2789
ممنون شیوای عزیز....
ما سه ماه سوم ۲۰۱۰ هستیم و فکر نمیکنم به این زودی از مدیکال خبری باشه. فعلا برای سه ماه اول و دوم که قبلا آپدیت اومده بود داره مدیکال میاد. گرچه من دعا میکنم برای ما بدون آپدیت مدیکال بیاد... و انقدر دیگه کش نیاد.....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

Nasim az sare kar neveshtato mikhoonam,doostam narahat nabash khoda bozorge,age to zamani bood ke tanha boodi rozhayi ke ehtiyaj be moraghebat dari behem bego man hamahang mikonam 1-2 rooz morkhasi begiram biyam pishet. hamsaret ham mitoone yeki do rooz morkhasi begire va pishet bemoone,kholase in rooza ham migzare azizam,
aslan negarn nabash,shomareye mobilamo baraht email kardam o dari,doroste?
سلامی دوباره بچه ها

بچه هااااااااااااااااااااا میدونم شما ها خیلی وقته با هم دوستین ولی من رو هم تو جمعتون قبول کنیدددددددددددد

من مدیکالم رو 4 ماه پیش گرفتیم و منتظر ویزا هستم. خرداد هم بلیط دارم که با همسرم و پسرم بریم تورنتو.

مدارس اونجا که از 4 سالگی روع میشه یعنی مجانیه؟ یعنی همون 4 سالگی که شروع کردند مجانیه یا یکی دو سال اول پولی میشه؟ ممنونم که جواب منو میدین :)

-

اونی که گفته فقط گرون شدن دلار رو قیمت وسایل خانه تاثیر داشته منو خیلی متعجب کرده! همه چی قیمتشون میره بالا. پوشک بچه گرفته تا ماست و شیر. البته وسایل خونه خب خیلی گرونتر میشه و بیشتر به چشم میاد.
بچه ها نمیدونید با 30 تا 40 هزار دلار چه کاری میشه اونجا راه انداخت. سایتی نمیشناست در این مورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بازم ممنون از جوابی که میدین
نلی جون مرسی‌ خانومی فعلا که می‌خوام تا مادر شوهرم اینا اینجان یکی‌ دوبار خودم رو به دل‌درد بزنم برم بیمارستان که شاید زودتر عمل کنند اونها هم باشند بتونن بهم کمک کنند. تا ببینیم چی‌ می‌شه. مرسی‌ بابت پیشنهادت خوشحالم که دوستهای خوبی‌ مثل شما دارم. شمارت رو هم دارم حتما باهات تماس میگیرم.
سلام انوشه جون خوش اومدی. اینجا بچه‌ها همه خونگرم هستند زود با همه آشنا میشی‌. در مورد مدرسه از همون اول مجانی‌ هستش ولی‌ هنوز همه مدرسه‌ها کیندرگارتنشون تمام روز نشده. اگه مدرسه بچت نصفه روز باشه و سر کار بری مجبور هستی‌ که یه نصف روز هم به یه مهد نزدیک مدرسه پول بدی که بچه بره اونجا. در مورد بیزنس هم من واقعا اطلاعی ندارم
نسیم جون ان شالله عملت همون موقعی که دوست داری با موفقیت انجام بشه و تو اذیت نشی
باور کن اگه اونجا بودم حتما میومدم پیشت من عاشق بچه ها هستم
من مطمئنم خدا کمکت می کنه و همه چی خوب پیش میره
مواظب خودت باش
[خدایا شکر همه نعمتات]
ممنونم نسیم جان. ولی چرا من شنیده بودم مهد کودک ها پولی هست. ولی شما میگین که نیست! یعنی همون نصفه که میذاریم مهد اونم توسن 4 سالگی پول نمیدیم؟ میشه سایتی معرفی کنی که من توش بچرخم؟ یه دنیا ممنون
انوشه جون این اطلاعاتی‌ که به شما دادند در مورد مهد کودک هستش ولی‌ بچه از ۴ سالگی میره مدرسه دوره kindergarten یا پیش دبستانی جزو مدرسه محسوب میشه. من خودم معلم هستم البته الان تو مرخصی زایمانم و بخاطر کار همسرم ونکوور هستیم ولی‌ قبل از این داستان‌ها ۴ سال تو انتاریو تدریس کردم. این سایت رو هم دوست داشتی چک کن http://www.edu.gov.on.ca/eng/parents/generalinfo.html
سلام به همه

نسیم چی شدی تو.چرا آخه؟

عزیزم.گویا دردش هم خیلی زیاده سنگ صفرا.خیلی ناراحتت شدم اما زودی خوب می شی اصلا ناراحت نباش.

عزیزم سعی کن تا مادرشوهرتینا هستن زودتر عمل کنی چرا خوب نمی کنن زودتر؟

کاش خودم اونجا بودم ها ارشان رو می بردم بعد چند وقت میاوردمش بعد هم ممکنه بهت پس نمی دادم تازه.ای جونم جیگر طلا رو آخ.
سلام به همه
نسیم جان امیدوارم تا وقتی خانواده همسرت هستن بتونی جراحی کنی و خیلی زود سرپا بشی و نیازی به مراقبت بیشتر نداشته باشی. میدونم با بچه کوچک خیلی سخته جتی اگه مادر یک سرمای ساده بخوره ولی سخت نگیر و میگذره.
سپیا جون من میفهمم چی میگی و مطئمنم روزهای سختی رو میگذرونی. در مورد زبان همسرت باید بگم تا وقتی درگیر نشن مشکلشون حل نمیشه اما امیدوارم وقتی کلاس برن اعتماد بنفسشون برگرده . به هر حال امیدوار باش به آینده همه مهاجرها این روزها رو گذروندن. خواهر من 16 سال پیش اومدن کانادا و جزء کسانی بودن که خیلی سختی کشیدن یکی از دلایلی که ما واسه کانادا دیر اقدام کردیم تجربه بد اونها بود اما به هر حال میگذره نگران نباش.
انوشه جان همونجور که نسیم گفت مهد پولیه و پولش هم کم نیست اما بچه ها از 4 سالگی میرن مدرسه که بهش میگن کیندرگاردن و مجانیه بسته به محل سکونتت و مدرسه ای که بهش میخوره ممکنه کیندرگاردن نیمه وقت یا تمام وقت باشه که اگر نیمه وقت باشه و سر کار بری باید بچه رو بفرستی مهد و پول بدی. البته تمام مدارس تورنتو تا سال 2014 برای کیندرگاردن تمام وقت میشن من نمیدونم پسر تو چند سالشه؟! و اما اگر پسرت بخواد مهد بره مهدهای خوب اکثرا لیست انتظارهای طولانی دارن.
ضمنا حتی اگر بچه مدرسه تمام وقت هم بره نیاز به before school یا after school پیدا میکنی اگر شاغل باشی چون مدرسه حدود ساعت 3:30 تموم میشه ولی تایم کار بیشتر طول میکشه و مبلغ این بیفور و افتر هم کم نیست. مثلا من که الا دارم واسه مهد بردیا 830 دلار میدم برای بیفور و افتر (اگر هر دو رو بخوام) باید 450 بدم. اگرم یکیشو بخوام یک کم کمتر میشه اما فقط یک کم.