2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان ..خوبید نسیم و لیلیان عزیز هزینه تحصیل زیاده...........
نسیم عزیز شماره خانومه رو ببخش کدوم ص گذاشتی من بزنگم
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام به همه

میشاد شماره خانم گیتی مهتدی

4165734484 001

نسیم جون من زنگ زدم اما هی می گفت اشغاله احتمال دادم تو تعطیلات نیستن چون اشغالش عجیب بود

انشاالله امشب زنگ می زنم.

مرسی شهرزاد جون.آره درست می گی ولی حرص خوردن دست خودم نیست.خدا رو شکر می کنم بابت چیزایی که دارم

و می تونمموندن اینجا رو تحمل کنم.مثل همسرم که خدایی یه فرشتس.بهش می گم اگه بیای کانادا می شه یه همسر کامل.هههههههههههه

برامون دعا کنین در همه زمینه ها.

بهار مامان خیلی متاسف شدم عزیز دلم.خدا بزرگه انشاالله که یه فرشته ی کوچولو زودی میاد تو دلت و بهت انگیزه ی ادامه می ده.اینجا هم دوستای زیادی پیدا می کنی که می تونی وقتت رو باهاشون بگذرونی عزیزم.
بوس بوس.

نسیم و لیلی عزیز

راستش من حساب کردم دیدم با این دلار حتی اگه بتونیم ارز دانشجویی هم بگیریم 2500 خیلی گرون در میاد خرجمون.

و ما واقعا از پسش بر نمیایم.تازه خیلی خوبش اگه سالی 50000$ هم بشه کل خرج دانشگاه و خونه و خورد و خوراک که حتما بیشتر خواهد شد می شه 125 میلیون تومان.

وقتی کار نکنیم از کجا بیاریم؟من که نمی تونم اونجا کار کنم مگر مصی ریسرچ کنه که اونم شنیدم برای فوق خیلی نمی دن و

برای دکتری بهتره.

بعد هم مصی می گه باید پولا مو جمع کنم یه مقداری هم بذاره اینجا برای خانوادش که خیالش راحت باشه.

دلم خیلی براش می سوزه خیلی.از 23 سالگی سرپرست سه تا خانواده شد.

خانواده ی خودش.پدر بزرگ و مادر بزرگ (الان دیگه فقط مادر بزرگ داره) . و من و خودش.

هی می گه من عجب شانسی داشتم الان دوست دارم برم از تو بیشتر اما اینا رو چی کار کنم.

خدا خودش پشت و پناه همه باشه پشت و پناه ما هم باشه.
سما دستت درد نکنه..آخی همسرت انشالله تنش سالم باشه ...کارش الان چیه؟پدربزرگ مادربزرگ بیمه ای نیستن بازنشسته ..او نا هم گناه دارن.....انشالله همه چی درست میشه
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام دوستای گلم

سپیده جون خیلی‌ واست خوشحالم من فکر می‌کردم از هفته پیش رفتی‌ سر کارت ایشالا که همینا استخدامت می‌کنن

سما جون خودتو اذیت نکن غصه هم نخور ایشالا میای پیش خودمون

نسیم جان منم خیلی‌ دلم میخواد از نزدیک ببینم ایشالا که زودتر میای و امیدوارم دیگه هیچوقت نری جایی‌ که دوست نداری زندگی‌ کنی‌

بهار منم جون منم ریچمندهیلل هستم عزیزم فعلا که خونه داری میکنم تا بعد البته از یکی‌ دو هفته دیگه کلاسای تافلم شروع می‌شه

بقیه دوستان مواظب خودتون و نینیها باشید

بوسس بای بای
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام به همگیییی

میشه کسایی که آزمون tec q رو دادن بگن سوالها در چه حدی بوده و آیا نمرشون از اون چیزی که خودشون بعد از امتحان فکر میردن کمتر شده یا بیشت ر

وای که من از استرس دارم میمیرممممم با بچه هم واقعا درس خوندن برام سخته