2777
2789
وای می می جون کلی خندیدم . حالا ببخشید ما جزء کدوم دسته ایم؟

سما جون مطمئن باش اوستا کریم هیچ وقت بد بنده اش رو نمیخواد پس به هیچ چیزی اصرار بیش از حد نکن. بسپار دست خودش که مطمئنا بهترین رو برات رقم میزنه.

دوستان منم که زمان برنامه ام اوکی نیست اما یواسه بچه دار شدن موندم . الان یه کوچولو دارم و همسرم میگه دومی رو اونجا میاریم حتی اگه فاصله اشون 10 سال بشه . خودمم کلا دیگه از بچه دار شدن میترسم. یعنی در واقع دیگه تنبل شدم اطرافیان هم فشار میارن که همین جا دومی رو بیار تا بری بچه یکی دو ساله میشه به نفعته
من چیکار کنم آخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیوا جون دومی رو هم همینجا بیار بزار با هم بزرگ شن و مثل هم باشن بعدا هی نگن چرا منو اینجا اوردی اون یکی رو اونجا
خوب خانوادتم راست میگن دست تنها خیلی سخته تو به کشور غریب
تازه اولش معلوم نیست تا چه مدت طول بکشه تا کار پیدا کنین بعدش باید نی نی بیارین

ولی واقعا تصمیم گیریه سختیه شیوا جون

در ضمن نمی دونم والا ما جزء کدوم دسته میشیم
[خدایا شکر همه نعمتات]
نسیم دیگه پستت رو دیدم کلا بی خیال شدم

با یه وکیل صحبت کرده بودیم تو مونترال بود.گفته بود اکی هست و بیا و اینا.

خلاصه که کلا هم 2900 می گرفت یعنی عالی بود برای جاب افری که تو ایران 14000 می گیرن.

نمی دونم می گم حتما الکیه دیگه چون من نه سیتی زنم نه چیزی.چمیدونم.
سما جون بی‌ خیال نشو ولی‌ بهش بگو نصف پول رو الان میدم نصفش وقتی‌ کارمون درست شد. این‌ها یه روش‌هایی‌ بلدن. زمانی‌ که ما میومدم رشته پدر من نبود تو لیست بعد وکیله گفته بود خوب تو چی‌ کار میکنی‌ در طول روز بابامم براش توضیح داده بود اون هم گفته بود خوب پس تو این کاره هستی‌ یه چیزی از تو لیست گفته بود خلاصه که همون‌جوری تونست کار ما رو درست کنه ولی‌ حتما حواست باشه که یهو همه پول رو بهش ندی
راستی‌ شوهرت هم حتما حالا که دیده سخته ترسیده اگه تو دنبال کار‌ها بری ببینه همه چیز داره راحت انجام میشه اون هم یواش یواش کنار میاد. من قبلا هم گفتم این آقایون قیافه آدم‌های قوی رو دارن تو سختی‌ها اگه ما زن‌ها جمعشون نکنیم سریع کم میارن
دوستان میشه یک توضیحی راجع به رشته بهداشت توی کانادا بدید و من میخوام بدونم رشته کارشناسی بهداشت عمومی تو ایران با رشته پزشک بهداشت عمومی تو کانادا چه فرقی داره ؟

سپیده جون و دوستان دیگه منتظر خوندن کامنتهای خوبتون هستم و برام جالبه

میدونید مثل زندگی توی یک کره دیگه می مونه به نظر من زندگی توی کشورهای متفاوت با این تفاوت و شماهایی که این شانس را داشتید حتی اگر هر اتفاقی پیش بیاید به خودتون میگید من هر کاری تونستم کردم

خیلی از آدمها حتی جسارت ندارن ازش حرف بزنن چه برسه به این که اقدام کنن موفق باشید و ما را در جریان تمام حوادث زندگیتون بذارید احساس کنید که خواهرهایی دارید که نمی شناسیدشون ولی از صمیم قلب دوست دارن حرفهای شما را بشنون و برای موفقیت روز افزونتون دعا کنن

سالم باشید و در پناه خدا
هر آنچه مرا نکشد مسلماً قویترم خواهد ساخت
salammmmmmmmmmmm doostannnnnnnnnnnn

mamnoon az tabrikatoon

esm pesaram ham parsa shod

emruz ham mishe 10 roozesh

kiyan yekami hasoodi mikone ama doosesh ham dare saresh garme ba baby

man khodaro shokr zayman rahati dashtam va halam bad nashod aslan mese dafe pish

rasti shenidam ba paas irani nemishe omad canada?????????????????????????n

movazeb khodetoon bashidddddddddddddd

boossss
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...