2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انوشه اجاره آب و گاز رو شامل میشه ولی‌ تو کاندو‌های جدید پول برق با خودتونه که برای ما معمولا بین ۳۰ تا ۴۰ دلار در ماه میشد. بعد استخر و سونا و جکوزی و جیم رو مجانی‌ میتونید استفاده کنید معمولا بیلیارد هم دارند که مجانی‌ هست ساختمون ما گلف مجازی هم داشت. ساختمون خالم این‌ها مرتب براشون کلاس‌های ورزشی مجانی‌ برگزار میکنند. بعد هر جفت‌شون یه سینما کوچیک دارن که میتونید رزرو کنید و مجانی‌ استفاده کنید فقط باید یه مبلغی بیعانه بدین که اگه چیزی خراب شد تابستون هم باربیکیو دارند میتونید استفاده کنید.پارتی روم و گست روم هم دارند که خوب اون‌ها پولی‌ هستند

وب سایت mls.ca رو چک کنی‌ میتونی‌ تمام کندوهایی که برا اجاره هستند رو ببینی‌. من خودم یه real estate داشتم کمکم کرد بخوای می‌تونم معرفیش کنم. اینجا real estate‌ها از کسی‌ که می‌خواد اجاره بده پول میگیرند برای همین برای شما هزینه‌ای نداره
سلام انوشه جون ما میسیساگا هستیم یه روز کاری غروب خواستیم بریم پیش یکی از اشناهامون تو north york حدود ١:١٥ دقیقه طول کشید ( با اینکه خلاف جهت ترافیک تورنتو بودیم) اما برگشت که دیر وقت بود کمتر از نیم ساعت طول کشید
[خدایا شکر همه نعمتات]
می می چقدر خوب که شما اونجا هستین. جالبه برام که این شهر خیلی راه برام باز شده! شاید قراره من بیام اونجا زندگی کنم.

می می جان شما نظرت چیه؟ البته من به تورنتو زیاد کار ندارم من اگه خدا بخواد باید برم دانشگاه مک مستر رفت و آمد کنم. که فکر کنم حداقل 40 دیقه طول میکشه.
نسیم جان اینکه تو اون سایت در مورد ساختمان ها مینویسن

Features : Balcony منظور چیه؟ بعضی وقتها هم gym هم مینویسن.
بچه ها اگه ماشین بخریم و همه قیمت ماشین پرداخت بشه اونوقت در ماه چقدر هزینه داره؟
انوشه جون میسیساگا شهر خیلی خوبیه به نظر من اما خود من ترجیح می دم محل کار یا دانشگاه تا منزل کم باشه چون طولانی مدت اذیت می کنه خودم کشیدم که میگم اما خوب بازم سلیقه ای هست
سیستم اتوبوس اینجا مثل تورنتو شاید نباشه یعنی به نظر من زمستون بدون ماشین نمیتونی حتی تا سر کوچه بری منتظر اتوبوس
تاکسی هم که باید زنگ بزنی همینجوری بیرون نیست خیلی هم گرون میشه
قیمت ماشین هم انوشه جون میگن به تازه واردها حدود ٤٠٠ تا ٥٠٠ دلار فقط هزینه بیمه میشه ماهی.
[خدایا شکر همه نعمتات]
انوشه جون همونجور که می‌می گفت ماشین بیمش برا کسی‌ که اینجا سابقه نداره گرونه نزدیکه ۴۰۰ دلار میشه به علاوه هزینه بنزین. البته اگه بگردین میشه ارزون‌تر هم پیدا کرد ولی‌ دیگه رو ۳۰۰ حساب کنید. من می‌تونم از خالم برات بپرسم از کجا گرفته میدونم نزدیک ۳۰۰ میدان. ولی‌ خوب هر سال که می‌گذره ارزون و ارزون تر میشه ما آخرش که تورنتو بودیم یه بیمه‌ خیلی‌ علی‌ داشتیم که همه چیز رو شامل میشد ۱۵۰ میدادیم.

می‌می جی‌ پی‌ استون احتمالا ترافیک رو لحاظ نمیکنه یا اینکه تیک خرده که از جادهایی که عوارض دارند نره. هزینش هر سال عوض میشه بری تو سایتش میبینی‌. البته اگه دائم بخوای استفاده کنی‌ نزدیک ۲۰۰ دلار در ماه میشه. من پارسال که از مرخم میومدم اینجوری بود ولی‌ تا وقتی‌ میسیسگا بودیم شاید هفیی یه بر می‌رفتیم اون ورا که اون هم چون آخر هفته بود ترافیک نبود هر از چندگاهی هم که مجبور بودیم وسط هفته بریم از ۴۰۷ می‌رفتیم نزدیک ۱۰ دلار میشد. توی ۷ ۸ سال اخیر خیلی‌ از شرکت‌ها تو میسیسگا دفتر زدن برای همین خیلی‌‌ها برای کار میان میسیسگا و عصری بر می‌گردن برای همین ترافیک ۴۰۱ تقریبا هر دو سمت بعد از ظهر‌ها زیاده.

راستی‌ ونکوور کلا یه اتوبان داره اون هم دو تا لاین هر سمتش. کلی‌ دلم برا ۴۰۱ تنگ شده
ممنون نسیم جان

واقعیتش الان که دوباره داشتم بریلنگتون و همیلتون رو سرچ می کردم دیدم تو برلینگتون هم همچی خونه ها قیمتش کم نیست. از طرفی تو می سیساگا موردهای بیشتری برای اجاره هست. عین تهران که حومه مورد اجاره ای کمتر هست. همیلتون هم که اصلا به دلم نمیشینه. البته خب جواب دانشگاه هم خیلی میتونه رو تصمیممون تاثیر بذاره