2777
2789
سلام ممول ممنون بابت همدردیت

توریستی نمیایم,برای همیشه میایم
منتها دوماه اول یعنی بهمن اسفند رو خونه ی مبله کرفتیم(چون کسی رو نداریم که بیایم موقت خونه اش چندوقت بمونیم) بیایم تحقیق کنیم کجا خونه دایم بگیریم و بگیریم و وسایل رو همچنین و.... بعد عید میایم ایران و وسابل همه چی رو جمع می کنیم برای همیشه میایم کانادا

خلاصه درسته بار اول که میایم, دوماهه است اما وقتی عید میایم ایران , دیگه حالت مهمونیم!!!
روزهای اخریه که وطنم ایرانه
اینش سخته
از دفعات بعد هروقت بیام ایران,دیگه وطنم ایران نیس....
سلام به همه دوستان عزیز

مرسی مملول جون که اهمیت دادی به نوشته هام و واقعا درک کردی.

راستش داره از کانادا هم بدم میاد یه جورایی.چون الان چند ساله هر دری بازه تا ما بهش می رسیم بسته می شه و حس می کنم شده سایه.

راستش خودمم حس می کنم بهترین راه جاب افره.دیروز زنگ زدم به گیتی جون که نسیم معرفی کرده بود و کلی وقتشو گرفتم و برام توضیح داد که هنوز اسکیل ورکر برای مهندسین نیومده و همونجور که خودمم گفته بودم 4 می میاد.

که گفت همسرت و خودت الان بشینین زبان بخونین و این چیزا و برای جاب افر هم ایشون 4000 تا و اوون اقایی که جاب پیدا می کنه و اصل کاریه حدود 20000 تا از ایرانی ها می گیره از بقیه 10000 تا.جالبه نه؟

راستش ممول جون مصی الان تمام پولش رو گذاشته واسه تولید و ما هیچ سرمایه ای جز 4000تایی که جمع کرده بودم برای وکیل و اینا نداریم.
که اونم ممکنه بریم سفر ههههههههههههههههههههههه

اما اگه خدا بخواد و کارش بگیره خوب می گیره و سود می کنه اما حداقل یک سال زمان می بره شایدم بیشتر.

مصی می گه در حدی بشه که من خیالم بابت خرج خانوادم راحت بشه خودم از ایران میرم.فقط می خوام مطمین باشم که اینا یه سورسی دارن و گشنه نمیمونن.(ماشاالله خوب خرج کنن)

و اینکه یه پولی هم دستمون باشه که میریم اونجا و اوایل که از جیب می خوریم سختمون نشه.

ما اینجا یه خونه داریم که می تونیم بدیم رهن.فوقش رهن کامل 60 تا 70 بکنن.

اگه کار مصی هم جواب بده و بگیره فکر کنم 50000$ داشته باشیم.چون 60 ملیون می شه 20000 تا دیگه.30000تا هم اگه بتونیم و خدا کمک کنه جور کنیم.یعنی 90 ملیونننننننننننننننننننننننننننننننننننننن

عجب پولمون بی ارزش شد خدا.

حالا یه نسیمم گفتم من از سایت مهاجرت کانادا یه وکیل پیدا کردم و یهش میل زدم و گفت 2900$ می گیره تازه قسطی و جاب افر برامون جور می کنه.کبک بود.

اما همه ی اینا بر می گرده به 20 بهمن که مصی کنکور بده و بشه باهاش صحبت کرد هههههههههههههه

راه دیگه اگه منظورت دین و ایناست راستش خیلی حس بدی بهم دست می ده.بعد هم فکر کنم فقط آمریکا اینطوریه درسته؟
حسه یکی دیگه بودن بهم دست می ده.یعنی نه خودتی نه اوون هههههههههههه

نه اینکه فکر کنی ادم دگمی هستما نه.

اما اوون امریکا که دلش برای اقلیت های ایران سوخته باید بدونه مسلمونا ی ایران هم کم بهشون ظلم نمی شه والا.

درسته که اقلیت ها خیلی اذیت می شن اما واقعا به ما هم ظلمه.نه؟ ببین ممول من اوون روز داشتم برای دانشگاه انتخاب رشته می کردم معماری داخلی زدم دیدم جلوش نوشته شرایط خاص

رفتم دیدم نوشته اولویت با ....................فرزند شهید.جانباز چند درصد.حافظ قران.بسیجیان فعال.

آخه نمی دونم بسیجی فعال رو چه به معماری داخلی؟اوون باید بره جوون مردم رو بزنه دیگه .

خلاصه که برای همه به جز قشر خاصی اینجا سخته.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سما جان ، غصه نخور، هر چیزی تو این دنیا بیشتر طالب بشی‌ عزت بیشتر فرار می‌کنه، یه مدت بهش فکر نکن. بالاخره تو ایران هم چیزهایی‌ هست که بیایی اینجا از دست میدی و دلتنگت می‌کنه.

اگر قسمتت باشه می‌شه، من خودم چند سال زحمت کشیدم تا کارم جور شد دیگه ضرب لمثل شده بودم بین دوستم، حتا وقتی‌ ویزا اومد وکیلم باورش نشد.

برای هیچکس اندازه من گربه نرقسوند سفارت. ولی‌ بالاخره بعد از دو بار ردّ شدم پرونده مهاجرتم، بار سوم قبول شد. دیگه حالم از کانادا بهم میخورد. دیگه وقتی‌ ازش بدم اومد درست شد.

حالا وضعیت شما که خوبه، من اینجا چند سالی‌ ویزا دانشجویی داشتم، جاب آفر داشتم، بودم، وقتی‌ برگشتم ایران، ازدواج کردم رفتم شهرستان مذهبی‌ پیش فامیل شوهرم، خیلی‌ خیلی‌ بهم سخت گذشت، یعنی‌ روزی صد بار هزار بار به خودم فحش میدادم، وقتی‌ آدم اینجا زندگی‌ نکرده براش ایران قابل تحمل تره. ولی‌ اینجا باشی‌ بعد بری شهرستان مذهبی‌ شدید با امکانات منفی‌. فقط خدا خدا بود که من رو دوباره نجات داد.

ببین من تا حد زیادی آشنام با کار مهاجرت می‌شه بگی‌ مشکلت چیه که اسکیلد ورکر اقدام نمیکنی‌ شاید بتونم راهنمائیت کنم.
چون سر آمد دولت شب‌های وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
سلام بهار مامان .(اسم خودت چیه خانمی راحت صدات کنم؟)

خوبی؟

مرسی عزیزم از پستت.

آره خودمم می دونم.می دونی چیه به قول پسر عموم ما الان فقط دنبال یه پاس هستیم که اراده کنی بتونی بری.حالا پاس نه همون ویزا بسه

برای شما که دیگه خیلی سخت بوده یکی از دوستای من با اینکه خودش چادری بود از لواسان رفت قم بعد از ازدواج می گفت دیگه از چادرم بدم میاد اینقدر که اینجا اذیت شدم.

شهرهای مذهبی خیلی جو بدی داره .

حالا به قول شما قبلش کانادا هم باشی دیگه بدتره.باز خدا رو شکر که برگشتی.الان خانواده ی خودتون ایرانن؟

عزیزم ما وقتی می تونستیم اقدام کنیم و اولش نه زبان نیاز بود نه چیزی همسرم سربازی نرفته بود و پاس نداشت.

بعد رفت سربازی و پاس گرفت الان اسکیل ورکر (برای مهندسین) بستس تا می.

الان شوهرم داره برای فوق می خونه و بهش گفتم بعدش بذاره پشتش برای آیلتس خودمم بخونم حداقل 4 بیارم امتیاز داره.

ما بیمه داریم حدود 2.5 اما بیمه خویش فرماست و از طریق کار نیست.

نمی دونم والا.

حالا می خواستم شرایط ساسکاچوان رو بدونم اگه کسی بخواد جاب افر بگیره به چه صورته؟

من چند تا سایت های جب سرچ پیدا کردم اما همه می گن الکیه.برام هم گاهی میل می زنن مثلا برای کلگری فرستاده بودم.

چون شنیدم ساسکاچوان خیلی درخواست کار زیاد نیست اما کار زیاده.
سلام دوستان خوبید؟؟خوشا به سعادتتون که زن و شوهرهای هماهنگی هستید و اونجایید ..سما دقیقا من هم همین مشکل رو دارم
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام سما جان، من نجمه هستم، آلبرتا هم خیلی‌ عالیه برای کار، حقوق بالا هم میگیرین مخصوصاً برا کسایی که برق خوندند ولی‌ دختر میدونی‌ چقدر سخته زندگی‌ اون استانها چقدر گرونیه. دختر دایی من هم خیلی‌ دوست داشت بیاد امسال تابستون با خنودش اومد ونکور ، بعد از یک دو ماه فرار کرد برگشت ایران، دلم تنگی، گرونی، بی‌کاری شوهرش، باید بدونی تا مدتها یا شاید هرگز کار مناسبت گیر نمیاری. مثلا داماد داییم با دکترا عمران و استاد رسمی‌ بودن دانشگاه بهش گفتن باید پیتزا دلیوری کنی‌ یا سوپرمارکت کار کنی‌ تا راه بیفتی و زبان و مدرکت رو به روز کنی‌ دوباره اینجا تا بهش جواز کار بدن، آیا شوهرت راضی‌ می‌شه؟

من که شوهرم من رو وقتی‌ کانادا بودم، خواستگاریم اومد، و من تون عقدنامه ازش تعهد محضری گرفتم برای زندگی‌ خارج از کشور، کار ایرانشم، راضی‌ نبود و از خودش بود بره از ایران، مدت‌ها با هم مشکل داشتیم اومده بود اینجا، فوری دلش برا ایران تنگ میشد.
سلام به همه

میشاد خیلی با حال گفتی.مصی که کاملا مودیه.

نجمه جون مرسی از اطلاعاتت.نه واقعیت اینه که مصی قبول نمی کنه درست می گی منم خیلی شنیدم.

به قول شما باید ول کنم.همه هم می گن وقتی ول کردیم شد.هههههههههههههههه

پسر عموی خودم 100 جا اپلای کرده بود برای دانشگاه .فوق داشت از یه دانشگاه عالی.اصلا نمی شد.

خلاصه می گفت کلا بی خیال شدم و عروسی گرفتن و وسیله بردن خونه.بعد از 2 ماه لاتاری برنده شد و داره میره آمریکا.

میگفت دقیقا زمانی که ازش گذشتم درست شد.

تا خدا چی بخواد.ببینم می تونم بی خیال بشم.هههههههههههههههههههههههههههه
سماء جونی

من جاب آفرم توصیه نمی کنم از هیچ مزایایی که برخورداری نیستین هیچ بعد جاب آفر باید جمع کنین برگردین

تازه کلی هم کلاه برداری میکنند دزد هم که هستم چه جوری این پولها از گلوشون پایین میرهههههههههه !!!!!!!!!!!

پولتو به اینها ندی اصلا !!

ببین بی خیال دانشجویی و جاب آفر شو برو فدرال هم سخته بهترین راه که من توصیه میکنم اسکیل ورکر کبک هستش

برو زبان بخون فرانسه

کبک خیلی زود میگیره

من و شوهرم هر دو از طریق کبک اومدیم الان اومدیم ونکوور

رشته مصی چیه ؟ الان اسکیل ورکر کبک لیستش اومده ؟ من ندیدم که اومده یا نه .

من کاملا میفهمم ، من خودم کامپیتر خوندم رشته اییکه دوست نداشتم بخاطر همین چیزها و سهمیه ها !!

شما راهتونو برین جلو تو ایران ایشالا کار مصی هم خوب پیش میره بعد در کنارش واسه کبک اقدام کنین تا اون موقع مصی هم کارش رونق گرفته کارتونم درست شده .

فرانسه خوندن اونقدر ها هم سخت نیست من خودم دو سال خوندم . الانم همشو یادم رفته :))))))) یعنی می فههمم ولی حرف نمیزنم آخه 7-8 سال پیش خوندم !!!

زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
دوستان کی گفته تو ونکوور کار نیست آخه !!!! البته آدمها باهم دیدگاهاشون فرق داره ، ولی من بهتون میتونم با اطمینان بگم که اگه آدم بخواد کار کنه تو این شهر میتونه بهترین زندگی رو داشته باشه ، در میاری خرج هم میکنی .

اینجا اتفاقا ممکنه گرونتر باشه ولی همه با هر طبقه اجتماعی براحتی دارن زندگی میکنن و خرج میکنن. باور کنید یه رسپشنیست هم براحتی میتونه تو این شهر خونه اجاره کنه و زندگی کنه . همه تو سن پایین دارن کار میکنن. کلی ایرانی دارن تو مغازه ها کار میکنن ، مغازه و محله های ایرانی رو نمیگم ، مغازه های روتین کنار همه خارجی ها دارن کار میکنن اینجا تو دان تان .

این جاب آفر که خیلی ها میان از طریقش که فایده نداره چون از مزایای یک شهروند برخوردار نمیشین !! دانشجویی که دیگه بدتر !!

بهترین راه همون اسکیل ورکر هستش ، شد فدرال نشد کبک .

در ضن بچه ها کار که عار نیست ، هر چی تو ایران بودین و مدرک دارین باید اینجا بتونین ثابت کنین

خوب معلومه که وقتی زبان بلد نیست طرف ، تو ایران استاد بوده ، یا فلان مدرک رو داره فکر میکنه اینجا هم همون اول باید همون کارو بگیره !!!!

مگه تو ایران به یکی که زبان فارسی بلد نیست ، مدرکشم مال یه جای دیگست ، سابقه کارم نداره ، کار میدن تو یه شرکت !!! که اینجا بدن !!!!!!!!

آدم باید واقع بین باشه تا رشد کنه .

من شوهرم دکتره ، سالها فرانسه زندگی کرده ، دو زبان بلده حرف بزنه ، من خودم مهندس کامپیو ترم ، انگلیسی بلدم کامل ، تو ایران 55 نفر زیر دستم کار میکردن ، مدیر کل فروشگاههای کشورمون بودم تو یه شرکت خارجی ، رزومه دارن 6 صفحه با کلی تعریف و recommendation letter !! وضع مالی مونم خداروشکر خوبه ، ولی هیچ عارمون نیست واسه کار کردن

من خودم رفتم دو روز تو یه کافه رستوران که میخواست واسه 500 نفر !! غذا و سالاد و غیره درست کنه کمک دست !!

پیشبندم بستم رفتم کار کردم 100 دلارم گرفتم همون هفته اول که وارد کانادا شدم !!! هیچم عارم نبود کلی چیز یادگرفتم تو اون دو روز که باید پول میدادم میرفتم دوره !!

آدم اگه کاری باشه کار هم هست باید بتونی خودتو ثابت کنی تو مصاحبه و کار ، من الان چند جا رزومه فرستادم مصاحبه هم رفتم ( یک دونه مصاحبه رفتم )

الا میام نتیجه و تجربشو بهتون میگم .

سلام، ممل جان من شخصا نگفتم ونکوور کار نیست، ولی‌ اولش تا مدتی‌ برای یه مهندس، پزشک، متخصص، استاد دانشگاه کار مناسبش نیست تا زبان و مدارک ، لازم رو به روز نکرده باشند آره باید مغازه کار کنند،

ولی‌ سما جان من هم فکر کنم کبک برایت بهتر جواب میده فقط سختیش زبان فرانسه هست، با نرم افزار رزیتا استون، فوری راه میوفتی، یکی‌ از دوستم از همین طریق زبان شش ماهه یاد گرفت از کبک اومد
بهار جان تو چقدر قشنگ صحبت میکنی عزیزم
آره منم همینجا روزتا استون رو به بچه ها گفتم الان لول 1 رو دارم تموم میکنم
خیلی خوبه
^_^

ممول هم حرفای قشنگی گفتی مرسی
اما خدائیش من که هم از دارایی خیلی از تو عقب ترم هم از لحاظ کاری، شوهرمم از شوهرت پائینتره(تازه میخواد دکترا بخونه البته زبانش عالیه) اما راستش نمیتونیم از این کارها بکنیم
و مهاجرت رو به هر نحوی نمیتونیم بپذیریم متاسفانه فکر کنم کانادا واسه هنری ها جای مناسبی نیست اگه که بود من میتونستم از اون راه کار کنم و پول خوبی بدست بیارم(یکی از دوستام که کاراش از من خیلی ضعیفتر بود الان رفته و بلژیک توی یکی از مجله های طراحی مد و پارچه کار میکنه و حسابی پول در میاره تازه هم رفته)
اگه در مورد کارهای هنری شناختی داری به من راهنمایی بده عزیزم من به رضایت شغلی خیلی حساسم و اگه کاری داشته باشم که قشنگ و پول خوبی توش باشه اما اون چیزی که من میخوام نباشه به همین راحتی میزنم بیرون.همین الان توی ایران استخدام رسمی آموزش و پرورشم اما امسال رو نرفتم سر کار و خودشون بزور بهم مرخصی یک ساله دادن اما من میدونم که ویزامون برسه دستمون میرم استعفا میدم حتی اگه ویزا هم نیاد استعفا میدم!!!
.