2789
سلام به همه

می می چه بی سر و صدا رفتی جیگر.من فکر کردم هنوز دبیی.به سلامتی عزیزم موفق باشین.

سپیده و صدف خیلی به فکرتونم چرا اصلا نمیاین؟

سپیده انشاالله اینقدر کارت گرفته و سرت با کارت گرمه که نمیرسی بیای.

سارا ( مامان کیان و پارسا) و سارا (ممول) جونا کجایین؟ اصلا خبری ازتون نیستا.

بقیه جونا همه خوبین؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام بعد مدتها اومدم عرض ادب

اومدم بگم من هستما! فراموشم نکنبن هههههه

یه مدت شدید سرگرم بودیم فرصت نمیکردم بیام سایت

نسیم جون حتما سعیم رو می کنم قبل ایران رفتنم میام دیدنت.
خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمتون.
ممنون بابت همه ی کمکهات

خداروشکر یک مدت که گذشت,هم به دوری و دلتنگی عادت کرذم هم به محیط .

این مدت تصمیم گرفتیم برای محل زندگی اینده مون و ماشین و گواهینامه و کار و خیلی چیزا

راستی نسیم جان, تو والمارت قلمو رنگ مو پیدا کردما هههه
گفتم اینجا بگم اگه کسی مشکل منو پیدا کرد, بدونه باید چکار کنه هههههه

فعلا از محله ی پورت مودی خبلی خوشمون مده
سکوت و ارامش و قشنگی خاصی داشت.
حس می کنم برای ماکه بچه داریم,خیلی خوب باسه
امکانات اون منطقه هم به
سلام دوستان خوبید؟

نسیم جان من و شوهرم دیروز رفتم مونت سینای با اینکه دور بود و جریمه هم شدیم ولی‌ خیلی‌ از رسیدگیشون خوشمون اومد، من نمیدونستم از کجا میدونستند ما ایرانی‌ هستیم برامون مترجم هم گذشته بودند که اگه برای مشاوره ژنتیک کم آوردیم کمک کنه.

خودشونم چراغ سبز نشون دادند که بیا اینجا زیر نظر خودمون باشی‌ بهتره با توجه به سابقه پزشکیم، گفتند خودمون ریفر میکنیمت به همینجا فقط پرونده رو یه جوری برو از دکترت بگیر، مترجم میگفت دارند بهت لطف میکنند معمولا از این کارها برا کسی‌ نمیکنند یک جورایی دردسر ساز هست براشون و میگفت چون اینجا بهترین بیمارستان کاناداست هر کسی‌ رو ریفر نمیدن اینجا مخصوصا تازه واردها،
بالاخره قرار شد بریم اونجا.
چون سر آمد دولت شب‌های وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
عزیزم خیلی‌ خوب شد. من همکارم دخترش تو ماه ۶ تو مونت سینائی به دنیا اومد با وزنه ۷۰۰ گرم هرجای دیگه بود زنده نمی‌موند. ایشالا بچت به سلامتی‌ به دنیا میاد و هیچ مشکلی‌ هم نیست. نگران مسیر هم نباش چون میگن تو خونه بمونید تا فاصله درد‌ها بشه هر ۵ دقیقه حالا شما وقتی‌ به ۷ دقیقست از خونه راه بیفت. به نظر من که پشیمون نمیشی‌ بیمارستان خوب خیلی‌ مهمه.
بچه‌ها من هنوز گیر مهد کودکم تو تورنتو کسی‌ طرف‌های north york یا thornhill یا حتا vaughan جای خوب نمی‌شناسه؟ هرچی‌ فکر می‌کنم اون میسیساگاییه خیلی‌ موقع برگشت از سر کار بد مسیر میشه و میفتم تو ترافیک. اون یکی‌ هم که تو vaughan پیدا کرده بودم خالم رفت دید گفت با همون کفش‌های بیرون میومدند تو و خیلی‌ کثیف بوده. دو تا دیگه هم پیدا کردم ولی‌ خوب هزینه‌هاشون بالاتره و اگه مهدی تورنتو کار پیدا نکنه پولمون نمیرسه. یکیش هست all about kids که دقیقا اون ور خیابون خونمونه. یکی‌ هم هست butternut centre که تو thornhill هستش و اتفاقا یکی‌ از آشناهامون اونجا درس میده و چون کلی‌ شاگرد یهودی دارند مطمئنم که خوبه ولی‌ خوب اگه مهدی تورنتو کار پیدا نکنه پولمون به این دو تا نمیرسه.
سلام
من خودم کانادا نیستم ولی خواهرم کاناداست این تاپیکو دیدم کنجکاو شدم بیام ببینم خواهرم هم عضو نی نی سایت شده ههههههه
راستی نسیم جان من تمام خاطراتتو خوندم خیلی باحال بود خوشم اومد ههههه
چه دورانی داشتی
هیچ چیز مثل دوران نو جوونی نیست
ولی خیلی دل و جرات داشتی که اینقدر راحت بودی همخونه می شدی من اگه بودم سکته زده بودم
الهی العفو العفو العفو
نجمه جونم بارداری؟

مبارکه عزیزم.چقدر خوشحال شدم.انشاالله به سلامتی این دوران رو بگذرونی و به سلامتی یه نی نی جیگر بیاد بغلت و سال های سال زیر سایه پدر و مادر زندگی کنه

می بوسمت گلم.

می می جونم به سلامتی عزیزم خوش باشین

مهسا جون به سلامتی عزیزم خوش باشین

برای همه