2777
2789
سلام بچه ها روزتون بخیر

ممنون از جواباتون درمورد سربت خواب اور برای پسرم.
ما بلیط برای 4 بهمن گرفتیم
تازه تازه افتادم تو پروسه ی دلهره!

راستی یه سوال.عسل جز خوراکیای مجازه برای اوردن توی چمدون?
اینجور چیزا سایت خاصی داره بتونم چک کنم?
فرش چی? شنیدم باید با چمدون اورده بشه درسته? اینجوری باشه که خیلی سخت میشه نه?
فی فی جون :
من نظرم عوض نشده و اشتباه نکن . من توی همون دو ماه که پارسال اینجا بودم فهمیدم اینجا مدینه فاضله نیست . الان هم یک چیزهایی بیشتر فهمیدم . مثلا " میگم من فکر میکردم برای رفتار افراد مثلا" توی محیط اداری ، حتما " آموزش دارن و نظارت میشه که رفتارشون چه جوریه . ولی این باور غلط بود .نه اینکه نظرم عوض شده باشه . من باز هم بر سلامت قوه قضایی که بنظر من عدم وجودش ،علت اصلی تمام مشکلات ایرانه ،و در اینجا سرسختانه اجرا میشه ، تاکید دارم . امنیت و آرامش دقیقا " نتیجه همین چیز ها است . یااینکه اینجا مهم نیست مامان و بابا چه شغلی دارن و چه وضع مالی دارن . بچه ها از 15-16 سالگی بایدبرن توی ساندویچی و کار های پایین دستی شروع به کار کنن تا با جامعه آشنا بشن و معنی در آمد رو بفهمن . نمیگم اینها بده یا خوبه . تفاوتها ی دو جامعه و ویژگی فرهنگی اینجا است .
ولی خوب وقتی میمونی و میبینی داری ریال بی ارزش رو به دلار مصرف میکنی و هنوز نتونستی دلار در بیاری ، بیشتر به این فکر میفتی که شاید اگر توی ایران هم مردم به همین سختی اینجا کار میکردن ، همه چیز یک جور دیگه بود .
ضمن اینکه نلیسا الان کاملا " از مدرسه اش راضیه !!! ازش بپرسی با اطمینان میگه مدرسه اش رو خیلی بیشتر از مهد کودکش دوست داره . فکر میکنی چقدر براش مهمه که لباساش رو توی مدرسه جا گذاشته و معلمش هم میگه مسول خودشه ؟!!!
یعتی به بچه ات اینجا کاملا " خوش میگذره .
نسیم جون اسم مدرسه نلیساlillian هستش .
مهسا جان ، عسل برای چی میخوای بیاری خواهر جان ؟!!! اینجا عسل فراوان هست با قیمت مناسب تر از ایران و کیفیتی بسیار خوب . یک کیلو عسل ارگانیک رو 7 دلار میگیرم و فوق العاده هم خوشمزه است .
فرش هم اگر دستبافت یاشه ، بله باید توی چمدون بگذاری وگرنه میتونی فریت کنی .
من عرق نعنا اصل و عالی کاشان رو داشتم و سه لیتری بود . توی چمدون گذاشتم و آوردم و مشکلی برام پیش نیومد .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منهم در مورد فرش همین سوال رو دارم.
در مورد مدرسه هم نسیم جون یه سوال ....
من اصلا دنبال مدرسه ای که همه ش به درس برسه نیستم... میخوام بچه هام شاد باشن و مدرسه رو دوست داشته باشن و خیلی چیزها علاوه بر ریاضی و زبان یاد بگیرن. ولی وقتی میرم توی این سایتها که مدرسه ها رو دسته بندی کردن همه ش نمره ی انگلیسی و ریاضی مهمه. چیکار کنم؟
آناهیتا جون مطمئن باش اینجا بچت هر مدرسه بره بهش خوش می‌گذره. چون سیستم آموزششون هم با بازی‌ همراهه چون اعتقاد سیستم آموزشی بار این هستش که بچه وظیفش بازیه و همه چیز رو باید از طریق بازی‌ به بچه یاد داد. فرق مدارس خوب تو پدر مادر‌های بچه هاست که اکثرا خانواده‌های تحصیل کرده هستند که از مدرسه توقّع دارند و همین باعث میشه بین معلمهای مدرسه هم فرهنگ سخت کوشی جا بیفته. من دو سال اول کاریم تو چنین مدرسه کار می‌کردم. مدرسه ساعت ۹ باز میشد ولی‌ اگه ساعت ۷ میومدی مدرسه می‌دیدی همه مشغول کارند تا آماده بشن برای اومدن بچه ها. کلی‌ هم فعالیت‌های فوق برنامه بار گذار میشد که مسول هر کدوم یکی‌ از معلم‌ها بود مدرسهٔ خیلی‌ کوچیکی بود با ۲۵۰ تا شاگرد از کلاس اول تا هشتم. مدیر مدرسه همیشه وقتی‌ بچه‌ها سر کلاس نبودند تو راهرو‌ها و تو حیاط بود که اگه مشکلی‌ بود جوابگو باشه. حسابی‌ برای همه درس‌ها ارزش قائل بود مثلا سال دومی‌ که من اونجا بودم گفت موسیقی‌ یه روز در هفته کمه و کرد دو روز در هفته در سال هم دو سه بار بچه‌ها رمیبردیم کنسرت با این وجود نمرات EQAO هم خیلی‌ بالا بود. من به خاطر کوچیک بودن اون مدرسه و اینکه امکان تمام وقت شدنم نبود رفتم یه مدرسه دیگه که نقطه مقابل این مدرسست مدرسه ساعت ۸:۳۰ باز میشه ولی‌ معلم‌ها تازه ساعت ۸ میان به مینیمم کار هم قناعت میکنند چون اکثر خانواده‌ها تو منطقه بی‌ سوادند و خیلی‌ از مدرسه توقّع ندارند. مدیر رو تقریبا هیچوقت بیرون از دفترش نمیشه پیدا کرد و خیلی‌ هم حاضر نیست به غیر از ریاضی‌ و انگلیسی به هیچ درس دیگیی‌ بودجه خوب بده با این حال همیشه تو امتحانات EQAO نمره بچه‌ها پایینه.

سپیا جون خواهر مدرسه نلیسا رو چک کردم خیلی‌ متوسطه. اگه بتونید برای سال دیگه مدرسش رو عوض کنید شاید بد نباشه. مدرسه french immersioni که فکر کنم به آدرس شما بخوره هستش lester b. pearson. خیلی‌ مدرسه بهتری هستش از مدرسه فعلی‌ نلیسا
نسیم جون ، میشه McKee رو هم برام چک کنی . دم در خونه مونه !!! اول سال یک خانمی رو معرفی کرده بودن توی منطقه و دوماه پیش یک نامه داده بود که برای استفاده کمتر از school bus ، اگر کسی میخواد بچه اش رو جابجا کنه ، باهاش هماهنگ کنیم .
بعد راستش اینجا توی تورنتو میگن یکسری مدارس هست که از گرید 4 ، Half french , half Englishهست . یکنفر از همسایه هامون بچه اش میره و راضیه و میگفت مال منطقه یورک هست که بچه ها از گرید 1 میتونن برن french .در هر حال اگر اینجا موندگار بشیم که یقینا " نلیسا رو french خواهم گذاشت . ولی از صحت و سقم اطلاعات مذکور بی خبرم .
بعد french immersioni خصوصی که نیست ؟
نسیم جون ، میشه McKee رو هم برام چک کنی . دم در خونه مونه !!! اول سال یک خانمی رو معرفی کرده بودن توی منطقه و دوماه پیش یک نامه داده بود که برای استفاده کمتر از school bus ، اگر کسی میخواد بچه اش رو جابجا کنه ، باهاش هماهنگ کنیم .
بعد راستش اینجا توی تورنتو میگن یکسری مدارس هست که از گرید 4 ، Half french , half Englishهست . یکنفر از همسایه هامون بچه اش میره و راضیه و میگفت مال منطقه یورک هست که بچه ها از گرید 1 میتونن برن french .در هر حال اگر اینجا موندگار بشیم که یقینا " نلیسا رو french خواهم گذاشت . ولی از صحت و سقم اطلاعات مذکور بی خبرم .
بعد french immersioni خصوصی که نیست ؟
و یک دنیا ممنون از وقتی که میگذاری .
سلام مجدد

سپی جون عسل رو واسه خودم نمی خوام
خاله ام کانادا زندگی میکنه اومدن ایران میخوام برای برگشتنش بهش بدم
چیکار کنم حس کردم اجیل تکراریه
پس عسل اونجا زیاده.اوکی

راستی اورذن فرش با چمون که خیلی سخته?! فقط قالیچه 1.5 متری تمام ابریشم میشه اورد!! هههه نه? فرش که تو چمدون جا نمیشه?
نسیم جون از اطلاعاتت ممنون ... راستی عمه ی من هم در ونکوور معلمه....ولی خب به طور مرتب باهاش تماس ندارم که بتونم همه ی سوالهام رو ازش بپرسم.
ما هنوز معلوم نیست تورنتو بمونیم... خیلی گیر دادیم که بریم ویندزور.... مدرسه هایی که من توی ویندزور انتخاب کرده بودم هم دبستان و هم دبیرستان اینا بود:
Bellewood Public School
Vincent Massey Secondary School
ولی وقتی شنیدم که خیلی به ریاضی اهمیت میدن توی این دبیرستان و همه ش فوق العاده میذارن پشیمون شدم. دخترم شاید خیلی خوشش بیاد ولی پسرم اعصاب ریاضی نداره.
در مورد دبستانش هم دارم هنوز تحقیق میکنم....
ویندزور خیلی شهر بزرگی نیست. و تا اونجایی که میدونم این دو مدرسه توی محله ی خیلی گرونی هستن...
تازه بایدبیام اونجا دونه دونه خونه ها رو چک کنم ببینم شامل این مدرسه ها میشن یا نه....
خیلی کار وقت گیریه!!!!!
سپیده جون Mckee خیلی‌ مدرسه بهتریه اگه میتونی‌ حتما نلیسا رو جابجا کن حتا شده همین امسال. در ضمن چک می‌کردم تو سایت تورنتو بورد نوشته از SK میتونه بره French Immersion نتونستم تاریخ دقیق ثبت نامش رو پیدا کنم ولی‌ از SK قبول میکنند در صورتی‌ که من میدونم بردی که من توش هستم و یورک از کلاس اولند. French Immersion‌ها هم دولتی هستند و عین مدرسه فعلی‌ نلیسا شهریه ندارند طبق قانون کانادا دولت موظف هستش که به هر دو زبان رسمی آموزش رو ارائه بده.
Massey پروگرام مخصوص ریاضی‌ داره ولی‌ اون برای بچه‌هایی‌ هستش که اون پروگرام رو قبول شدند بقیه بچه‌ها لازم نیست کلاس‌های اضافی ریاضی‌ رو بگیرند. این در مورد تمام پروگرام‌های خاص صدق میکنه
آره نسیم جون قبلا که پستهات رو میخوندم فهمیدم که اولش ویندزور بودی بعدش رفتی تورنتو و الان ونکووری.... سایتت رو هم میخونم.... :)
مرسی از این اطلاعات دقیقی که دادی.... تازه دوزاریم افتاد چی به چیه... خوبه که میتونم در مورد ویندزور ازت سوال کنم. البته فعلا که ایرانم و هیچ تکلیفم معلوم نیست! یه دوست خوب هم توی ویندزور دارم .... شما که دیگه آخر تجربه ای.... سه تا شهر رو امتحان کردی. مونترال رو هم امتحان کرده بودی دیگه تکمیل بودی!!!!
برای من که دو تا بچه دارم هیچی مثل یه معلم کانادایی مفید نیست P:
بازم مرسی.
ممنونم خاله نسیم .مامانم دید من school bus رو خیلی دوست دارم ،فکر کرد بذاره حالش روببرم.
مهساجان ،از جمدان فروشی ها سوال کن که جمدان فرش میخوای .یک سری هست که بارجه ای هست و مخصوص فرشه .فرش های بزرکتررو باید با اونها بیاری .