2777
2789

سلام اینجور به نظر میرسه
تازه حتا اگه ویزا هم بگیری موقع ورود به آمریکا می‌تونن برت گردونن. شوهر من ۷ سال پیش داشته میرفته آمریکا (اون موقع هنوز سیتیزن نبود) پذیرش داشت از دانشگاه نیو یورک ویزا دنشجوییش رو گرفته بود می‌خواست بره خونه بگیره و از این داستان ها. تو مرز بهش گیر میدن افیسره میگه میدونی‌ چیه من اصلا دوست ندارم بذارم تو بری. یه برگه‌ میده امضا کنه که یعنی توافقی شوهرم قبول کرده که تقاضاش برای ورود به آمریکا رو کنسل کنه. بعد هم گفته هر وقت بخوای دوباره میتونی‌ بری ویزا بگیری. شوهر من هم با خیال راحت دیگه نمیره دنبال این داستان. کانادا می‌مونه تا اینکه یک سال و نیم پیش داشتیم با هم می‌رفتیم آمریکا بهمون گفتند به خاطر فایل اون موقعش دیگه نمی‌تونه بره آمریکا. الان یک سال و نیمه وکیل گرفتیم ۱۲۰۰۰ دلار خرجمون شده هنوز درست نشده ولی‌ وکیل فایلای هوم لند سکیوریتی رو گرفته اینقدر مزخرف نوشتن و حرفاشون ضّد و نقیضه که مطمئنه که کارمون درست میشه ولی‌ زمان باره و حسابی‌ گرون برامون تموم شد.
کیان جونم کی‌ گفته بعد از سه ماه نمیشه پرواز کرد تا هفته ۳۲ مشکلی‌ نداره. البته به شرط اینکه حاملگی‌ پر خطر نباشه. من خودم هفته ۳۰ هم پرواز کردم از دکترم هم نامه گرفتم. تازه دکترم میگفت تا هفته ۳۶ هم میشه ولی‌ ریسک این هستش که یهو وسط هواپیما زایمان کنی‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سپیا جان خیلی خیلی از این مساله و بی دقتی مدیر و پرسنل و سرویسشون ناراحت شدم.خدا خیلی به دختر کوچولوتون و شما رحم کرده.عزیزم حتما به school board شکایت کن و حتما برای سال بعد یه مدرسه بهتر بنویس اسمشو.
همه مدارس اینجوری نیستن.دوست ما رو دو سه روز پیش از مدرسه زنگ زده بودن که بیاین دختر 5 سالتونو ببرید.حالا گوشی دوستم انتن نمی داده بابای بچه رو باهاش تماس گرفتن که دخترتون با دوستاش تو برفا بازی کرده یکم سردشه و جوراباش خیس شده و رنگش پریده!یعنی تک تک بچه ها رو بررسی کرده بودن که کی لباسش خیسه و کی سردشه زنگ زده بودن مامان باباهاشون.ببرینش که سرما نخوره.یعنی احساس مسئولیت کردن.

ممول جان ماخوبیم.خونه حدید هم خوبه یکی دو تا مورد تو خونه جدید داریم که سر فرصت می نویسم.
:))))))))))) کیان جان چرا پست نسیمو کپی میکنی !!!!!!!

نلی جان ایشالا که مشکلی نباشه و روزهای خوبی رو در خونه جدید سر کنید حتما برام بنویس چون بالاخره بخوایم یه جارو بگیریم بدردمون میخوره تجربیاتت

زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
پلنگ صورتی جان من یادم رفته شما دقیقا کجایین ؟ :))) میشه بگی دوباره واسم .
خیلی ترسناک این بچه ها میخوان بازی کنن قایم میشن منم از اوناییم که زود نگران میشم همون بهتر که فعلا بچه ندارم
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
لیلیان جان خوبی؟ نگران نباش امیدوارم هرچه زودتر ویزاتون اماده بشه فقط ببین امریکا هم بکگراند چک داره ما بک گراند چک خوردیم ویزامون بعد از دوماه تازه اماده شده همسری رفت ابوظبی بگیرتش راستی منم نگران بچه هستم توی هواپیما راه حلی پیدا کردی به من هم بگو این پرواز طولانی رو چی کار کنیم من فکر کنم بچه ام همه رو دیووووونه کنه توی پرواز خدارحم کنه

اناهیتا من هنوز نرفتم اون کافی شاپه تو هنوز کلاس خوب پیدا نکردی ؟