2777
2789
سپیا جون به نظر منم بسیار کار عاقلانه ایی کردی . به خودت سخت نگیر مطمئنم روزهای خوبی در انتظارته
خدا به زمان احتیاج نداره و هیچ وقت دیر نمیکنه
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.

*Memol*

1391/10/6 10:12 ق.ظ

سپیا جون به نظر منم بسیار کار عاقلانه ایی کردی . به خودت سخت نگیر مطمئنم روزهای خوبی در انتظارته
خدا به زمان احتیاج نداره و هیچ وقت دیر نمیکنه
هر آنچه مرا نکشد مسلماً قویترم خواهد ساخت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با بچه 18 ماهه سفر 9 ساعته داشت که اصلا اذیت نکرد و با اینکه همش بیدار بود ولی محیط هواپیما براش جذابیت داشت
بعدش هم دوباره 2.5 سالگی و 3.5 سالگی که تا کانادا امدیم و فقط یکبارش به خاطر ساعت بدنش خوابید و گرنه بقش بیدار بود و تازه کلی هیجان هم داشت و بهش خوش میگذشت
فقط من کلی کتاب و بازی فکری با خودم برده بودم و فیلم هم میدید. به نظر من اگه دیدی تو پرواز اذیتت کرد همونجا بهش بده شربت رو. راستی پروازهایی که استاپ اروپا داره اگه شربت یا کلا هر مایعی تو کیفتون باشه که از 100 میلی لیتر بیشتر باشه میگیرن
سپیا من مطمئنم از این به بعد اوضاع زندگی تون از این رو به ان رو میشه حالا ببین

نسیم جان تو وبلاگت پیام گذاشته بودم نمیدونم شاید خشت نیومده چون دیدم جواب ندادی. بهر حال عذر میخوام
البته برای سفر به کاناد خیلی باید قبلش اطلاعات بگیرید... من 3 ماه تو اینترنت گشتم و مطلب پیدا کردم، تو سایت سرویس کانادا مطالب انگلیسی خوبی بود. و یه دفتر مشاوره مهاجرت هم تو تهران زنگ زدم که خوب راهنمایی کرد، آقای گنجی بود اسمش.
http://www.ganjico.com
راستی مهدیه جون در مورد سوالت:
میدونم تو انتاریو و بریتیش کلمبیا دولت نتیجه inspection رو اعلام میکنه و تو اینترنت میذاره ولی‌ مال کبک رو نمیدونم (آخه اونجا همه چیزش هم با بقیه کانادا فرق میکنه) در مورد پسرت ولی‌ نگران نباش چون سن مهد هستش و تو مهد خودشون بهش این چیز‌ها رو یاد میدن. من خودم یکی‌ از ملاکام تو پیدا کردن مهد همینه که با بچه‌ها کار کنن مستقل بشن که بعدا تو مدرسه مشکل پیدا نکنه. تا زمانی‌ هم که پسرت به ۴ سال برسه که بخواد بره مدرسه چون تو همین سیستم بوده خودشون مستقل بارش میارن ولی‌ نلیسا تو سنی‌ اومده اینجا که اگه تو ایران بود باید میرفت مهد ولی‌ حالا مدرسه میره و اینجا خوب باهاش عین بچه مدرسه رفتار میشه. البته همونجور که سپیده میگه معلم دلسوز هم پیدا میشه ولی‌ در کّل وظیفه معلم مدرسه نیست که مطمئن بشه بچه شما غذا خرده یا نه یا اینکه لباسش رو درست پوشیده یا نه ولی‌ معلم مهد این‌ها جزو وزایفشه.
مرسی بچه ها از اطلاعات کامل و قشنگتون
راستش چون اسم این تاپیک کاناداست بهتره بیشتر مسائل در مورد کانادا مطرح بشه و ماهایی که در شرف اومدن هستیم یه پیش زمینه داشته باشیم
نسیم جان مثل همیشه مهربونانه جواب سوالامو دادی و من واقعا ارادت دارم بهت
ارادت قلبی خدا ارشان ناز رو واست نگه داره مامان مهربووون

ممول جون این دیازپام 2 هست یعنی اثرش کمتره ضمنا همین این رو نصف میکنیم به بچه میدیم
راستش من یه مسافرت 10 ساعته برام پیش اومد 2 ساعت بچه ها اذیتم کردن بعدش این قرص رو دادم بعد از 2.5 ساعت خوابشون برد(2.5 ساعت بعد از خوردن قرص)
تازه شبم بود اما 4 ساعت خوابین همش و دوباره بعدش اذیتاشون شروع شد.
دکتر بچه هام گفت که اسمشو میبینی وحشت میکنی ولی واقعا اثرش خفن و وحشتناک نیست
.
ههههه کیان جونم کی هستی خودتو نشون بده

لیلیان یعنی بااین قرص هم بیهوش نمیشن?? ههه ای بابا.ظاهرا بیخیال شم بذارم هرچی میخواد پیش بیاد

نسیم ممول سپیا نلی شهرزاد پلنگ صورتی....همه کسایی که کانادا هستین و جواب سوال میدین ممنون
امیدوارم روزی برسه که بتونم جبران کنم

درمورد کارت واکسن پسرم که ترجمه کنم یا نه و... جوابی نداشتین?
نسیم جان در مورد kids and company سوال پرسیده بودم که بعدش ایمیل زدم به خودشون گفتند نیازی نیست وابسته به شرکتی یا جایی باشین که بتونید ثبت نام کنید. میتونید ثبت نام بکنید برای همه آزاد هست.

مهساااااااااااااااااااااااااااااا من که بهت گفته بدم کارت واکسن و پاسپورتشو میبری انجا خودشون توی یه برگه دیگه که به انگلیسی هست برات پر میکنندددددددددددد