2777
2789
اگر تازه وارد کانادا شده اید و بچه دارید، اولین کار شما ثبت نام فرزندتان در مهد کودک یا مدرسه است.
مدارک زیر در هنگام ثبت نام مورد نیاز می باشند:
• مدرک تائید سن فرزندتان - شناسنامه یا پاسپورت
• مدرک تائید آدرس - اجاره نامه آپارتمان و یا قرارداد اجاره با نام و آدرس شما
• مدرک تائید وضعیت مهاجرتی فرزندتان - مدرک سابقه ورود (Landing document) یا کارت PR
• سابقه واکسیناسیون – مدرکی که نشان دهد فرزند شما در کشور مبدا واکسینه شده است(سرخک-اوریون-سرخجه-فلج اطفال-کزاز-دفتری)
• سوابق آموزش قبلی و یا ریز نمرات سالهای گذشته - این سوابق در تعیین سطح کلاسی مناسب برای فرزندتان کمک می کند
سلام به همگی

خوبین خوشین؟

مرسی نجمه جون و ممول عزیز

ممول جون درست می گی اما راستش دقیقا با شهرزاد موافقم.بعد چیزی که هست مصی می گه من باید با پول برم.

که همن چند ماه بدون کار بشه زندگی کرد.

من خودم ادم کاریی نیستم.یعنی اوونجوری بگی کار بلد باشم و بتونم و با دست و پا باشم نه.نیستم .

یعنی فقط تو کاری که تا الان کردم تسلط دارم و اعتماد به نفس .اگه غیر از عکاسی و معماری چیزی بهم بگن خودم رو می بازم و تسلط ندارم.حالا هر کاری باشه.

تازه معماری رو هم دارم دوباره شروع می کنم چون خیلی وقته دست نزدم بهش و زمان ما تو دانشگاه با دست می کشیدیم و رنگ و اینا نرم افزار هم کد بود و اونم نمی تونستیم استفاده کنیم و باید دستی بود همه چیز.

حالا دارم نرم افزارا رو می رم مثل 3DMAX و اینا.

تا خدا چی بخواد.اما اصلا تو خودم نمی بینم بشینم فرانسه بخونم.راستش برای کبک رشته مصی بود که از اوون محدودا بود و تابستون که حساب کرد برامون امتیازمون نمی رسید.

حالا انشاالله که رتبه ی خوبی بیاره (دعاکنین خیلی) و بعد برای ایلتس بخونیم برای می.

سپیده جون خدا رو باز هم شکر انشاالله شیرینی استخدامت .(شکلات تلخ باشه لطفا)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نسیم جان عجب فکری کرده بابای تو
ای ولللللللللللل
واقعا

آره خب ببین دانشجویی خیلی راحت میشه بعد 2 سال پی آر شد(البته ما بعد 1سال سکونت میتونیم اقدام کنیم و اسه پی آر امتیاز مورد نظر برای متاهل ها 63 هستش که ما 68 تا داریم الان:))
پی آر که بشی شهریه دانشگاهت کم میشه و بیمه و این چیزا رو داره
بعد پی آر هم 4 سال بگذره میتونی سیتیزن شیپ بگیری
ما هم راستش احتمال داره کانادا نمونیم یا ایران بیاییم یا امریکا بریم در هر حال کانادا واسه مون چندین و چند خوبی داشت که مهمترینش همین گرفتن سیتیزنشیپ تو دوره دکترا هست!!!
انشالله ویزا بیاد فقط
.
ستار جان به این ترم فکر نکنم برسی شاید می بری شاید هم سپتامبر
که وقت داری تا اون وقت من دختر مجرد دور و برم هستن که الان واسه مک گیل پذیرش دارن و منتظر ویزان
نترس عزیزم
.
سلام خانوما خوبید؟ من ونکور زندگی‌ می‌کنم و تا چند هفته آینده ایشالا زایمان می‌کنم بیمارستان womens hospital خوشحال میشم اگر کسی‌ تجربه‌ی داره در اختیارم بذاره و راهنمایی کنه.ممنون
محبوب جان من هم الان ونکوورم و یه پسر پنج ماهه دارم که البته تو تورنتو زایمان کردم اگه کاری از دستم بر میاد خوشحال میشم. فقط از من میشنوی تا تو بیمارستانی هروقت نیاز به کمک داشتی به پرستار‌ها بگو خیلی‌ کمک میکنند ولی‌ فقط باید بهشون گفت
ستاره جون اصلا نترس خانومی من تو سن ۲۰ سالگی تنهای تنها شدم اینجا اولش خیلی‌ سخت بود ولی‌ خیلی‌ زود عادت میکنی‌. خوشبختانه اینقدر ایرانی‌ اینجا هست که زودی دوست پیدا کنی‌ و از تنهایی‌ در بیا. تو وبلاگم در مورد روزهای اولی‌ که اینجا بودم نوشتم دوست داشتی بخون.
مرسی‌ بهار جان اگه قابل باشم چشم حتما، ایشالا که هر چی‌ خیره برات پیش میاد

آره عزیزم مامانم دو هفته دیگه میاد

مرسی‌ نسیم جان از لطفت.زنده باشه پسر نازت. زایمانت طبیعی بود؟ شما چی‌ بردی بیمارستان برا خودت و نی‌نی؟