2777
2789
برنامه KakaoTalk Free Calls &tex
http://www.androidct.com/?p=673
یه برنامه دیگه برای گوشیه اندرویید کاملا مجانی با محیط جذاب
دوستان خوبم اگر پسندیدید تو فیس بوک شیر و لایک کنید دستتون درد نکنه
معبودا!
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم ناآرامم نکند .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

http://www.androidct.com/?p=682
برنامه ای برای مشخص شدن زمان قائدگی
اگه دوست داشتید مارو همایت کنین سایت رو تو فیس بوک لایک کنید
داخل خود سایت هست .ممنون
معبودا!
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم ناآرامم نکند .
سلام بچه ها
یه سوال چرا فرش دستباف رو نمیشه فریت کرد اما ماشینی میشه؟؟
اصلا از کجا می خوان بفهمن دستبافه یا ماشینی مگه باز می کنن ببینن؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟
[خدایا شکر همه نعمتات]
منم سوال انا برام پیش اومد , سپیا جان

ممکنه توضیح بدی چجور چمدونهاییه? سایزش چقدره?

راستی یه سوال دیگه.بعنوان همراه داخل هواپیما جقدر میتونیم ساک و.. ببریم?
دوتا کیف لب تاب داریم و یه چمدون کوچیک حدودا سایز 30-40 در50
امکانش هست یکی دیگه این سایزی با خودمون ببریم یا ساک بچه? کلا اینم قانونی داره?
هه
سلام دوستان خوبم
من چند وقتیه درگیر کلاسهای فرانسه هستم اما همیشه پستها رو میخونم
سپیا جان احساست رو درک میکنم حرفات کاملا حقیقته اما عزیزم تا زمانی که یه منبع درآمد دلاری نداشته باشید مسلما اوضاع بهتر نمیشه
من یه چیزی رو هنوز نمیدنم شما واسه کارهای خیلی ابتدایی هم درخواست دادید؟ یا فعلا یه سطح خاصی مد نظرتونه؟
ببین عزیزم هر چی موج منفی و دلخوری داری بیار اینجا هر چی دوست داری بنویس اگه دلت خواست به کانادا کلی ناسزا بگو
اما سعی کن همسرت و نلی ناراحتیت رو نبینند
دلت رو صاف کن و بدون ذره ای تردید مهر زندگیت رو به خدا بده ببین چه نتیجه ای میگیری

نسیم جونم سلاااام
من تازه وبلاگ ارشان رو دیدم هزار ماشاالله چه خوانواده دوست داشتنی
از این به بعد بیشتر بهت سر میزنم
اینقدر روحیه خوب و راهنمایی های مثمر ثمر و همچنین اون حس قشنگ نوع دوستیت رو دوست دارم که خدا میدونه همیشه شاد باشید
سلام بچه ها :
بابا فرش دستباف و ماشینی که از پشتشون بطور مشهودی مشخص میشن !! البته موقع فریت بار به ما گفتن فرش دستبافتون رو بیارین ، اگر قبول نکردن بفرستن فوقش برمیگردونین و میگذارین توی بار که البته چون از اندازه خونه مون اطمینانی نداشتیم نیاوردیم .امیدوارم بتونیم تا 1.5 سال دیگه بیاریمشون !!!!
این چمدونها از سایز بزرگترین چمدونها بزرگتر نیستن و اصلا " بنام چمدون فرش معروفند . یک قالی دستباف 9 متری تا شده براحتی توش جا میشه . فقط اینکه برزنتی هستن و سبک که روی وزن فرش نیاد .
شما توی هواپیما تا نفری 7 کیلومیتونید بار داشته باشید .
شیوا جان ، من برای فروشندگی و صندوقداری هم اقدام کردم .ولی تا حالا نتونستم کار گیر بیارم . حتی برای Tim Horton هم اقدام کردم !!! ولی خبری نشد . حتی برای شغل شریف کشتن ماهی زنده در بخش sea food فروشگاه مترو هم رفتم ولی میخواست حتما " یک ویکند کاملا " در دسترس باشم که الان چون همسرم ویکند ها کالج میره ، نمیتونم .
هفته پیش یک کافی شاپ قبولم کرد که یک هفته بدون پرداخت مزد، بهم آموزش بده و بعد از یک هفته بهم حقوق بده . بنظر منطقی میرسید و زمان یک هفته برای آموزش ، بدون حقوق منطقی بود . خوبی اش این بود که آخر هفته ها تعطیل بود . فروشگاههای بزرگ اینجا در حین آموزش هم بهت حقوق میدن ، اینجا کاغی شاپ زنجیره ای بود ولی شعبش خیلی زیاد نبود . سه چهارروزی از 7 صبح تا 3 بعد از ظهر رفتم و کلی تلاش کردم تا اسامی محصولاتشون رو بشناسم ، چون فقط کافی شاپ نبودن و ناهار و صبحانه مفصل هم میدادن .تمام کارهایی که میگفتن رو تلاش کردم بنحو احسن انجام بدم . فکر کنید با نزدیک 20 مدل نان باید آشنا میشدم و اسم هاشون رو یاد میگیرفتم .قیمت و اسم اسنک هاشون رو یاد میگرفتم ، اسم سس ها و غذاها و ساتدویچ های صبحانه ، در کنارش یخچال باید پر میشد ، ظروف میوه و ماست و سالاد حاضر میشد ، نحوه درست کردن ساندویچ ها و تحویلشون به مشتری ، تمیز کردن میزها و آماده بودن همیشگی بشقاب ها و نظافت و کار با صندوق و .... امروز روز چهارمم بود و نلیسا رو صبح بوسیدم و رفتم باین امید که بزودی اولین حقوقم رو میگیرم و براش یه چیزی میخرم و دیگه میتونیم به ماشین خریدن هم فکر کنیم .
صبح اول وقت مدیر اونجا صدام کرد و بهم گفت هر کی ازت پرسید اینجا داری حقوق میگیری یا نه ، بگو نه من دارم اینجا داوطلبانه کار میکنم تا یاد بگیرم و برم یک جای دیگه کار بگیرم .من از نظر قانونی ، چون تجربه کاری مرتبط نداری نمیتونم استخدامت کنم ولی چون ازت خوشم اومده ، بهت قول میدم حقوقت رو بدم . بعد یک برگه گذاشت جلوم و ازم امضا گرفت که من بصورت نامحدودی (!!!!) قراره آموزش مجانی ببینم !!! راستش خیلی خوشم نیومد ولی گفت این رو برای صاحب کافی شاپ میخواد . خوب از روز اول میدونست که من سابقه کافی شاپ ندارم . نتونستم بفهمم چرا داره بعد از 3 روز به من میگه نمیتونسته من رو استخدام کنه . باز هم به کارم ادامه دادم و بیشتر پای صندوق بودم و 6-7 تا مشتری رو راه انداختم . یکبار اشتباه کردم که بوق دستگاه بلند شد و تا اومد درست کنه ، بهش اشاره کردم که خودم از پسش برمیام و اشتباهم رو تصحیح کردم و وایستاد نگاه کرد و بعد بهم افرین هم گفت و رفت نشست . سخت ترین ساندویچ صبحشون رو هم تونستم درست کنم و کلی خوشحال بودم از پس همه کارهاش میتونم بر بیام .یکبار از پهلوم رد شد و گفت حواست باشه به همه چی که از هفته بعد بابت انجام کارها حقوق میگیری (؟!!!!!) پیش خودم گفتم قرار ما که بعد از 5 روز بود ؟!!!
باز هم ادامه دادم و ساعت 9 دو تا مشتری با هم رسیدن جلوی صندوق و کنار هم وایسادن . من پول یکی شون رو حساب کردم و اون اصرار که نه این یکی قبل از من بوده و ...من بهش گفتم حالا که حساب کردم ،شما پرداخت کن تا مال ایشون رو هم حساب کنم .حالا اون یکی هم داره تعارف میکنه که مهم نیست و ... وسط قضیه بود که مدیر سررسید و من رو کنار گذاشت و خودش دوباره حساب کرد و بعد از چیزی که کنسل شده بود پرینت گرفت که قیمت محاسبه شده قبلی که تصحیحش کرده بودم هم توش بود . این در حالی بود که خانم دومی ساندویج داشت و من هنوز اصلا" مال اون رو حساب نکرده بودم . بعد گیر داد به من که این ساندویچ پنیر داشته ولی توزدی پنیر و بیکن . من هرچی براش توضیح دادم که بابا من اصلا " مال این خانم رو حساب نکردم ، زیر بار نمیرفت و میگفت تو هنوز بعد از سه روز اسامی ساندویچ ها رو هم نمیفهمی . این کار صندوق ساده ترین کاره و من 15 بار برات توضیح دادم تا حالا !!! ( حالا توی این سه روز و 2 ساعت من کلا " با امروز شاید یک ساعت پای صندوق بودم ).اگر نمیتونی این رو یاد بگیری من متاسفم و من یکروزه این رو یاد گرفتم و اینجوری نمیشه ادامه داد . خلاصه منهم پیش بندم رو در آوردم و ازش بابت لطفی که در حقم کرده بود تشکر کردم و اومدم بیرون ...فکر چشمهای قشنگ دخترم بودم و اینکه علیرغم تمام تلاشی که کردم ، نتونستم حقوقی بگیرم .
بعد عصری که بیشتر فکر کردم ،دیدم اصلا " با اون نامه ای که از من گرفت ،عملا " داشته من رو بازی میداده . بابت این چندروز ،حداقل باید 180 دلار بهم میداد . منکه نمیدونم به صاحب فروشگاه چی میگفته ؟ شاید میگفته بهش پول میدم ؟!!
یکراست از همونجا رفتم سراغ کلاسم و به همه گفتم اخراج شدم . میبایست ناراحت میبودم ولی نبودم .چون تما م تلاشم رو کرده بودم .
اینجا کار داستان داره . منهم فکر کردم بالاخره برای منهم پیش اومد که برم یکجا و بگم کار میخوام و بهم کار بدن ولی عملا " سه روز بیگاری بود . البته از نظر تجربه باز هم برا ی من ارزشمند بود .
توی کانادا خیلی چیزها بر اساس توافق شفاهی هست . برای تازه واردین حتی میخوان تا دو ماه بطور داوطلبانه کار کنن بدون اینکه یک سنت بهش بدن و بعدش اگر دوست داشتن استخدامش میکنن یا نمیکنن . از نظر قانونی ،کسی حق نداره اینکار رو بکنه ولی امثال ما تازه واردها که خیلی چیزها رو نمیدونیم و دنبال فرصت کاری هستیم که در آمد داشته باشیم ،میشیم طعمه برای نیاز بازار اینجا .
هوا هم یواش یواش داره سرد میشه ... گفتم سنتا برام کادوی کریسمس آورده و میتونم نزدیک کریسمس دلخوش کنم باینکه بالاخره ما هم ، هر چند کم ، درآمدی داریم .ولی باز هم نشد .
سپیا جون الهی خیلی دلم سوخت واقعا که عجب ادم بدجنسی بوده!! به نظرم اصلا ناراحت نباش خوشحال هم باش که یه کار کانادایی رو تجربه کردی من مطمئن هستم که بزودی یه کار خوب و مناسب با درامد عالی پیدا میکنی من از اینجا برات انرژی مثبت می فرستم همچنان ادامه بده مطمئن باش به نتیجه خوبی میرسی ...
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
بچه ها من عمه ام هفته پیش یه قالیچه دستباف ابریشمی با خودش برد کانادا فکر نکنم به فرش دستباف گیر بدن ...
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
سلام سپیا ی عزیز ممنونم ازتون که برام وقت گذاشتین و تجربیاتتونو برام نوشتین خیلی مفید بود و مثل همیشه کامل ،سپیا جان با اجازتون من نوشته هاتو به شوهرم میدم می خونه اگر اشکالی نداره.
وای چقدر این کار توی کافی شاپه سخت بوده اونم بدون حقوق ،احساس می کنم واقعا اونجا هم مثل ایران و راحت سر مردمو کلاه می زارن و حق ادمو می خورن
انشالله زودتر یه کار خوب گیرتون بود
مواظب خودتون باشین
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سپیا جون ممنون از اطلاع رسانیت و جواب های ذقیقی که بهمون میدی

امیدوارم دعای اینهمه دوستی که اینجا داری,برات زودتر موثر بشه و بزودی روزی برسه که به تازه واردا امیواری بدی و بگی تحمل کنین و به گذشته ی من نگاه کنین....
درمورد راهی که انتخاب کردی شک نکن و همچنان با اعتقاد قوی به تصمیمت, منتظر باش