2777
2789
مهسا جون ببخشید. فکر کنم باید حتما ترجمه کنی‌ بیاری چون اینجا یک سری واکسن بیشتر از ایران داره یه سری رو هم ممکنه تو زمان‌های متفاوت با ایران بزنن برای همین چک میکنند ببینن چی‌‌ها رو زده بعد اون چیزیی‌ که تا اینجا متفاوت بوده رو باید براش بزنند. مثلا اینجا یک سالگی واکسن آبله مرغون میزنند. ولی‌ تو ایران انگار نمی‌زنند (اگه اشتباه می‌کنم تسهیم کن) اینجا هم خانه‌های بهداشت مجانی‌ واکسن میزنن حتا کارت بیمه‌ رو هم چک نمیکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انوشه چه خوب من فقط یه بار سایتشون رفتم دیدم اینجوری نوشته باهاشون تماس نگرفته بودم. ولی‌ باز هم اون سایت رو که دفعه پیش آدرسش رو دادم چک کن مهد کودک‌های بهتری هم هستند. ولی‌ اصلا نگرفته بودم این پیغام رو مگرنه حتما جواب میدادم. اصلا چرا باید ناراحت بشم؟
مامان باربی جون http://www.ninisite.com/viewprofile.asp?userID=88870 و http://www.ninisite.com/viewprofile.asp?userID=102090
هستن
همسر منم دانشگاه مک گیل مونترال قبول شده و منتظر ویزاییم
اگه بزودی بیاد که میریم نیاد.. احتمال داره روی کانادا کلا خط بکشیم
.
سلام به همگی

خوبین خوشین انشاالله؟

ممول جون رسیدنت به اونجا به خیر عزیزم خیلی به یادت بودم .انشاالله که همیشه در پناه خدا باشین شاد و دل خوش.

سپیده عجب خطری از بیخ گوشتون گذشت ها اخه نلی طفلی تنهایی عزیزم نازی. خدا رحم کرد.باز هم خدا رو شکر که اوون خانم دیدشون.

انشاالله که دیگه اینجوری دلتون نلرزه. و همیشه سلامت باشین.

نسیم خانمی چطوری خوشگل خانم؟از وبلاگت عقب افتادم.باید بجمبم.ارشان طلا رو ببوس.

لیلیان جون خوبی؟انشاالله که کارتون به زودی درست بشه.خوشحال شدم صدات رو شنیدم چجیگری.بوس.

نلی باسی و شهرزاد ماری خوبی انشاالله؟

میشاد چطوری؟آیلتست در چه حاله؟

سارا جونی تو خوبی؟پسرا خوبن؟مجید خوبه؟نمیای ایران

صدف جونم شما خوبی؟دختر گلت خوبه.جا افتادین انشاالله؟

دیگه کسی رو جا ننداختم؟همگش خوبین خوشین

ما هم خوبین شکر خدا مصی همچنان داره برای فوق می خونه و امیدوارم که قبول بشه چون اگه نشه دیگه اصلا فاز

زندگیمون تغییر می کنه و میره تو همین تریپ کارای بازاری و اینا که اصلا دوست ندارم

امیدوارم قبول بشه که بتونم روش کار کنم.
سما جون کجایی دختر؟کم پیدایی؟امیدوارم حاج اقا فوق قبول بشه و زندگیتون اونجوری که دوست داری پیش بری.
منم با نسیم موافقم کارت واکسن رو حتما ترجمه کنید بیارید چون دکترخانوادگیمون بهمون گفت بعضی واکسنها هست که تو ایران نمیزنن ولی اینجا میزنن و از روی اون کارت مشخص میکنند ویک واکسن شامل حال دخملی ما شد که هنوز من نرفتم دنبالش.
من خودم مثلا فکر میکردم همه چیزو اینجا بگیرم و زندگی جدیدم با وسایل جدید شروع کنم بهتره ولی همونجور که توضیح دادم بنظرم اگر وسایلاتون هنوز نو هستند باخودتون بیارید بهتره.البته بازم این نظر شخصی منه-مثلا شهرزادجون همه چیزو اینجا خریده و کاملا از این کارش راضیه و یادمه تیستو جون وممول جون خیلی چیزها رو باخودشون اوردن و اونام کاملا از این کارشون راضین.
نسیم جان من چون این مهد وبکم داره و میشه از محل کار یا از دانشگاه بچه رو ببینم خیالم راحته به خاطر همین اینو انتخاب کردم. تو اون سایتی که گفتی رفتم منتهی من نمیدونم کدوم مهد بهتره

گفتم شاید کامنتی که تو وبلاگت گذاشتم بی ربط بوده خوشت نیومده. مرسی عزیز
سلام دوستان عزیز در انادا و در راه کانادا.امیدوارم همگی خوب باشید.
ما هم خوبیم.دیشب کریسمس بود و امروز هم باکسینگ دی اکثر فروشگاهها حراج خوبی دارن.من هم امروز تعطیلم ولی باسی از 6 صبح تا 3 بعد از ظهر کار می کنه.
مهسا جان در مورد هوا پرسیده بودی اینجا اکثرا نم نم بارونه تو طول هفته و همونطور که نسیم گفت کلا افتاب در نمی اد در پاییز و زمستون و حتی بیشتر روزهای بهار.ولی بارون شدید نیست و ما دیگه بهش عادت کردیم.مثلا شهرهای شمالی ایرانه.الانم هوا 4-5 درجه بالای صفره.
در مورد اومدنتونم اصلا نگران نباش.تا برسی می تونی تاکسی بگیری چون کوچولو داری حتما باید کارسیت داشته باشه ماشین.هوا هم خیلی سرد نیست می تونی پتوی سبک براش برداری رو کالشکش بندازی با روکش ضد اب که خیس نشه.از فرودگاه تا محلی که اجاره کردین بین 45 دقیقه تا حداکثر یه ساعت راهه با در نظر گرفتن ترافیک.
چند شنبه می رسید؟
راستی نسیم اگر تصمیم به موندگار شدن داری تو ونکوور مهد cefa رو چک کن.یکی از دوستان ما تو شعبه برنابیشه و خیلی از متدش تعریف می کنه.ولی معمولا ویتینگ لیست های طولانی داره.پارسال تو ارزیابی هایی که شده بود جزءبهترین مهد های ریچموند انتخاب شد.تا جاییکه می دونم هزینه اش کمی گرونتر از جاهای دیگه است
سلام

مامان گلاره مصاحبه برای کبک ؟؟؟

تاریخ فایل نامبرتون کی بوده؟ و اینکه رشتتون 6 امتیازی بود یا 12 ؟؟؟؟
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
به به چقدر تاپیک دوباره رونق گرفته :))))))

وای سماء جان کجا بودی دختر کلی منتظرت بودیم . ممنون از لطفت ایشالا هر چی خیره پیش بیاد براتون .

لیلیان جونم لورازپام 2 از 1 قویتره :)))) ولی اگه دکتر میگه میسازه و حداقل نی نی های گلتون خوب میخوابند حتما خوبه دیگه :)))))))

نسیم جون من تازه که یکم درم فارغ میشم دیدم تو مدتی که من تو راه اومدن بودم بلاگ زدی آفرین کلی ذوق کردم باید برم بخونمشون دونه به دونه .

پلنگ صورتی درست میگه بستگی به شرایط طرف داره برای یکی مناسبه که بیاره وسایلشو واسه یکی نه .

وای نسیم و نلی دست رو دلم نزارید از این هوای بارونی اینجا ، من که کلا فعلا تو شوکم ، هوا خوبه ولی دریغ از آفتاب :( ولی من کلا سرمارو نمیتونم تحمل کنم پس باید با بارون کنار بیام .

زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
شیوا جان برات ایمیل دادم بهت نرسید یا هنوز ندیدیش ؟؟؟
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
نلی جون هرچی‌ بیشتر فکر می‌کنیم میبینیم تو تورنتو زندگی‌ بهتری میتونیم برا بچمون بسازیم. در آمد‌ها اونجا بیشتره و هزینه زندگی‌ کمتر و خوب این تفاوت درامد در راه آموزش بچه میتونه خرج بشه. من اگه اینجا بیام درامدم سالی‌ ۱۰۰۰۰ دلار در سال کمتر از اونجا میشه تازه اگه سنوات کریم رو قبول کنند. و اگه مهدی بیاد اونجا درآمدش نزدیک ۱۵۰۰۰ تا بالاتر میشه. بعد کلا یه زره تو ذوقمون خرده که اینجا با پول بیشتر امکانات کمتر میگیری و خوب چون ما قبلا با این امکانات زندگی‌ کردیم سختمونه از دستشون بدیم. میدونی‌ یه جوری انگار آدم از تهران بره شمال زندگی‌ کنه (البته اگه شمال گرون تر باشه) خوب قشنگ تره ولی‌ امکانات زندگی‌ کمتره.