2777
2789
لیلیان نه من از تاپیک امریکا میام اینجا سرک می کشم چون اینجا مسافر بیشتر داره راهنمایی ها رو یادداشت می کنم. ما ویزا مهاجرتی هستیم لاتاری. ولی روزی که مصااحبه داشتیم چندنفر هم دانشجویی دیدیم همه کلیرچک خوردن به هرحال قانونشونه دیگه تازه یه پسره بنده خدا که تحصیلی هم بود هش گفته بودن ویزا اماده است اومده بود این همه راه بعدش دوباره برگه کلیرچک دادن بهش گکفتن برو ایران دوباره بیا انگار تهران قمه !!!!! ولی نگران نباش اگه به این ترم نرسیدید که باید دیفر کنید دیگه امیدوارم زودتربیادش هی ایمیل بزنید پیگیری کنید.
من برای نی نی یه چند تا کتاب مصور خریدم بلکه توی هواپیما سرش گرم بشه ما ترکیش کرفتیم شنیدم خودشون هم کارتون و مجله کودک دارن نمی دونم تاحالا تحربه پرواز به این طولانی نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهسا جان برای زبان تنها کار خیلی خوبی که میتونی بکنی اینه که گوشت رو قوی کنی... تا جایی که میتونی متنهای صوتی گوش بده. بهتر از فیلم جواب میده چون فیلم رو از روی موضوع میتونی حدس بزنی و حواست هم میره پی داستانش. ولی وقتی فقط گوش بدی مجبور میشی دقت کنی و خیلی سریع راه میفتی.
ساناز جان و مهسای جووون

اسم داروهه اینه: diasepam2.دیازپام 2/نصفشو تو یه قاشق آب حل کرده و به بچه داده تا میل بفرماید و اندکی بعد بره تو یه خواب تپل مپل و راحت

البته دوست جونا من راضی نیستم همینجوری و بدون مشورت با دکی نی نی تون از این نسخه استفاده کنیدا.
حتما بپرسید بعد استفاده کنید.
.
ممنون لیلیان من حالا ازدکترش هم می پرسم من اگه دیدم خیلی اذیت کرد باید بهش بدم فقط یه نکته ای سعی کنید سر ردیف بشینید اگه ردیفها 4 تا یا بیشتر بود که بتونید راه برید توی هواپیما با بچه
هههه ساناز من به شوهرم میگفتم بیا زود بریم,بگیم یه جایی بهمون بدن که سروصدای بچه کسی رو اذیت نکنه ههه
اخه موضوع گریه نیست که.پسر من زیاد اهل گریه نیست.بیشتر دادمیزنه,اواز میخونه,خلاصه صدا زیاد درمیاره.

پسر من تنها چیزی که خیلی سرشو گرم میکنه و ارومش میکنه,کارتون توی موبایل منه.ولی قضیه اینه که مگه چقدره? دیگه نهایت نیمساعت یه ساعته.
بیخیال.اینهمه ادم مسافرت میرم یکیشم ما ههههه

ممنون لیلی جان حتما به دکترش میگم با یکی دوتا دکتر دیگم مشورت میکنم خداکنه جواب بده.
عزیزان اگه پروازتون با لوفتانزاست باید بگم که تهران تا مثلا هلند یا آلمان رو در عذابید چرا که با ایران ایر هست تا اوروپا و احتمالا برای بچه ها یه چیزی تو مایه های کارسیت نمیدن
اما از اروپا تا کانادا هم هواپیماش عالیه تی وی داره میتونید فیلم بذارید... سرگرمی داره بعد این که توی قسمتی میشینید که جلوی پاتون جا هست و نی نی رو میذارید تو کارسیت (اسم اون چیزی که میدن بچه رو بذارید توش نمیدونم چیه
.
بچه های عزیزم راستی دوستم هفته پیش رفته اوتاوا میگه 750 دلار دادم به کاپشن
منم گفت چه مفت! فقط 2.5 میلیون؟

بعد این که میگفت یهو سرماش زد تو ذوقم(واسه ماهایی که اون سرما رو به عمرمون ندیدیم!
.
750 دلار کاپشن؟؟!!! البته میشه خرید یک سری مارکها هست که این قیمته مثل canada goose ولی میشه با قیمت خیلی پایینتر کاپشن خیلی خوب مناسب هوای کانادا خرید مثلا TNA که حدودا 250 دلاره یک کاپشنش. ضمن اینکه با قیمت ارزونتر هم میشه چیزخوب پیدا کرد.
امسال که ما ذر تورنتو هنوز سرمایی ندیدیم و هوا تا اینجای کار عالی بوده ولی مثلا من کلگری رو که چک میکنم می بینم خوب سرده امسال.
من بقیه پستها رو نخوندم امیدوارم همه خوب و خوش باشید.
چه میدونم شهرزاد جون
راستش برا همسری یکی از دوستانمون از مناطق سردسیری روسیه کاپشن کادو داده گفته میری کانادا دعام کن
یه مقداری باد داره و چاق نشون میده
طبیعیه این مسئله؟
.