2777
2789
مهسا جان درست روز سالگرد ازدواج ما پرواز دارین :))))))
عزیزم coal harbor خیلی بهتر از hasting هستش حالا که شما فقط واسه تا عید میاین خوب کردی یه خونه خوبتر گرفتین اینطوری کمتر سخت میگذره . اینجا پول داشته باشی مسئله ایی نیست میتونی خونه خوب بگیری و برای شما هم همینطور شده چون من تو برجهای coal harbor آپارتمان 1 خوابه unfurnished دیدم 1500 ولی اولا نمی خواستم بیشتر از این هزینه کنم دوما خونه هاش دیدش عالی بود ولی نقشه هاش بد بود اونایی که تو بودجه ما میگنجید. ولی برای شما که مسئله بودجه ندارید و اینکه میاین و دوباره برمیگردین مهاجرت خیلی ساده تر خواهد بود نگران نباش :))))))
ولی کلا جاتون عالیه . من خودم الان تو Robson میشینم و دان تان رو خوب بلدم.

من همه وسایل خونمو بجز وسایل برقی بزرگ مثل TV یخچال و ماکروویو و سشوار و اینها فریت کردم و خیلی هم راضیم

به قول پلنگ صورتی جون واقعا سخته اولش وسیله خریدن هم کلی هزینه میشه هم باید کلی وقت صرف کنی آخرشم باز میبینی نشد اونی که میخواستی
پس کلگری هستین پلنگ صورتی جون من یادم رفته بود قاطی پاتی آدم میکنه کی کجاست باید یه جدول درست کنیم اسامیمون و مدت زمانی که اینجا هستیم یا مونده تا بیایم تا هر کی بدونه کی تو چه زمینه ایی میتونه راهنمایی کنه :))))))

لیلیان جون مگه لورازپام و دیازپامم به بچه میدن !!؟ من فکر کردم این آرام بخشها خیلی قویه وسه بچه .

راستی بگم که من خودم با لوفت هانزا اومدم و تهران تا فرانکفورتشم با هواپیمای لوفتهانزاست نه ایران ایر .
من اولش مثل نلی جان مونترال لند کردم و فرداش با aircanada اومدیم ونکوور . بسیار هم پرواز خوبیه فقط فرانکفورتش معطلی داره ولی بهتر از اینه که یه کله از تهران بیاین 17 ساعت ! آدم دیوونه میشه تو هواپیما :))))))))
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممول تولد من 5 بهمنه
شوهرم میخواست 6 بهمن بگیره تولدم ایران باشیم گفتم نع,نمیخوام تراژدی ایجاد کنمروز تولدم گریه زاری راه بندازم هههههه

راستی الان هوای ونکور چجوره راستشو بگو
هههه ترس برم داشته بدون ماشین تو بارون با کالسکه یکم سخت نیست??
نه مهسا جان اولش یکم برات غریبه بارونش ولی بعد عادت میکنی همه زیر بارون راه میرن سردیشم مثل شمال خودمون پاییزشه سرد هست ولی آزار دهنده نیست

برو بلاگمو بخون برات جالبه چون من تازه اومدم همه چیزها رو خودت اومدی لمس خواهی کرد
فی فی جان من معذرت میخوام دیر جوابتو میدم کامنتتو این وسط ندیده بودم

واسه فریت چیزهی خشک مجازه من همه ادویه جات و سبزیجات خشک آوردم
مهسا جون من هم با ممول موافقم کول هاربر جای بهتریه. من هم گیر این و داشتم که آپارتمان حتما نو باشه و رنتال نباشه برای همین خونه‌های اون منطقه که با این مشخصات مطابقت داشت به بودجه ما نمی‌خورد به خصوص که به خاطر ارشان من حتما یا دو خوابه می‌خواستم یا یه یک خبیی که اتاق کار بزرگ هم داشته باشه که بشه اتاق ارشان. اون منطقه چیزی که به خواسته من باشه قیمتش بالای ۲۰۰۰ دلار میشد که خوب خیلی‌ بالاتر از بودجه ما بود.
کاملا درسته نسیم جان ، الا من واسه سال دیگه که بخوام بچه دار شم تما دو خوابه احتیاج دارم خونه فعلی ما خیلی کوچیکه 50 متره یک خوابه ولی DEN نداره یک انباری داره که ماشالا پره پره حالا تا اون موقع خدا بزرگه بیمه مون که راه بیافته یه کاری جور بشه اقدام میکنم واسه بارداری تا خدا چی بخواد

لیلیان جون این جا کاپشن خوب می‌خوای ولی‌ نه لزوما ۷۵۰ دلاری من خودم سال اول کلمبیا گرفتم که حالت عادی حدود ۲۰۰ دلاره ولی‌ آخر فصل تو حراج میشه ارزون تر خرید. کاپشن‌های کلمبیا اصلا آدم گنده هم نمیکنه معمولاً دو لایست یه لایه فلیس که با اینکه خیلی‌ نازکه حسابی‌ گرم میکنه و یه لایه بادگیر روش. چون بیشتر باده که اذیت میکنه هر سرمایی رو بدون باد میشه تحمل کرد.

در مورد هوا هم من سرمای تورنتو و مونترال رو به بارون‌های اینجا ترجیح میدم چون حداقل آفتاب هست. دق کردم اینجا الان دو ماهه تمومه که شاید چند روز فقط خورشید بوده. در صورتی‌ که اون سمت با اینکه سرده اکثرا آفتاب هست. در ضمن تابستون‌های خیلی‌ گرم و خوبی‌ داره در صورتی‌ که این ور فقط یک ماه گرمه اون هم باز نه به گرمی‌ تورنتو. مهدی که تابستون اینجا بود میگفت اصلا حس تابستون به اون صورت نداره ( برا خودشون داره‌ها چون به این سیستم عادت دارند). مونترال خوبیش اینه که تابستون‌های خیلی‌ زنده‌ای داره از خجالت زمستوناش در میاد. معمولا می میره به سمته گرم شدن و اکتبر هم میره به سمت سرد شدن. میبینی‌ که دوره گرماش هم طولانیه. یه خوبیه دیگه که تورنتو و مونترال دارند اینه که هزینه گرم کردن آپارتمان تو شارژ ساختمونه که صابخونه میده . برای همین هزینه برق خیلی‌ نمیاد. ولی‌ اینجا وسایل گرم کننده (تو ساختمون‌های جدید البته قدیمی‌‌ها رو نمیدونم) به برق واحد وصله برای همین هزینش تو برقی که خودتون باید بدین میاد. این دو ماه گذشته که سرد شده ما نزدیک ۲۰۰ دلار پول برق برامون اومده. برا همین دیگه خیلی‌ خونه رو گرم نمی‌کنیم لباس گرم میپوشیم در صورتی‌ که تو تورنتو هیچوقت این مشکل رو نداشتم. تو تورنتو من همیشه تو خونه با شلوارک میچرخیدم اینقدر گرم می‌کردم خونه رو بعد هر دو ماه ماکزیمم ۶۰ دلار میدادم پول برق
لیلیان جون این جا کاپشن خوب می‌خوای ولی‌ نه لزوما ۷۵۰ دلاری من خودم سال اول کلمبیا گرفتم که حالت عادی حدود ۲۰۰ دلاره ولی‌ آخر فصل تو حراج میشه ارزون تر خرید. کاپشن‌های کلمبیا اصلا آدم گنده هم نمیکنه معمولاً دو لایست یه لایه فلیس که با اینکه خیلی‌ نازکه حسابی‌ گرم میکنه و یه لایه بادگیر روش. چون بیشتر باده که اذیت میکنه هر سرمایی رو بدون باد میشه تحمل کرد.

در مورد هوا هم من سرمای تورنتو و مونترال رو به بارون‌های اینجا ترجیح میدم چون حداقل آفتاب هست. دق کردم اینجا الان دو ماهه تمومه که شاید چند روز فقط خورشید بوده. در صورتی‌ که اون سمت با اینکه سرده اکثرا آفتاب هست. در ضمن تابستون‌های خیلی‌ گرم و خوبی‌ داره در صورتی‌ که این ور فقط یک ماه گرمه اون هم باز نه به گرمی‌ تورنتو. مهدی که تابستون اینجا بود میگفت اصلا حس تابستون به اون صورت نداره ( برا خودشون داره‌ها چون به این سیستم عادت دارند). مونترال خوبیش اینه که تابستون‌های خیلی‌ زنده‌ای داره از خجالت زمستوناش در میاد. معمولا می میره به سمته گرم شدن و اکتبر هم میره به سمت سرد شدن. میبینی‌ که دوره گرماش هم طولانیه. یه خوبیه دیگه که تورنتو و مونترال دارند اینه که هزینه گرم کردن آپارتمان تو شارژ ساختمونه که صابخونه میده . برای همین هزینه برق خیلی‌ نمیاد. ولی‌ اینجا وسایل گرم کننده (تو ساختمون‌های جدید البته قدیمی‌‌ها رو نمیدونم) به برق واحد وصله برای همین هزینش تو برقی که خودتون باید بدین میاد. این دو ماه گذشته که سرد شده ما نزدیک ۲۰۰ دلار پول برق برامون اومده. برا همین دیگه خیلی‌ خونه رو گرم نمی‌کنیم لباس گرم میپوشیم در صورتی‌ که تو تورنتو هیچوقت این مشکل رو نداشتم. تو تورنتو من همیشه تو خونه با شلوارک میچرخیدم اینقدر گرم می‌کردم خونه رو بعد هر دو ماه ماکزیمم ۶۰ دلار میدادم پول برق
سلام:
کریسمس مبارک !!!
امروز اولین تجربه کریسمس ما در تورنتو بود .ولی راستش عید خودمون حال و هواش خیلی بهتره ....
توی ایران تا لحظه سال تحویل توی خیابونها پر از جنب و جوشه ( و البته در هم برهمی ) !!! اینجا ساعت 6 عصر قبل از کریسمس ، یعنی شب عید شون ، همه جا تعطیل بود !!!
در هر حال به لطف دوستان، تنها نبودیم و بوقلمون سال نو رو هم نوش جان کردیم .
من موضوع نلیسا رو روز بعد از واقعه ( جمعه )، از مدرسه پیگیر شدم و چون از مدرسه زنگ نزدن ، خودم از صبح دو بارزنگ زدم . حدود ظهر بودکه از مدرسه تماس گرفتن و بهم گفتن راننده رو تحت بررسی قرار دادن و فعلا " از کار درتمام مسیر ها خارج شده .بعد دوباره از صبوری من تشکر کرد و از امروز بطور ثابت یک راننده دیگه میاد و گفت از طرف خود transportation بامن تماس میگیرن . یک ساعت بعد از طرف transportationتماس گرفتن . آقای مودبی بود در حد تیم ملی و از صمیم دل بابت اتفاقی که افتاده بود ، عذر خواهی کرد . بعد هم گفت تمام راننده های ما 14 ساعت اموزش میبینن ولی شخصیت افراد غیرقابل تغییره و این کمک والدین هست که بتونن راننده هاشون رو ارزیابی کنن .چون نمیتونن 200 تا رانننده رو تحت نظارت مداوم داشته باشند .تا ظهر که از مدرسه زنگ زدن ، عین سیر و سرکه دلم میجوشید ولی نمیدونم چرا بعدش ، بخصوص تماس transportation دلم آروم گرفت . توی کلاس ، بچه ها به من میگفتن خیالت راحت شد راننده بدبخت رو اخراج کردن ؟!! واقعیت خیالم راحت شده بود ولی آیا من مسول اخراج اون راننده بودم ؟
عصری خودم رفتم دنبالش . نلیسا از خستگی همچین توی اتوبوس خوابش برده بود ، که سرش افتاده بود زیر شیشه و من از بیرون ندیدمش و دلم ریخت پایین که بچه ام کو ؟!! یکی از بچه های ایرانی سرویس ، به من گفت که خوابش برده .تمام بچه ها که پیاده شدن ،رفتم و دختر کوچولوم رو بغل کردم و وقتی اومدیم پایین ،متوجه شدم نیکلاس ،یکی از هم سرویسی های نلیسا که فکر کنم باید کلاس اول باشه ،ایستاده بیرون و کنارش یک خانم چشم بادامی ایستاده بود . مادر نیکلاس هنوز نیومده بود ولی راننده هم بیرون سرویس کنار نیکلاس ایستاده بود . من با نلبسای خوابزده برگشتیم خونه و من داشتم فکر میکردم اگر راننده دیروزی بود نیکلاس هم امروز تنها میموند .
خلاصه حس کردم کار خوبی کردم که پیگیری کردم .
هیلا جون هنوز خبری نیست که تبریک گفتی عزیزم . تازه اگر هم خبری بشه ، فعلا " بی جیره مواجبه !!!!ولی همون هم بشه عالیه !!!طرف موقع مصاحبه یکی به نعل میزد و یکی به میخ !!نفهمیدم که بالاخره میخوان یا نمیخوان که بریم مجانی براشون کار کنیم !!!با اینحال من تبریکت رو به فال نیک میگیرم و ازت ممنونم .بشدت دعا کنین ...اینجا تنها شرکتی هست که خیلی ارتباطش با کار قبلی ام زیاده .امیدوارم بشه .البته طرف میگفت شش هفته کمه و منهم اکشب راش ایمیل زدم و گفتم میتونید بخواهید زمانش افزایش پیدا کنه ( یعنی خودزنی کردم در حد اعلا )...

سپیا جان همچنان پیگیر حال و روزت هستم عزیزم و واقعا کار خوبی کردی پیگیری کردی حتما باید یک اتفاقی بیفته که طرف اخراج بشه باید بفهمه مسولیت پذیری یعنی چه ؟

بچه هایی که آدم با خون دل بزرگ میکنه را که توی خیابان ول نمی کنن آخه

شما هم خیلی نگرانی یک کم به خودت آرامش بده همیشه همون موقع که فکرش را نمی کنی همه کارا درست میشه

این روزها را هم پشت سر میذاری و به روزهای آرامش و یکنواختی سر کار رفتن هم میرسی
هر آنچه مرا نکشد مسلماً قویترم خواهد ساخت
سپیا جون کار بسیار خوبی‌ کردی. شاید دفعهٔ دیگه که این اتفاق برای یه بچه می‌افتد نتیجش خوب نمی‌شد. این فرق اینجا با ایرانه که آدم بی‌ مسئولیت باید جواب پس بده. تو ایران این جور آدم‌ها میشن رئیس