2777
2789
ما برای کبک اقدام کردیم البته قصد کبک موندن رو نداریم احتمالا بریم ترنتو
مهر و ماه جون رشتم حسابداریه فکر کنم 6 امتیازیه ما چون وکیل داریم زیاد تو این جریاناتش نیستم
بچه یه سوالی داشتم

من همش دارم فرانسه میخونم برای مصاحبم همسرمم تازه از هفته دیگه میخواد بره کلاس زبان انگلیسی یعنی تا اومدن اون یه ذره قاعدتا راه افتاده منم فکر کنم هیچی
میخواستم بدونم تو محیط چقدر طول میکشه راه بیفتیم برای سر کار رفتن و اینکه به پول خودمون اگر برای تقریبا 6 ماه اول 40 میلیون بیاریم کافیه؟
بچه ها حقیقتش من از هوای ابری شهر تهران زیاد خوشم نمیاد و بنظرم شهر خاکستریه ولی
شمال ابری رو دوش,دارم مناظرش دیدنی میشه
خلاصه با اب و هواش مشکلی ندارم.مشکلم اون خیس شدنه هههه اگه با ماشین باشیم که مشکلی نیست.پیاده با بچه سخته

حالا یه سوال,خرید ماشین تو ونکور فصل خاصی داره?
مشکل ما اینه که اگه بخوایم همون اول ماشین بگیریم,بعد دوماه وقتی برمیگردیم ایران,چون خونمونو موقته و پسش میدیم,پارکینگی برای ماشین نداریم دیگه.کجا بذاریمش

نه?
پارکین عمومی ها قیمتشون خیلی بالاس?

هرچی فک میکنم دوماه تو فصل بارندگی با بچه تو خیابون و بدون ماشین,اونهم اول مهاجرت که زیاد اینور اونور میری,خیلی سخته
باید یه راهی پیدا کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی مامان گلاره. ما هم برای همون کبک هستیم. من هم عمران خوندم و 6 امتیازی. خودم نفر اصلی هستم متاسفانهههههههه

خودت نفر اصلی هستی یا همسرت ؟؟؟

اگه تاریخ فایل نامبرت رو هم بگی ممنون میشم. میخوام با مال خودم مقایسه کنم ببینم حدودا کی نوبت ما میشه.

ممنون از جوابت.
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
سماء عزیزممممممممم همش یاد یه کلمه میافتم که پای تلفن اشتباه گفتم
ههههههههههههههههه

خانادا
به همه گفتم همه هم میخندن
خدایی هم خاناداس دیگه هر چی خان و اربابه میرن اونجا

هههههههههه
راستی دوستم دوربین خریدم دی 600ژاپن
با همه مخلفاتش شد 2500
مرسی از راهنماییت
.
گلاره جان مال ما هم نوامبر 2011 اومد ولی ما خودمون اقدام کردیم. من یه مدتی میخوندم ولی الان چند ماهی هست که نخوندم. دوباره باید شروع کنم و جدیتر. اینطور که بوش میاد ممکنه ما هم همون 6 ماه دیگه نوبتمون بشه.

کلاس میری ؟ از روی چی میخونی ؟؟

من معلم داشتم و کفه کقم میخوندم.

خیلی استرس گرفتم خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی.
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
سلام
من قبلا حسابی تحقیق کردم... لازم نیست کارت واکسیناسیون رو ببری انستیتو پاستور....
میدی مترجم ترجمه میکنه بعد موقع مدیکال میدی پزشک معتمد خود سفارت کانادا برات مهر میزنه ... همین.
انستیتو پاستور به من گفت اگه بچه ی بالای دوازده سال داری بیار!

البته اولش گفت با پاسپورت بچه وردار بیار. بعد که خوب پرس و جو کردم ازش گفت نه بابا.. بچه ت اگه زیر دوازده ساله نیار.