مهسا جون هم از walmart میتونی بخری هم superstore هم Canadian Tire خیلی هم لازم نیست گرون بخری ارزون بخر. من که تا حالا نه اتو بد اینجا داشتم نه سشوار بد. اتوم مارکش Black & Decker هستش سشوارم هم هست Connair.
بابا لیلیان اینقدر نترسون بچهها رو. راستش رو بهتون بگم تو جاهای سرد کانادا بهتره هرچی سریع تر ماشین تهیه کنید ولی دیگه اگه ماشین داشته باشین سرما خیلی اذیت نمیکنه. من از سال اولی که اومدم فقط یه بار دستکش و کلاه خریدم اون هم سال اولی بود که معلم شده بودم چون باید میرفتم ۲۰ دقیقه تو حیاط مواظب بچهها میبودم. مگرنه قبلش اصلا احساس نیاز نکرده بودم. هر جا بری ماشین رو چند ثانیه ایش پارک میکنید و قبل از اینکه بفهمین اصلا سرما یعنی چی اون تویین. آپارتمان هم که تا حالا هرچی داشتم پارکینگ زیر زمین داشته. مالها هم خیلیهاشون پارکینگ سرپوشیده دارن. واقعا اینقدر که تو این دو ماهه تو ونکوور سرما کشیدم تو ۱۱ سال گذشته تو تورنتو و وینزر سرما نکشیدم. کاپشن هم همیشه یه کاپشن خوب دارم ولی خیلی وقتها فکر میکنم حالا این رو با خودم ببرم تو مال همش وبال گردنمه میزارم تو ماشین و سریع میدوم تو مال.
در مورد سرما بذارین این داستان هم تعریف کنم. یه سال کریسمس یکی از دوستهای من با خواهرش از انگلیس اومدن پیش من بعد به خاطر قیمت بلیط خواهرش یه هفته زودتر اومد از اینجا زنگ زد به دوستم که لباس تابستونی هم رو بردار بیار پختم از گرما.
میدونی سما مشکلشون این شده که مهاجرها میان بعد تو پیدا کردن کار تو زمینه تحصیلیشون مشکل پیدا میکنن. برا همین بیشتر انرژیش رو دولت الان گذشته که مهاجرهایی که گرفته رو بهشون کمک کنه کار پیدا کنن تا بعد مهاجر جدید بیاره. یه دلیل دیگش هم اینه که مهاجرها اکثرا یا میخوان برن انتاریو یا بیریتیش کلمبیا یا کبک اخیرا هم آلبرتا بقیه جاهای کانادا نیروی کار کم داره باید یه جورایی تشویقشون کنن که برن جاهای پرت تر.
اره نسیم جون شنیده بودم که دیگه کانادا مثه قدیم سرماشو حس نمیکنی. راستی تو این چندماهی که ونکوور,بودی,یکسره داره میباره?? شدیده یا نم نم? اصلا افتاب ندیدی? بهار و تابستونش چجوره هوا??
سشوار منهم مارکشInfiniti هست که تاحالا که خوب بوده و از london drug گرفتم. نسیم جون ممنون از بابت جاروبرقی.یک مدل جاروبرقیهایی هست که تو خود سرش هم موتور داره و جاروبرقیهای جمع کننده پت هم بهش میگن.اونا بنظرت چطورن؟البته فکر کنم باید یکم سنگین باشن. مهسا جان اینجا رنت ماشین روزی تقریبا 40 دلاره که مسلمه اگر بخوای 2ماه پشت سرهم رنت کنی خوب حتما تخفیف هم میدن.مثلا اخرهفته ها بعضی مدل رنتها هست که پلن های خاصی دارند که هزینش کمتر میشه ولی تا حالا به تور ما نخورده هروقت زنگ زدیم میگه اون پلن تموم شده.و احتمالا در ونکوور باز قضیه فرق میکنه تا اینجا.