سلام به همه دوستان عزیز
مرسی مملول جون که اهمیت دادی به نوشته هام و واقعا درک کردی.
راستش داره از کانادا هم بدم میاد یه جورایی.چون الان چند ساله هر دری بازه تا ما بهش می رسیم بسته می شه و حس می کنم شده سایه.
راستش خودمم حس می کنم بهترین راه جاب افره.دیروز زنگ زدم به گیتی جون که نسیم معرفی کرده بود و کلی وقتشو گرفتم و برام توضیح داد که هنوز اسکیل ورکر برای مهندسین نیومده و همونجور که خودمم گفته بودم 4 می میاد.
که گفت همسرت و خودت الان بشینین زبان بخونین و این چیزا و برای جاب افر هم ایشون 4000 تا و اوون اقایی که جاب پیدا می کنه و اصل کاریه حدود 20000 تا از ایرانی ها می گیره از بقیه 10000 تا.جالبه نه؟
راستش ممول جون مصی الان تمام پولش رو گذاشته واسه تولید و ما هیچ سرمایه ای جز 4000تایی که جمع کرده بودم برای وکیل و اینا نداریم.
که اونم ممکنه بریم سفر ههههههههههههههههههههههه
اما اگه خدا بخواد و کارش بگیره خوب می گیره و سود می کنه اما حداقل یک سال زمان می بره شایدم بیشتر.
مصی می گه در حدی بشه که من خیالم بابت خرج خانوادم راحت بشه خودم از ایران میرم.فقط می خوام مطمین باشم که اینا یه سورسی دارن و گشنه نمیمونن.(ماشاالله خوب خرج کنن)
و اینکه یه پولی هم دستمون باشه که میریم اونجا و اوایل که از جیب می خوریم سختمون نشه.
ما اینجا یه خونه داریم که می تونیم بدیم رهن.فوقش رهن کامل 60 تا 70 بکنن.
اگه کار مصی هم جواب بده و بگیره فکر کنم 50000$ داشته باشیم.چون 60 ملیون می شه 20000 تا دیگه.30000تا هم اگه بتونیم و خدا کمک کنه جور کنیم.یعنی 90 ملیونننننننننننننننننننننننننننننننننننننن

عجب پولمون بی ارزش شد خدا.
حالا یه نسیمم گفتم من از سایت مهاجرت کانادا یه وکیل پیدا کردم و یهش میل زدم و گفت 2900$ می گیره تازه قسطی و جاب افر برامون جور می کنه.کبک بود.
اما همه ی اینا بر می گرده به 20 بهمن که مصی کنکور بده و بشه باهاش صحبت کرد هههههههههههههه
راه دیگه اگه منظورت دین و ایناست راستش خیلی حس بدی بهم دست می ده.بعد هم فکر کنم فقط آمریکا اینطوریه درسته؟
حسه یکی دیگه بودن بهم دست می ده.یعنی نه خودتی نه اوون هههههههههههه
نه اینکه فکر کنی ادم دگمی هستما نه.
اما اوون امریکا که دلش برای اقلیت های ایران سوخته باید بدونه مسلمونا ی ایران هم کم بهشون ظلم نمی شه والا.
درسته که اقلیت ها خیلی اذیت می شن اما واقعا به ما هم ظلمه.نه؟ ببین ممول من اوون روز داشتم برای دانشگاه انتخاب رشته می کردم معماری داخلی زدم دیدم جلوش نوشته شرایط خاص
رفتم دیدم نوشته اولویت با ....................فرزند شهید.جانباز چند درصد.حافظ قران.بسیجیان فعال.
آخه نمی دونم بسیجی فعال رو چه به معماری داخلی؟اوون باید بره جوون مردم رو بزنه دیگه .
خلاصه که برای همه به جز قشر خاصی اینجا سخته.