درمورد مهد دخترم کمی بهتون بگم تا از مدل مهدهای اینجا هم کمی اطلاعات کسب کنید.روز اول که میخواستم ببرمش خیلی نگران بودم چون میخاست به مدت شش ساعت یکدفعه از من جدا بشه و بره یکجایی که زبانشونو نمیفهمه چون کلاس زبان من فول تایم شش ساعته-چندبار به مدیر با همین زبان انگلیسی خفنم سپردم که اگر کوچکترین اتفاقی افتاد یا دخمری گریه کرد تماس بگیرید سریع میام.شش ساعت کلاسم تمام شد و دیدم کسی هم تماس نگرفت.خدا رو شکر وقتی رفتم دیدم داره بازی میکنه وخوشحال بود.با دوتادختر دیگه هم دوست شده

میدونین وسایل بازی مهد اینجا خیلی خیلی بیشتره و واسه دختر من این تنوع خوب بود.ولی یک چیز بدی که خیلی ناراحتم کرد این بود که بچه ها کلا با کفش بودن یعنی کل زمان تو مهد-باکفش تو رختخواب مبخابیدن-با همون کفش زمین بازی میرفتن-با کفش از رو ی رختخواب هم رد میشدن و برای منی که تو ایران اینقدر به نظافت توی مهد اهمیت میدادم قبولش سخت بود البته یک مهد دیگه که اسم دخترم تو لیست انتظارش هست اینطور نبود و از اول کفشهاشون رو درمیاوردن ولی خوب صف انتظار بالایی داره و من چون کلاس زبانم شروع شده بود گزینه ی بهتراز این مهد نداشتم و یک خوبی دیگه این بود که مهد در طبقه اول اپارتمانمون هست.
موقع خواب همه بچه ها باید بخوابن-یکروز موقع خوابشون رفتم ببینم چطور همه رو باهم میخوابونن-دیدم چراغها همه خاموش کردن-یک آهنگ اروم بچه گونه هم گذاشتن .برام جالب بود.یا مثلا موظفن تا دمای -15 بچه ها رو ببرن بیرون زمین بازی.فکر کنین -15.
یک بدی دیگه هم اینه که اب که تو دستشوئی نیست-بچه ها هم خودشون میرن دستشوئیشونو میکنن و خودشونو خشک میکنن.مربی فقط نظاره میکنه-دختر منم که هنوز خودم میبردمش دستشوئی هنوز بلد نیست درست خودشو بادستمال تمیز کنه وهمش نگرانم عفونتی چیزی نگیره-
واینکه تو ایران مربی مینشست خودش قاشق قاشق ناهارشو بهش میداد تا اخر-ولی اینجا خیلی روزها میبینم فقط 4-5تاقاشق غذاخورده و وقتی بهشون گفتم گفتن خوب بچه رو نمیشه اصراش کرد خوب شاید گرسنه نیست اون موقع-
هرروز هم نقاشی ودرست کردن کاردستی و این چیزها دارن که دختر من هم که عاشق این چیزها-تو ایران هم داشت ولی نه مثل اینجا -چون توایران همه رو مرتب میکردن مثل یک کتاب درمیوردن و میخاستن اخرسال بهت بدن واسه اینکه نشون بدن فعالیتهای یکساله رو و چون میخواستم همهش خیلی قشنگ باشه بچه ازاد نبود-مثلا دستشو میگرفتن از خط بیرون نزنه یا همه جا چسبی و کثیف نشه-ولی اینجا ازاده هرجور میخواد کارکنه و هرهفته کارهاشو بهمون میدن-بار اول که دیدم گفتم ببین ایران چقدر اهمیت میدادن-شسته رفته تر و تمیز و قشنگ بهم میدادن-اینا اصلا اهمیت نمیدن.ولی الان میفهمم اینجور بهتره چون بچه اونطور که دوست داره کارمیکنه.
ولی در کل خوبه-دخترم که میگه من دیگه مهدایرانی نمیرم-اینجا رو دوست دارم با اینکه زبان انگلیش هنوز بلد نیست.نمیدونم چطور با بچه ها ارتباط برقرار میکنه.یا مثلا دیروز به من میگه اسم معلمم چیچل هست و من هروقت دستشوئی دارم به چیچل میگم-منو میگی از تعجب دهانم باز مونده بود-البته میدونم بچه ها خیلی سریع راه میفتن ولی خوب فکر نمیکردم به این زودی کنار بیاد-1050دلار ناقابل هم شهریه یکماهشه
البته بازم میگم اینا در مورد مهددختر من بود که شاید مهدهای دیگه قانونهاشون بازم با اینجا فرق داشته باشه.