بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان، خوبین؟ ممنون از این که من رو یاد کردین تو نوشته هاتون، من دیروز کلاسم شروع شد ببخشید نتونستم زودتر بیام جواب بنویسم، هر چند دانشگاهم پارت تایم هستم این ترم ولی فکر کنم بازم منو خیلی مشغول کنه. اگه میتونستم یه کاری هم میکردم خوب بود.
چون سر آمد دولت شبهای وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
سلام دوستان.من و همسرم فوریه 2010 فایل نامبر اول فدرال کانادا رو گرفتیم.ولی هنوز خبری از مدیکال نیست.پدر مادر و خواهرم ونکوور زندگی میکنن و من خیلی دوست دارم زودتر برم پیششون.میخواستم بونم برای شما چقدر طول کشید؟یا اطرافیانتون که برای مشاغل 38 تایی اقدام کردن پروندشون در چه وضعیتیه؟
آذر جان سلام، خیلی طول کشیده برای شما، در این روش قرار بود یک ساله کار تموم شه. ما فایل نامبر رو مارس ۲۰۰۹ گرفتیم، مدیکال رو بهار ۲۰۱۰ دادیم، سپتامبر ۲۰۱۰ ویزا اومد. تازه برای ما دو بار پرونده تاخیر افتاد،یک بار برای این که مدارک کاری من رو گم کرده بود سفارت، دوباره فرستادم، یک بار هم که دخترم رو از دست دادم پرونده عوض شد.
البته من قبلا اینجا چند سالی دانشجو بودم، شاید به خاطر همون کمی زودتر شد.
چون سر آمد دولت شبهای وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
وای سپیده جان اینقدر خوشحال شدم خوندم رفتی سر کار اونم کاری که بهش علاقه داری و مرتبت هستش به کارت :) من مطمئنم که استخدامت میکنند و حقوق هم میگیری ایشالا هر چی خیره همون واست پیش بیداد
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
سماء جونی داشتم تمام پستهای آخرتو میخوندم میدونی کاملا درست میگی با این وضع دلار اصلا نمیشه دانشجویی هم بیاین من میفهمم که سرپرست چند تا خانواده بودن کار آسونی نیست میدونی من همیشه میگم مهاجرت واسه همه مناسب نیست بعضی ها برای زندگی آینده شون بهتره بمونن اونجا ولی واسه تو دعا میکنم که زودتر بتونید یه راهی پیدا کنید چون رشته کاریت در یک فضای آزادی مثل اینجا کلی بهت خلاقیت میده که مسیر زندگی تو بهتر و بهتر کنی خیلی دارم فکر میکنم که چه راهی میشه واسه شرایط شما پیدا کرد راههای اومدن به کانادا و امریکا زیاده که من وارد جزییات نمیشم ولی فکر دانشجویی اومدنو از سرت بیرون کن کلی هزینه میکنید کار هم که نمیشه انجام بدین بهترین روش جاب آفر و مورد های دیگست راستی کلا چقدر سرمایه متونید بیارین با دلار امروز ، البته اگه دوست داری بگو گلم :) ببخشید من راحت میپرسم
مهسا جان طبیعیه این دوره رو همه اونهایی که داشتن میومدن گذروندن قبل اومدنشون تازه شما که دارین توریستی میاین عملا دیگه غمت چیه اینو بدون مهاجرت کلا کار سختیه و یک سری آدمهای خاص تن به این کار مدن و تا آخرش میرن مثل همه ماها که اینجاییم !!! نگران نباش