2789
shahrzad kheyli bahal gofti az nazare hesi khtne shode behtar javab mide hanuzam daram behesh fekr mikonam

migama badan ina bozorg beshan age parsa ro khatne nakonam baed ina nemigan beyn ma farq gozashtiiiiiiiiii chera kiyan khatne ast chera parsa nist heheheeeeeeeeeeeeeeeeee khol shodam
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سارا جون میدونی که ختنه از دید پزشکان خیلی از کشورها جراحی زیبایی محسوب میشه خلاصه ممکنه بعدها پسر بزرگت به کوچیکه پز بده!!
اما بدون شوخی واقعا تصمیم سختیه اما من با اینکه مذهبی نیستم اما احتمالا اگر باز هم در اون موقعیت قرار بگیرم انجامش میدم.
سلام عزیزان :
من هنوزمیام و نوشته هاتون رومیخونم ولی چیز خاصی ندارم که بگم . تا دو هفته دیگه دوره تمدید شده ام با شرکتی که توش کار میکنم تموم میشه و علیرغم آموزش هایی که بهم دادن و ضمنی هم میگن که از کارم راضی هستن ، ظاهرا برای دادن آفر باید تاییدیه دفتر مرکزی رو بگیرند که هنوز بهشون جواب ندادن . از اونجا که توی این گروه هم عمدتا هندی و بعضا ایتالیایی هستند و اکثرا با آشنا سر کار اومدن ،فکر کنم کار به گیر و گور خورده .در نتیجه احتمالا " دوهفته آینده ، نتیجه تلاش سختم ظرف این 3 ماه رو خواهم گرفت و با کوله باری از تجربیات کانادایی ، در منزل خواهم نشست .
همسرم هم سرتیفیکیتش رو با نمره بسیار خوبی گرفت . امتحانی که جند تا از همکلاسی هاش ( که البته سواد آکادمیک ندارن ولی همین الان در زمینه تجهیزات گرمایشی سرمایشی کار میکنن ) چندین بار دادن ورد شدن .ولی خوب اونها بدون سرتیفیکیت دارن کار میکنن و همسر من با داشتن سرتیفیکیت تازه شروع کرده به ارسال رزومه که فعلا خبری نیست .
همه میگن یکدفعه میشه ولی تا اون یکدفعه بشه ، جون آدم هزار بار به لب میرسه و
ولی بیاین بچه ها . کانادا کشور خوبیه . چاشنی شانس توش خیلی دخیله .شانستون رو امتحان کنید .
اینجا هوا خوبه ، وفور نعمت هست و واقعا کار داشته باشی زندگی حرف نداره .
برای کار هم ، روحیه ، زبان انگلیسی و اعتماد بنفس خیلی مهمه .
امیدوارم برای همه تون اوضاع بسیار خوب پیش بره .
اگر میام کمتر مینویسم ، بخاطر اینه که من تجربه خوبی از مهاجرت نیستم . به من اصلا " فکر هم نکنین !!! به بچه های ذیگه موفق این تاپیک نگاه کنید .
ولی همیشه مطالبتون رو میخونم و اگر بتونم ، حتما جواب سوالاتتون رو میدم .
موفق باشید و بگذارید اولین نفری باشم که سال نو رو توی این تاپیک به بقیه تبریک میگم .
سالی سرشار از سلامتی و موفقیت برای همه اعضای این تاپیک خواستارم .
sepia جون موفق باشید عزیزم من هم سال نو رو پیشاپیش به همه تبریک میگم انشالله امسال سال خوبی برای همه باشه از هر نظر ...

sepia جون میشه در مورد این سرتیفیکیت توضیح بدی همسرتون چی خونده و مدرکش رو گرفته ؟ من و همسرم هم قراره یک مدرک کوتاه مدت بگیریم برای وارد بازار کار شدن ولی نمی دونیم چی خوبه اگر اطلاعاتش رو داری میشه راهنمایی کنی عزیزم ...
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435