هنوز بهشون جواب ندادن . از اونجا که توی این گروه هم عمدتا هندی و بعضا ایتالیایی هستند و اکثرا با آشنا سر کار اومدن ،فکر کنم کار به گیر و گور خورده .در نتیجه احتمالا " دوهفته آینده ، نتیجه تلاش سختم ظرف این 3 ماه رو خواهم گرفت و با کوله باری از تجربیات کانادایی ، در منزل خواهم نشست .
همسرم هم سرتیفیکیتش رو با نمره بسیار خوبی گرفت . امتحانی که جند تا از همکلاسی هاش ( که البته سواد آکادمیک ندارن ولی همین الان در زمینه تجهیزات گرمایشی سرمایشی کار میکنن ) چندین بار دادن ورد شدن .ولی خوب اونها بدون سرتیفیکیت دارن کار میکنن و همسر من با داشتن سرتیفیکیت تازه شروع کرده به ارسال رزومه که فعلا خبری نیست .
همه میگن یکدفعه میشه ولی تا اون یکدفعه بشه ، جون آدم هزار بار به لب میرسه و
ولی بیاین بچه ها . کانادا کشور خوبیه . چاشنی شانس توش خیلی دخیله .شانستون رو امتحان کنید .
اینجا هوا خوبه ، وفور نعمت هست و واقعا کار داشته باشی زندگی حرف نداره .
برای کار هم ، روحیه ، زبان انگلیسی و اعتماد بنفس خیلی مهمه .
امیدوارم برای همه تون اوضاع بسیار خوب پیش بره .
اگر میام کمتر مینویسم ، بخاطر اینه که من تجربه خوبی از مهاجرت نیستم . به من اصلا " فکر هم نکنین !!! به بچه های ذیگه موفق این تاپیک نگاه کنید .
ولی همیشه مطالبتون رو میخونم و اگر بتونم ، حتما جواب سوالاتتون رو میدم .
موفق باشید و بگذارید اولین نفری باشم که سال نو رو توی این تاپیک به بقیه تبریک میگم .
سالی سرشار از سلامتی و موفقیت برای همه اعضای این تاپیک خواستارم .