2777
2789
این برنامه مثل همون گربه معروفه ولی زیبا تر و کارایی بیشتر
در این برنامه شما با گربه شیطونی سر و کار دارید که باید چیزای زیادی یادش بدید.
پس دانلود کن تا لذت ببرید در کنار فرزندانتون
http://www.androidct.com/?p=795
معبودا!
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم ناآرامم نکند .
سلام خوبین دوستان

گروه سیمیا یار ایرانیان در سراسر دنیا

ارائه دهنده انواع خدمات به ایرانیان خارج از کشور که دسترسی و امکان انجام برخی از امور خود در ایران را ندارند

10% تخفیف به مناسبت شب یلدا برای تمام خدمات

www.simiaservice.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالب اینجاست که الان من دارم دنبال یه کلاس عالی برای دوره ی کافی شاپ میگردم. تصمیمم اینه که هم اینجا دوره بگذرونم هم اونور ولی بهم گفتن اونور گرونه خیلی.
راستش عشق اینو دارم که اونور اگه بشه کافی شاپ کوچولو بزنم واسه خودم.... اگه ایران موندنی میشدیم یه قهوه خونه سنتی مخصوص بانوان میزدم. یا حتی همون کافی شاپ...
فکر کنم باید وقت بذارم و کافی شاپ های خوب تهران رو برم ببینم دونه دونه ازشون چیز یاد بگیرم...
از محصولات http://www.cookiran.ir/ هم خیلی خوشم میاد ولی آموزش ندارن.
کاش سپیا جون از این تجربه ت یه کمی بیشتر بگی من از این گیجی دربیام... هیچ تصوری در این مورد که اونجا چطوری میتونه باشه ندارم.
سلام اناهیتا جان اگر کلاس خوبی پیدا کردی به من هم خبر بده من تهرانم و میخوام یه دوره شرکت کنم ما البته داریم می ریم امریکا نه کانادا . توی امریکا که سایت craigslist یه عالمه کافی شاپ یا فروشگاه هست که هر روز راحت دعوت به کار میذارن مثلا میگن از روز دوشنبه تا پنج شنبه حضوری مراجعه کنید. دیگه منتظر دعوت به مصاحبه هم نمیخواد بشی حداقل من خیالم راحته که به مصاحبه می رسم حالا رد بشم یا نه نمی دونم ؟!! حتما به من خبر بده گلم می تونی ایمیل بزنی خودم هم دارم می گردم البته ، فعلا اینجا رو پیدا کردمhttp://www.sadafcoffeeshop.com/
سلام بچه ها یه سوال
اگه خانومی حامله باشه و بره اونجا البته مهاجر تازه وارد باشه نه توریست ایا بیمه خصوصی واسه خانومهای حامله هم شامل میشه؟ چون 3 ماه طول میکشه تا بیمه بشه من هر چی تو سایتها نگاه کردم فقط بیمه ضروری(اورژانسی) رو شامل میشه و حاملگی رو شامل نمیشد
ممنون میشم اگه اطلاعی در این مورد دارین بهم بگین
[خدایا شکر همه نعمتات]
بچه ها سلاممممممممممممم

ما بالاخره رسیدیم
یه یکماهی بود چه قبل اومدن چه از موقعی که اومدیم طول کشید تا بتونم بیام اینجا

هنوز وقت نکردم پست هارو بخونم
ازتون خبر ندارم

نسیم جان چطوری گلم ؟ ما رسیدیم خونه اجاره کردیم تازه وسایلمون دیروز رسید
سپیا چطوره ؟ کار پیدا کردن ؟ دختر گلش خوبه ؟
سماء جان تو چطوری عزیزم ؟ چه میکنید؟
سارا جون سخت مشغول پسرای گلتی حتما ؟

بچه ها من شروع کردم دوباره بلاگمو آپدیت کردن خاطرات مهاجرتمو چه از قبلش چه از بعدش نوشتم و دارم مینویسم دوست داشتین دنبال کنین شاید به دردتون بخوره .
اینم آدرسش
سر فرصت میام مینویسم اینجا

http://mycupoftea.blogfa.com

مواظب خودتون باشید
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.

آذر
1391/9/23 11:43 ب.ظ

دوستان خارج از کشور
اگر میخواهید برای عزیزانتان در ایران هدیه ارسال کنید
سفارش گل، شکلات و شیرینی و انواع هدیه از:
Www.Simiaservice.com

http://www.simiaservice.com/Default.aspx?tabid=134

خانوم آذر محترم

ما رو مسخره کردی یا خیلی‌ بیکاری میای تبلیغ یه وب سایتی رو میکنی‌ که وقتی‌ کلیک می‌کنن روش نوشته Coming Soon

خوب برو به جاش ۴ تا کار مفید انجام بده تا مچل کردن مردم
آناهیتا منم همینا رو پیدا کردم ولی از پیک برتر یه دونه پیدا کردم توی پاساژ ونکه منتها باید برم محیطش رو ببینم دوست ندارم بشینم جزوه بنویسم باید یه چیزی یاد بگیریم حالا اگر فرصت کردم هفته دیگه می رم از نزدیک می بینمش و خبرش رو بهت میدم
سلام دوستان..
سارا مامی کیان چه جالب ترکمن هستید....نازی....تما ایران بودی از این روسری ترکمنهای خوشکل میزاشتی....

ساناز و آناهیتا عزیز تحصیلات شما چی هست؟؟؟؟؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام خانمهای عزیز من عذر میخوام اگه پستی براتون قرار دادم فکر کردم شاید سایت ما به دردتون بخوره
البته عده ای از افراد در این تاپیک برای کارهای پاسپورت و شناسنامه در ایران از طریق همین سایت درخواستهاشون رو قرار دادن
با این حال من از همتون عذر خواهی میکنم

سارا خانم من نمیدونم چرا در همه ی تاپیک ها حتی اون تاپیک هایی که من این پست هدیه رو قرار ندادم این پستت رو میذاری !!!!!! تمامی بخش های این سایت فعاله فقط مشکل کوچکی در بخش هدیه ها بوجود آمد که در صورتیکه کسی سفارشی دااشته باشه میتونه براحتی از سایر خدمات اونو به ثبت برسونه
در هر صورت اگر براتون خیلی سخت بود دیدن این پست من عذر میخوام .
سلام سلام صد تا سلام هزار و سیصد تا سلام

خوبید دوست جونا

سمیو کجایی بیع خبر بده چیکار کردی ویزا گرفتی‌ بالاخره یا نه؟؟؟

ممل عزیز رسیدن بخیر

میشد جون آره عزیزم آخرین روسری رو هم تو سفر چند سال پیش بابا جونم واسه من و خواهرم خرید که با خودم آوردم اینجا هی‌ یادش بخیرررر چه روزایی بود

کلی‌ دوست پسر پیدا کردم با اون روسری هههییی

سپیده جون مسی گلم که زنگ زدی

نسیم جون فکر کنم تو هم حسابی‌ مشغولی با ارشان طلا

آذر خنوم اگه منظورت از سارا منم من اصلا متوجه نشدم که چی‌ گفتی‌ یا کجا پست گذشتم و چی‌ نوشتم
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...