مرسی پلنگ صورتی عزیز میشه از دایی تون بپرسید رشته من رو به چه نامی پیدا کرده بود من هنوز نمی دونم معادل رشته ام تو اونجا چی میشه چند تا رشته شبیه به هم هست که من نمی دونم کدومش هستم
راستش رشته من که تو مهاجرت به کبک صفر امتیازی بود هر چی به بهداشت مربوط بود صفر امتیازی بود خلاصه من نمی دونم حتما اونجا اشباع شده از هر چی بهداشته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام پلنگ ...صدف جون چقدر باحال نوشتی با صدای بلند برای همه توی خوندم...خیلی باحال....خیلی جالب بود... دخترت چند سالشه ؟زنده وسلامت باشه راستی رشته شوهرت چی بود الان با همون عنوان و رشته کار گیرش اومد؟ اگر اشکالی نداره میتونی بهم بگی(میل کنی) الان حقوق شوهرت چقدره؟و دخل و خرجتون جور درمیاد؟و چقدر با خودتون بردید؟؟ در ضمن من فعلا در حال خوندن زبان هستم برای ایلتس...هنوز اول راهم...من خوزستانم...پتروشیمی کار میکنم ا
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
پلنگ صورتی جون اسم اون مهدی که لیست انتظار داره به من میگی. چون ما هنوز نمیدونیم سال دیگه کجا باشیم انتخاب اولمون اینه که برگردیم تورنتو ولی اگه نشه شوهرم از کلگری بیشتر از اینجا خوشش اومده در ضمن اینکه کار خوب تو کلگری بیشتر از تورنتو هستش. حالا من قراره یه مهد اینجا، یه مهد تورنتو یکی کلگری رزرو کنم کارهای تبدیل مدرکم به مدرک آلبرتا رو هم انجام بدم تا ببینیم چی میشه. تو تورنتو و ونکوور مهد خوب پیدا کردم ولی هرچی نگاه میکنم تو اینترنت برا کلگری چیزی پیدا نمیکنم تنها چیزی که دیدم کلگری cefa هستش که چون میخوام تو ونکوور تو ویتینگ لیستش بذارمش فکر نکنم بتونم تو کلگری هم بذارم.
are palang sorati bishtar az soriye mesr ina omadan kheyli choon onja ozash khob nist
ama be nazare man canada ba england kheyyyyyyyyyyyyli farq dare onja ro aslan nemipasandam inja kasi be kasi kar nadare man yeki az doostam ke tamam omresho onja boode tazegiya mohajerat karde omade inja