شهرزاد جون خوشحالم که انرژی مثبت می دهید. حداقل برای من که استرس دارم و قرار تا چند وقت دیگه بیام خیلی خوشایند بود ولی خوب باید یک سری واقعیت هایی رو هم در نظر گرفت . و برای سپیا هم آرزو می کنم که به زودی کار مناسبی پیدا کنه. راستی کجای کانادا هستی . از اونجا که زندگی می کنی بیشتر بگو
نسیم جون می تونی یکم اطلاعات دیگه هم بهم بدی؟ ممنونت میشم تو این زمینه که ما بیایم، جایی مثل پانسیون می شاسی که یه ماهی توش باشیم تا خورد خورد خونه بگیریم و وسایل تهیه کنیم و..؟ اپارتمان ها رو چجوری میشه کرایه کرد یعنی کجا باید رفت؟کدوم محله ها بهتره و مناسبتره؟چجور اپارتمانهایی رو پیشنهاد می کنی؟ برای خرید وسایل خونه کجاها خوبه بریم؟؟ برای خریدهای روزانه کجاها بهتره بریم؟ راستی برای اومدن به ونکهور از چه مسیر و شهری بهتره بیایم؟لندن؟ . . . عزیزم می دونم حوصلت سر میره با سوالهام می دونم که اگه برم اونجا خودم یه جوری می تونم اینکارا رو بکنم ولی خودت بهتر می دونی ادم با اطلاع و دید باز بیاد ارامشش بیشتره
به امید خدا کارت پایان خدمت مصی امد و ما اقدام کردیم واسه پاس چون مال منم دیگه انقضا شده بود با هم اقدام کردیم.
خلاصه اگه خدا بخواد تا یه هفته دیگه بیاد باید با مدارک بدم دست پسر عمو جان که داره می ره آنکارا با خودش ببر سفارت.می شه دیگه خودمون نباشیم؟
حالا می خوام بدونم چه چیزایی لازمه؟
پاس و دعوتنامه و چی دیگه؟حساب بانکی خیلی جالب نیست با این وضع دلار.خونمونم چون مصی کارت پایان خدمت نداشت به اسمش نبوده شامس ما .حالا دیگه چی باید بفرستیم تا به هر دو مون ویزا بدن؟
مهسا جون می تونین از طریق کنفرانس هایی که بر گزار می شه اقدام کنین برای ویزا که بعید می دونم به پسرت هم بدن
سما جون توی سایت سفارت کانادا همه مدارک لازم رو نوشته. باید چند تا فرم رو پر کنین که اخرش ولیدیت میکنی و بهت بارکد میده که به همه مدارک اضافه میکنی زمان رفتنتون مشخص باشه اگه کسی دعوتتون کرده دعوتنامه و بلیط باید همراتون باشه وگرنه باید بلیط و هتلی رو که رزو کردین باشه اگه خودتونم مدارک رو نمیدین یه فرم هست برای اینکه کسی این کار رو براتون میکنه ک مشخص میکنی وکیل هست یا فامیل یا دوست صورت حساب مالی 3 ماهه میخواد و نامه از محل کار که برای مرخصی میرین و برمیگردین اصولا هرچی مدارکتون کاملتر باشه با اطمینان بیشتری بهتون ویزا میدن بهتره برای بار اول تک ویزا با دوره محدود رو تقاضا کنی (مثلا ماکزیمم 2 ماه) البته اینا تجربه های من هست ادرس سایت رو هم بخوای من میتونم به انگلیسی بدم یعنی سایت کانادا در امارات ولی فارسیش رو نمیدونم واسه اینا هم اصلا کسی لازم نیست و خودت در عرض یکروز میتونی همه مدارک رو اماده کنی