2777
2789
عجب... خیلی ناراحت شدم واسه اتفاقی که واستون افتاد
و همچنین دوستتون شوهر منم شریفیه اتفاقا میگن کانادا حساس شده نسبت بچه های شریف چون نصفشون برمیگردن ایران و کارای گنده میکنن... البته من نمیدونم اینجوری میگن
نمیدونم دوستت کی اقدام کرده اما 1 ساله که اوضاع سفارت امریکا خیلی خوب شده و حتی برای رشته های سطح بالا تا 2 سال پیش ویزای موللتی پیل نمیدادن اما الان دیگه میدن
.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سپیا جان خداروشکر که همه چیز به خوبی تموم شد اینجا خطای انسانی بسیار بارزه مثل تمام کشور های دیگه و نباید انتظار داشته باشیم که همه چیز خوب و درست باشه . ترو خدا یه اسپند دود کن ایشالا که دیگه همچین اتفاقی نیوفته
مراقب خودتون باشید نلی رو ببوسش .
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
بچه ها میگم من این چند وقت یعنی اواسط آبان به بعد که دیگه پروازم بود از بس درگیر بودم از همه پستها عقب مونده بودم الان که میخونم یاد خودم میافتم که چه پدری ازمون درومد سر فریت این همه بار ولی با این حال کاملا می ارزید که همه چیز رو بیارم

راستی نلی جان کجایی ؟ خبری ندارم ازت نمیدونم ار خونه جدیدتون راضی هستی یا نه ؟
سماء رو هم خبری ندارم .
مهسا جان شما کی عازمین به سلامتی ؟ کارهاتو کردی خانوم ؟
دیگه سر میکنم هر روز سر بزنم و تا اونجایی که بشه به عنوان کسی که 25 روزه اومده هر راهنمایی که لازم باشه بکنم
سپیا جون یک سوال داشتم اینکه من توی پست هات فریت باررو که خوندم شما نوشته بودی 800کیلوگرم هزینش شد 800000تومن ولی کیلوئی2.7$ حساب کردن میشه لطفا بگی دقیقا چه قدر شد هزینتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
چون من امروز زنگ زدم گفتند برای 800کیلو میشه 7میلیون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی شوک شدم میشه شماره کسی رو که بارتون رو فریت کرد بهم بدی لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
منتظرم عزیزم.....................................http://images.ninisite.com/images/smileys/s/sm_38.gif
فی فی جان من که 20 روز پیش اومدم 8 ملیون بابت 950 کیلو دادم
کیلویی تقریبا 2.7 $ ولی نکته اینجاست که تا 1 هفته قبل از اومدن ما دلار به نر 1225 حساب میشد ولی تا به ما رسید شد نرخ مرجع یعنی 2445 حدودا .
بخاطر همین هزینه مون شد دوبل ! ولی باز هم برای ما میصرفید که بیاریم بارامون رو
سلام دوستان ، یه سوالی داشتم درباره بدنیا آوردن بچه در کانادا ، من تا حالا کانادا نیومدم ولی فامیل در حد کازین زیاد دارم اومجا بعلاوه یه خونه که خالیه و مال دوستانمون هست ، می خوام بدونم اگه من باردار بشم می تونم ماه 5 اینا ویزای توریستی بگیرم و بیام بچه رو کانادا بدنیا بیارم که هم واسه بچه خوب بشه هم اگه خواستیم مهاجرت کنیم راحت تر بشه قضیه ؟ کسی از دوستانتون اینکارو کزده ؟ و فکر می کنین با 30 میلیون هزینه می شه از عهدش برومد؟
http://www.ninitown.blogfa.com/ قبول سفارش بافتنی دستباف
وای سپیده کاملا درک میکنم اون موقع چی برشما گذشته.بازم خدارو شکر بسلامتی بخیرگذشت ولی بنظرمنم حتماپیگیری کنید اگر خدای نکرده کوچکترین اتفاقی پیش میومد واقعا کی جوابگو بود؟من یکروز خواب بودم دیدم همسرم اومده سراسیمه منو بیدار میکنه میگه دخترمون نیست اخه اون دوتاقبل ازمن بیدارشده بودند.رنگ صورتش مثل گچ شده بود.بهش میگم خوب قفل در که نمیتونه باز کنه حتما یکجایی قایم شده.گفت نه همه جاروگشتم نیست مثل پروانه این ورو اون ور میرفت.تازه درهم قفل بود.خلاصه بعدازچنددقیقه ای که خودم هم تازه داشتم نگران میشدم دیدم چمدون لباسهاش داره میلرزه.رفتم میبینم داره میخنده-خانوم رفته بود تو چمدون قایم شده بود.وقتی همسرم دخملی رو دید روی تخت فقط افتاد.بااینکه تو خونه خودمونیم ولی بازهم تادیدیم نیستش هزارتافکر اومدسراغمون.منکه هرروز همش یک نگرانیهایی دارم وهنوز به قول معروف کاملا جانیفتادم-مثلاهرروز که میرم مهد ، دخملی روبیارم میگم نکنه بگن درباز بوده رفته بیرون؟یامثلااگر امبولانسی،ماشین اتش نشانی چیزی اونجاباشه میگم نکنه خدای نکرده واسه دخترمن اتفاقی افتاده؟نمیدونم شماهم اینجوری هستید یافقط من وسواس گرفتم؟؟؟؟