بچه ها این لیست همه ی رشته ها نیست.فکر کنم کارهای یکم دست پایینه.دقت کنید دکترا و مهندسی داخلش اصلا نداره.خودش هم بالاش توضیح داده و اینو گفته.لیلیان جان ان شالا که هرچه زودتر ویزای شما هم بیاد
man pack kardano shoro kardam taqriban albate hanuz khone peyda nakardim khobish ine ke sabkhone alan baed ma mikhad renovation kone ma ta harvaqt bashim farq nadare vasash
سلام به دوستان عزیز : راستش نوشته ها رو میخونم ولی چون سوالی نیست که بهش جواب بدم ، چیز خاصی نمینویسم . سما جون ، زودتر بیا که منزل عموت بیخ گوش ما است . از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان ، اگر تا سال دیگه شد توی همین محل و خونه بمونیم نلیسا رو میگذارم مدرسه دختر عموت . از مدرسه اش خیلی راضی بودن و French هم هست . خانم عموی شما هم بسیار پخته بود ، با طرز فکری بسیار شبیه خودم . خلاصه دیدن خاتواده های موفق به ما انگیزه برای ادامه میده . میدونی از چه جمله ای که ایشون گفتن خوشم اومد ؟ میگفت : اینجا هی چرخ میخوری ، چرخ میخوری و یکدفعه میخوری به دیوار و درست همون لحطه یک در باز میشه و میری داخل .این ذقیقا " چیزی است که دارم درکش میکنم ...تقریبا " اینجا باید با فرهنگ هرچه پیش آید ، خوش آید پیش بری .نه اون چیزی که انتظار داری . ضمن اینکه زودتر بیا عکاسی مون رو راه بندازیم .اولین عکس های حرفه ای اقای همسر هفته پیش در یکی از مجلات ایرانی چاپ شد . البته عکس ها رو داوطلبانه گرفته بود . شش ماه پیش که استعفا دادم ، حتی 1% هم فکر نمیکردم بیام کانادا ، دوباره سر از کارخونه و صنعت در بیارم .باز هم کار بدون پوله ولی راستش وقتی دیروز بعد از شش ماه پام رو توی کارخونه ای گذاشتم که بسیار مرتبط با کار قبلی ام بود و یک سر با کت و شلوار رفتم توی خط تولید و قراره از دوشنبه تا 15 فوریه بصورت کار آموز اونجا فول تایم کارکنم ( خوشبختانه گفتن هزینه ایاب و ذهابم رو میدن )، بسیار حس خوبی داشتم !!!!همیشه عادت داشتم با مانتو شلوار و مقنعه برم توی خط ...یکبار هم داشتم توسط اکسترودر کارخونه، بدلیل بلند بودن مانتوم ، بلعیده میشدم .... از همه بیشتر هم خوشحال راهش هستم که با ساب وی و TTC یک ساعت رفت و یک ساعت برگشت طول میکشه . البته منطقه اش یک کم خفن هست ولی یقینا " از جاده مخصوص و جاده قدیم کرج بهتره و ایستگاه اتوبوس برگشت 50 متر هم با درب خروجی کارخونه فاصله نداره . از دعای خیر همه دوستانم در این سایت متشکرم . همینجوری ادامه بدین . باو رکنید جدی میگم ، همه اش اثر دعای شما دوستان نازنین هست . هرچند که درآمد نداره ولی فرصت کار آموزشی توی فیلد خودم برام پیش اومده که با توجه به محدودیت رشته ام ، اصلا " امیدوار نبودم همین هم برام پیش بیاد . خلاصه از دوشنبه صبح مثل ایران ، یکربع به هفت باید بزنم بیرون و زود برسم خونه ، ساعت 5 عصره . تا بعد ...