2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام,اومدم بگم منم هنوز زنده ام
حرفی برای تعریف ندارم واسه همین فقط میام می خوونم
کماکان هیچکاری واسه رفتنمون نکرذم
یه همچین ادم دل گنده ای هستیم ما!!
4 بهمن پروازمونه ممول جون.
این سفرما دوماهه و موقته.خونه ی مبله کرایه کردیم.میایم کارا رو می کنیم و تحقیق می کنیم چه محله ای و چجور خونه ای بگیریم و وسایل از کجا تهیه کنیم و خلاصه زندگی روبررسی می کنیم...
بعد ما شب عید(دقیقا شب عید!) برمیگردیم و وسایل لازم رو اونموقع فریت می کنیم.
خلاصه اصل مهاجرتمون اواخر فروردینه

راستی مکان خونمون عوض شداااا
کول هاربر گرفتیم.کمی گرونتر شد ولی ظاهرا مورد بهتریه.عیب نداره دوماهه دیگه.

یه سوال.چندبار دیدم تاکید کردی که راضی هستی که تمام وسایلتو فریت کردی.خواستم بپرسم دقیقا منظورت چه وسایلی هست?
ممول جون من کلگری بودم.
مهسا چه زمان خوبی برمیگردید شب عید
اگر یادتون باشه منم هیچ چیزی فریت نکردم وباخودم نیاوردم ولی اگر این کارو کرده بودم بهتر بود.چون اوایل هنوز همه جا رو نمیشناسی.جنسهای قشنگ گرونن.جنسهای ارزون هم بعضیهاشون واقعا دیگه خیلی ساده هستند.من خودم همیشه طرفدار سادگی هستم ولی دربعضی مواقع نه تااین حد.مثلا IKEA که خیلیها میگن خوبه و جنسهاش مناسبه.من هرکاری کردم نتونستم ازاونجا چیزی بگیرم حتی ظرف.یکی از دوستامون بهم گفت اونجا خوبه ولی مثلا مبلمانش خیلی ساده هست.منم گفتم اتفاقا من همه چیزو ساده دوست دارم ولی وقتی رفتم دیدم ساده هستند درست ولی قشنگ نیستن ویا جنسشون خوب نیست.مثلا LEONSویاBRICK درسته که گرونترن ولی زمانیکه آف میزنه روی جنسهاش قیمتهاش واقعا می ارزه-
کجا واسه وسایل برقی خوبه. کجا واسه مبلمان-کجاواسه ظروف اشپزخونه.اینها چیزهایی هست که کمکم ادم تجربه میکنه.خیلی چیزهایی هم که میخریدم یک مدت بعد یکجای دیگه میدیدم تخفیف خورده با قیمت مناسبتر.نمیشه هرروز هم راه بیفتی بری عوض کنی.اینه که بیخیال میشی واسه همینه که میگم باید بدونی.
واسه خانومهایی هم که بچه دارید اگربالای یکسال هستند که کتاب داستانهای جدیدوسایل ساده نقاشی مثل مدادرنگی و دفترنقاشی وهمچنین وسایل بازی جدید واسه تو هواپیما خیلی جواب میده وتا یک مدت بچه ها رو سرگرم میکنه.واسه دخترمنکه جواب داد و خوب بود.
شیوا جان برات ایمیل فرستادم. نمیدونم رسید یا نه ؟؟؟
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
پلنگ جون منظورتو دقیق نفهمیدم,یعنی بهتره که خیلی جیزا رو بیارم?
حالا حالبه که من اصلا طرفدار سادگی نیستم.خونه ی فعلی من پر از هیجانه.رنگ,طرح,تابلوی نقاشی و دیوارای رنگی و... چیزی که ظاهرا تو کانادا عرف نیست!هههه حالا بیشوخی می تونین دقیق راهنماییم کنین چه چیزایی رو بیارم بهتره?

راستی پسر من 16 ماهشه,90% نگرانیام برای پسرمه.توی راه چجور سرشو گرم کنم اخه.البته بچه ی بسیار خوش قلقیه ولی لامسب پرواز یه ساعت دوساعت نیست که.
وقتی پسرم بخوابه,دوس نداره توی بغل باشه.اخه کجا بذارمش?? خیلی هول کردم...

راستی,داشتم بطور رندوم پیجهای گذشته رو میخوندم,به یه پست شما برخوردم که برای اردیبهشت بود و مردد بودی از مهاجرت
وقتی دیدم همه دم رفتن این حس ها بهشون دست میده و این سوالو از خودشون میپرسن که "ایا واقعا مهاجرت برای من لازم بود?میخوام برم چیو بدست بیارم که ندارم?" خیالم راحت شد که این حس من عادیه.....
چقدر طول کشید با شرایط کنار بیایید?
یه چیزی

میخوام یه اعتراف بکنم....

من هرچی به رفتنمون نزدیکتر میشیم,حس می کنم زبانم داره ضعیف تر میشه
اعتماد بنفسمو دارم از دست میدم
البته من قرار نیست فعلا اونجا سرکار یا دانشگاه برم ولی خب همون زندگیه روزمره رو نمینوام آویزون شوهرم بشم! هههه
پیشنهادی برای این یکماه باقیماندم ندارید زبان محاوره ایم تقویت شه?

وای مهاجرت با یه بچه ی نوپا وااااقعا سخته.فرصت سرخاروندن ندارم,باورتون میشه فقط موقعی که سرمو رو بالش میذارم,فرصت پیدا می کنم فکر کنم!
لیلیان جان خوبی؟ نگران نباش امیدوارم هرچه زودتر ویزاتون اماده بشه فقط ببین امریکا هم بکگراند چک داره ما بک گراند چک خوردیم ویزامون بعد از دوماه تازه اماده شده همسری رفت ابوظبی بگیرتش راستی منم نگران بچه هستم توی هواپیما راه حلی پیدا کردی به من هم بگو این پرواز طولانی رو چی کار کنیم من فکر کنم بچه ام همه رو دیووووونه کنه توی پرواز خدارحم کنه
ساناز جون راست میگی؟ شما هم دانشجویی اقدام کرده بودین واسه کانادا؟
مشخصات همسرتو میگی؟
همسر من کارشناسی و ارشدشو شریف خونده(مکانیک) و برای دکترا مک گیل قبول شده (برق)با سه مقاله ژورنال خارجی و فاند 27هزارتایی و بنک استیتمنت 180 +65 میلیونی
الان 47 روزه ازمون سوال پرسیدن و فردا 3ماه میشه که مدارک رو تحویل سفارت دادیم
تورو خدا بیا دلداری بده که بنظرت به این ترم میرسه همسری یانه
من میخوام زود زود زود از این آشغال خونه برم دوووووووووووستم
خوش بحالت.

بازم تبریک

در مورد بچه تو هواپیما هم بهت میگم بعدا... چه راه حلی دارم دوستممممم

ضمنا امریکا اف بی آی چک داره که بازم اون کوتاه تر از بکگراند چک کاناداست
.
سلام به همه دوستان
وای سپیا جون خدا رحم کرده حتما یه صدقه بزار و دوم اینکه منو و شوهرم خیلی خوشحال هستیم که بالاخره تونستی یه کاری مناسب با تخصصتون پیدا کنید انشالله درست بشه و زودتر قبول بشی و برای همیشه بری سر کار منتظرم بیای بگی چطور بوده.
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
مهسا جون ببخشید می پرسم شما از چه طریق اقدام کردین ؟و چه شهری میرین ؟و برای این دوماه چقدر هزینتون میشه با بلیطاتون ممنون میشم جواب بدین
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سانازی زود بیا بگو باشه؟
راستی با چه پروازی میرید؟
ما با قطر رزرو کردیم نمیدونم ویزا بیاد یا نه!!! 17 ساعت و 40 دقه
که 12 ساعتش دوح تا مونتراله و اونم دکتر بچه هام یه قرصی داد که گفت 1 دومشو تو شیرشون حل میکنیم و باعث میشه بچه ها بخوابن البته خیلی هم خواب آور نیست باعث میشه راحت بخوابن
.
لیلین جون میشه بگی بچه هات چندسالشونه و چه قرصی داده دکتر اسمش چیه
به زیر2 سال هم تجویز میشه?از دکترش بپرسم....
اخ اصلا کاش میشد بیهوشش میکردم ! هههههه

هیلا جان جاب افر.بلیطامون که رفت برگشت حدودا نفری 1700 دلار ,با پرواز لوفتهانزا شد
هرماه کرایه اپارتمان مبله با امکانات هم تو اون منطقه شد 2000 دلار
مهسا جونم شوما میرید و برگردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تورنتو میری دوست جون؟
از کدوم سفارت اقدام کردی و چن هفته ویزا گرفتین؟
دوستم ببخشید انقد فوضولی کردم ..آخه ما بد جور در حد لالیگا منتظر ویزاییم

اسمشو واست میخونم و میل میزنم ولی خواهشا با دکی نی نی هماهنگ کن شاید ایشون مناسب ندونه واسه نی نیت و خدای نکرده ما شرمنده بشیم الان در دسترسم نیست اما حتما میگم
من دوتا دختر 13 ماهه دارم و به اندازه شما مضطرب نیستم.. با این که یک پرواز افتضاح خارجی داشتم باهاشون
هههههههههههههههههه پوست کلفتم
راستی با قطر ایر میشه من و همسرو دو تا نی نی هام با داخل هواپیما و...110 کیلو بار با خودمون ببریم
ما هم بلیطمون واسه 1بهمن(20 ژانویه)تغییر پیداکرد چرا که بلیط 23 دسامبر(3 دی )رو کنسل کردیم
گریهههههههههههههههههههههههههههه
.
لیلیان جون من متاسفانه اینجا یه مقدار اسامی رو قاطی میکنم یادم نمی مونه
شما مقصدتون کجاس?علت اینکه کتسل کردی رو یادم نمیاد

ما فعلا ویزای دوساله ی کاری برای شوهرم داریم ولی تا اردیبهشت حدودا prمونم میاد .

لوفتهانزا هم نفری دوتا23 کیلو میشه ببذیم.برای پسرمو خبر ندارم

راستی دخترات دوقلوان? چه قدر جالب.... خدا به والدین دوقلو صبر و تحمل خییییلی زیادی داده باورکن
دیدم که میگما ههههههههه

دخترات راه نمیرن? باور کن پسر من تا 12-13 ماهگی ماهه ماه بودحسرت داشتم شیطنت کنه اما الان آتیششش شده فقط میخواد عرض و طول اتاقو وجب کنه! چجوری اونوقت! ههههه
منم تا بحال با هامون مسافرت هوایی زیاد رفتم ولی طولانی ترین حدش 2 ساعت بوذه نه 10 ساعت به بالا

متاسفانه تایم بیداریش می افته به مسیر فرانکفورت تا ونکور!

بیخیال فعلا باید یه فکری به کارای عقب افتادم بکنم ,توی مسبر خدابزرگه هههههه

*******راستی یه سوال!!?!?!***********

من باید کارت واکسن پسرمو ترجمه کنم بیارم? شنیدم باید از انیستو پاستور ترجمه بگیرم,چجوریه? اونجا باید چه مدرکی رو نشون بدم تا واکست 18 ماهگیشو بزنم?