2777
2789
مرسی پلنگ صورتی عزیز میشه از دایی تون بپرسید رشته من رو به چه نامی پیدا کرده بود من هنوز نمی دونم معادل رشته ام تو اونجا چی میشه چند تا رشته شبیه به هم هست که من نمی دونم کدومش هستم

راستش رشته من که تو مهاجرت به کبک صفر امتیازی بود هر چی به بهداشت مربوط بود صفر امتیازی بود خلاصه من نمی دونم حتما اونجا اشباع شده از هر چی بهداشته
هر آنچه مرا نکشد مسلماً قویترم خواهد ساخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام پلنگ ...صدف جون چقدر باحال نوشتی با صدای بلند برای همه توی خوندم...خیلی باحال....خیلی جالب بود...
دخترت چند سالشه ؟زنده وسلامت باشه
راستی رشته شوهرت چی بود الان با همون عنوان و رشته کار گیرش اومد؟
اگر اشکالی نداره میتونی بهم بگی(میل کنی) الان حقوق شوهرت چقدره؟و دخل و خرجتون جور درمیاد؟و چقدر با خودتون بردید؟؟
در ضمن من فعلا در حال خوندن زبان هستم برای ایلتس...هنوز اول راهم...من خوزستانم...پتروشیمی کار میکنم
ا
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
پلنگ صورتی‌ جون اسم اون مهدی که لیست انتظار داره به من میگی‌. چون ما هنوز نمی‌دونیم سال دیگه کجا باشیم انتخاب اولمون اینه که برگردیم تورنتو ولی‌ اگه نشه شوهرم از کلگری بیشتر از اینجا خوشش اومده در ضمن اینکه کار خوب تو کلگری بیشتر از تورنتو هستش. حالا من قراره یه مهد اینجا، یه مهد تورنتو یکی‌ کلگری رزرو کنم کارهای تبدیل مدرکم به مدرک آلبرتا رو هم انجام بدم تا ببینیم چی‌ میشه. تو تورنتو و ونکوور مهد خوب پیدا کردم ولی‌ هرچی‌ نگاه می‌کنم تو اینترنت برا کلگری چیزی پیدا نمیکنم تنها چیزی که دیدم کلگری cefa هستش که چون می‌خوام تو ونکوور تو ویتینگ لیستش بذارمش فکر نکنم بتونم تو کلگری هم بذارم.
salammmmmmmmmmmmmmmmmmm

are palang sorati bishtar az soriye mesr ina omadan kheyli choon onja ozash khob nist

ama be nazare man canada ba england kheyyyyyyyyyyyyli farq dare onja ro aslan nemipasandam inja kasi be kasi kar nadare man yeki az doostam ke tamam omresho onja boode tazegiya mohajerat karde omade inja

...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...