2777
2789
سپیا جون یکی از دوستان همسرم که مهندس بود رفته بودن اونجا تعریف می کرد که اونقدر در ابتدا بیکاری بهشون فشار اورده بود که همسرش یقه اش رو گرفته بود و میگفت برگردیم. تا اینکه تو رستوران کار گرفتنذ و هر دوشون رفتند اونجا. الان با اینکه دو سال بیشتر شده از رفتنشون ولی هنوز تو رستوران هستند و خودشون نمیخوان کار دیگه ای بگیرنو میگن که یکم که جمع کنیم میریم یه کاری راه میندازیم. میگن این کار ما استرس نداره و راحتیم. در هر صورت اوایل من که هیچ مشکلی با همچین کارهایی ندارم.

میمی جان معمولا از مدیکال تا ویزا ممکنه 3 ماه تا 6 ماه طول بکشه البته کمتر و بیشتر هم بوده. شما 38 شفله هستین؟

ادرس فروم ما اینه http://www.mohajerecanada.com/forum/showthread.php?t=1&page=480

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

mimi جان از مدیکال درست یکسال و یکماه ، تازه مدیکالم باطل شد یعنی یکسالش تموم شد مجبور شدم دوباره بدم و تا فرستادم پاس ریکوئست شدم
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
mimi جان من چون شوهرم اسپانسرم بود کل پروسه 1.5 سال طول کشید تقریبا شمارو نمیدنم ایشالا زود درست بشه کارت
سلام دوستان خوبین همه؟

ببینم نسیم و سارا شما کجا همو دیدین قرتی ها :) بسوزه پدر فیس بوک لامصب.

سپیده نگو اینو خواهر نگو.پرستار چیه؟بابا کار پیدا می کنین تورنتو نشد یه جا دیگه خوب.خودتون رو محدود نکنین به تورنتو.کار خوب هم پیدا می کنین.
اگه قرار به هر کاری بود که خوب همسرت همون کار رو قبول می کرد خوب هم بود تازه.حتما یه کار خوب و عالی پیدا می کنین.

ما هم دیگه فقط به عنوان یه دوست در تاپیک شما دوستان میریم و میایم.دیگه کانادا کنسله . تا ببینم این پسره کی درست می شه.
دیگه هم نمی خوام گیر بدم به این موضوع.خلایق هر چه لایق.سپیده باز هم خوش به حالت که همسری شما به خاطر حس خانواده دوستیش نمی خواد برگرده یا به این خاطر که مادرش تنهاست سد راه تو و دخترت نشد.واقعا جای بسی شکره ها.والا

سلام سماء جون چرا بسوزه پدر فیس بوکککککک :))))) خدا پدر مادرش رو بیامرزههههههههه

یکم صبر داشته باش بالاخره اوصاع این مملکت بزودی بهتر میشه یعنی چاره ندارن باید جامو بنوشند و دوباره همسرت مصی انگیزه پیدا میکنه . فعلا بزار یکم زمان بگذره .

منم با ممول موافقم سما جون بزار یه مدت بگذره ببنین قوانینشون چطوری میشه
فقط از زبان قافل نشو تحت هر شرایط ادامه بده
منو ببین سما جون سنم از مرز ٣٠ هم گذشت اما همچنان منتظریم کارمون درست بشه نی نی هم نیاوردم گفتم نمی خوام مثل ما بشه
حالا تا بریم تا کارامون درست شه تا نی نی بیاریم دیگه خودت فکرشو بکن
هنوز از ما کلی جلوتری عزیزم یعنی کلی وقت داری
همه چی درست میشه فقط زمان می خواد
[خدایا شکر همه نعمتات]
جک جک
خر،خروس ،وسگ داشتن از ایران میرفتن،علتشو پرسیدن:خروس گفت انقدر ساعت و عقب جلو کردن نمیدونم کی بخونم کی نخونم؟سگ گفت:نفهمیدم من باید بگیرم،110باید بگیره، بسیج باید بگیره،لباس شخصی باید بگیره؟ خرگفت: نفهمیدم من خرم،ملت خرن، دولت خره،اصلآ هویتمونو ریختن به هم..!!!
[خدایا شکر همه نعمتات]
هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه100

می می عالی

چمیدونم بچه ها امید به خدا.هر چی خود خدا بخواد همون می شه.امیدوارم خیرو سلامتی و دل خوش بخواد :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))100