2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای وای نسیم جونی چی شدی آخه !! :( نگران نباش سعی کن همون که خودت گفتی بزنی به دلدردو بری زودتر عمل کنی . من یه مدت اثنی عشرم درد گرفته بو میفهمم چه دردی داره .
نگران نباش جور میشه فوقش آرشانو پیش یکی میزاری
یه چند ماه صبر میکردی من میومدم :)))

واقعا دکتر متخصص تو ایران راحتره با بیمه که دیگه مشره اونجا نمیشه به این سرعت دکتر متخصص دید و یا عمل کرد حالا اینجا اراده کنی فردا میری عمل!!!

پدر من امریکا زندگی میکنه خودشو بیمه نکرده بود تازه رفته بود واسه یه کار ساده که نصف روز بیمارستان خوابید 9000 دلار داده!!!
گفتم میومدی ایران با بیزینس کلاس درمون میکردی میرفتی کمتر میشد که!!!!!!!!!!!!

خلاصه من الان این مشکل استخون کوکسیسمو حل کنم خیالم راحت میشه اونجا میام

سماء گلی مرسی از کامنت قشنگت تو بلاگم ایشالا بزودی یه راهی پیدا میکنین بیاین

نلی جان خوی خانوم خونه جدید خوبه ؟ من که در به در دنبال خونه ام تو این سایت kijiji یه چند تا ایمیل زدم ولی کسی جوابی نداده . میخوام لینکهای تورو دونه دونه نگاه کنم بفرستم

دارم فکر میکنم اگه یکماهه یه جارو مبله بگیریم بعد میخوایم لانگ ترم بگیریم میشه آخر دسامبر اول ژانویه خونه پیدا نمیکنیم که !!!
قاطی کردم به خدا .
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
نسیم و شهرزاد عزیزم ممنونم از توضیحات کاملتون
نسم شما گفتی معلم بودی میشه بگی شرایط معلمی چیه؟ چه دوره ای باید ببینی تا بتونی معلم بشی؟ من اینجا سه سال دانشگاه تدریس کردم و از بارداری تا الان که پسرم 13 ماهشه سرکار نمیرم. فوق لیسانس ریاضی دارم. من اگه تو کالج دوره بگذرونم میتونم معلم بشم؟

بچه ها اونهایی که منتظر مدیکال هستین. نمیدونم جزء 38 شغله هستین یا نه اگه هستین یه گروه خوب من عضو هستم که همه همون بچه های 38 شغله هستند و در مورد شرایطشون و اتفاق هایی که میوفته با هم صحبت می کنند خواستین بگین لینک بدم. در ضمن یه نفر که جدیدا انکارا رفته بود برای ویزا میگفت که اونجا خیلی شلوغ بود و گفته بودند بهش که ما با تمام قوا داریم ویزا میدیم تا بعدش دوباره مدیکال دادن رو شروع کنیم. پرونده من مال اپریل 2009 بود.
سلام به همه.
نسیم جان از سپیده جون شنیدم این مشکل رو پیدا کردی خواستم بهت بگم اصلا نگران نباش عملش خیلی راحته من تابستون انجام دادم البته من رفتم ایران ولی همه دنیا یک جور عمل می کنن(لاپاروسکوپی) من هم مثل شما چند بار گفتم دل درد دارم تا اورژانسی عمل کنن ولی فقط وقتم رو هدر دادم حتی یک بار یک شب هم بستریم کردن ولی عمل نکردن چون سونو می کنن و اگر حال صفرات خوب باشه (پاره نشده باشه یا عفونت نداشته باشه) عمل نمی کنن می گن برو تو نوبت!اگه سوالی داشتی یا کمکی از دست من بر میودم خوشحال میشم کاری برات انجام بدم.
سلام دوستای عزیز من هر روز میام اینجا سر میزنم ولی با این وضع دلار دل و دماغ ندارم پولمون هر روزداره کمتر و کمتر میشه دیگه تصمیم گرفتیم خونه رو هم بفروشیم بیایم.
سپیا جون اولش برای همه این مسائل بوده من یکی. از دوستام ونکوربو خودش معلم پیانو بود و همسرش پزشک متخصص اولش خانم رفت توی فروشگاه و اقا هم پرستار منازل شده بود ولی حالا تخصصگرفته و کلی حالشو میبره به هر حال همه با سختی شروع کردن شما هم مطمئنم از مهاجرهای موفق میشن برای اینکه همیشه رو پای خودتون وایستادین حتی توی ایران .این دوست من یه دختره ناز پروردهیکی یه دونه بود که مامانش اینا نمیزاشتن اب تودلش تکون بخوره وضع باباشم توپ توپه هیچکی باورش نمیشد اکه این دختر ناز نازی اینج,وری دز مقابل سختیها وایسه شما هم مطمئننا موفق میشین.....
نسیم جون نگران نباش عملش اصلا سخت نیست تا دو روز بعد عمل کارهای اولیه بچه رو به راحتی میتوتی انجام بدی ....ولی عجب سیستم مزخرفی داره اونجا باد اونقدر ادم درد بکشه تا منفجر شه بعد عمل کنن??اینجا به محض اینکه تشخیص بدن عمل میکنن امدوارم هر چه سریعتر کارت به سلامتی انجام شه.....
سلام به همگی :
نلی عزیزم ، خونه نو مبارک !!!اینقدر اوندفعه فکرم مشغول بود که یادم رفت خونه نو رو تبریک بگم . انشا ا... هر چی خودتون دلتون میخواد توی خونه نو براتون پیش بیاد .
سما ؟!!! بابا یه اسفند دود کنید ، قربونی ، چیزی ... اول که ماشین پدرت ، حالا هم تصادف شما .. حالا خودت و همسری خوبید ؟ ببخشید تورو خدا ، با عمه ات که صحبت میکردیم ؛ اصلا " فکر نمیکردم که ندونه . چون برات اینجا هم پیغام گذاشته بودم و خبری ازت نشد ، باایشون که صحبت میکردیم ، گفتیم بپرسیم ببینیم پیدا شده یا نه ؟ که فهمیدیم اصلا " نمیدونسته !! اگر چیزی رو گفتیم که نباید میگفتیم ، جدا " عذر میخوام .
نسیم عزیزم ، عملش سخت نیست . فکر کنم از سزارین راحت تر باشه .امیدوارم تا پدر و مادر همسری هستن ، عملت کنن .
شهرزاد جان ، ممنون از تسکینت . واقعیت اینه که منهم فقط میخوام از خونه بره بیرون !!! منهم میدونم تا درگیر نشه ، وضع زبانش بهتر نمیشه . فعلا " که دارم گیوه هام رو ور میکشم و خودم شروع میکنم به پیدا کردن کار توی زمینه خودم یا فروشگاهی ، چیزی ... توی customer service ,حالا چقدر موفق بشم ، نمیدونم . فعلا " زوم کرده بره دوره تکنسین گاز رو ببینه که ممکنه هزینه زیادی هم داشته باشه ( بین 2500 تا 5000 دلار ) و شامل کمک های دولتی هم نمیشه . شوشو خیلی اصرار برای ماشین داره ولی من میگم تا یکی کار پیدا نکرده سراغ ماشین نریم . ضمنا " دندون نلیسا دیگه درد نگرفت ( حداقل دیگه چیزی نگفت ) و ما هم فعلا " سراغ دندانپزشکی اش نرفتیم !
دوستان هم رشته ای ام خیلی نظر مساعدی دارن که میتونم توی فیلد خودم کار پیدا کنم . که تولید قطعات خودرو است ، تا ببینیم چی پیش میاد .بدیش اینه که تمام هر رشته ای هام و همکارانی که توی شرکتهای با فیلد مشابه من کار میکردن اینجا دارن درس میخونن ....و من فکر میکنم اگر اوضاع کارشون خوب بود ، دنبال درس نمیرفتن .
فی فی جون ، سیستم اینجا واقعا" همونطور که ماریا گفت هستش . یعنی تا رو به موت نباشی ، کسی بهت کاری نداره .ولی فراموش نکن که توی ایران هم بشرطی عملت میکنن که پول به حسابشون بریزی . دکتر های عزیز اونجا خیلی ها عمل رو فقط بخاطر پولش انجام میدادن ، نه نیاز . اینجا خیلی ها میرن آمریکا که بتونن توی بیمارستان خصوصی عملت کنن .
راستس من بطرز مسخره ای سرما خوردم و سرمای ناقابل من زد به سینوسام !!! از پارسال که اومده بودم اینجا و برکشتم با یه شستشوی سرم ساده هر صبح و شب ، زمستان گذشته از شر سینوزیت در امان بودم . توی دو هفته گذشته ؛ اینجا چند روز سرد شد و بعد گرم شد و هین که گرم شد ، همسرم سرما خورد و دو روز بعدش من و نلیسا . ولی مال من بطرز مسخره ای زد به سینوزیتم و دو روز تمام سر و صورتم درد میکرد . خلاصه دیرزو وقت دکتر گرفتم و وفتم دکتر که ایرانیه . وقتی بهش گفتم توی ایران دو تا آمپول آنتی بیوتیک میزدم و خوب میشدم ، تعجب کرد و کفت ما اینجا تزریق پنی سیلین باین راحتی انجام نمیدیم . گفتم که سفکسیمیم میزدم و باز تعجب کرد . حلاصه یه دوره آنتی بیوتیک برام تجویز کرد با قیمت نه چندان گران برای 28 دونه ، 60 دلار ....!!! البته با داروخانه صحبت کردم و فعلا " 14 تا دونه بهم داد که 33 دلار آب خورد . اسپری بینی و قرص ضد حساسیت از اونچیزی که توی کمد نمونه هاش بود بهم داد وگرنه باید بابت اسپری هم 60 دلار میدادم و اینجا بود که رفتیم تو فکر اینکه خودمون رو نحت پوشش بیمه دارویی هم قرار بدیم . نمیدونم البته چقدر در ماه میشه ولی اینهم فک رکنم باید به هزینه هامون اضافه بشه . تازه دعا کنین خوب شم ... چون میگفت اگر بعد از دو هفته خوب نشدی باید بری پیش متخصص و برات شستشو بده که میدونم خیلی کار درد ناک و سختیه ...
سلام دوستان
خوبین؟

یه خسته نباشید به همه بگم
منم به عنوان دوست مشترک خودتون بپذیرید که انشا... ازاول ژانویه (اگه ویزامون به موقع بیاد)اونجاییم

کسی رو نمیشناسم فقط سماء جونمو میشناسم
سماء جونم خیلی ناراحت شدم واسه اتفاقاتی که براتون افتاده
انشا... که به حالت عادی برگرده زندگیتون شاید خیلی تو چشمید و چشم میخورید
صدقه بذار کنار هر روز

منم بخاطر هزینه های دندانپزشکی کانادا تا الان 3تا از دندونامو پر کردم هر چند پوسیدگی سطحی بود!
و دوتای دیگه رو هم این هفته انجام میدم شنیدم که هزینه دندون پر کردن خیلی زیاده!!!
.
ممنون بچه ها بابت تبریکاتون.
شهرزاد جون دلم برای تو و حرفات تنگ شده.هر وقت دوست داشتی بهم خبر بده با هم انلابن شیم و چت کنیم.فعلا وسط یه خونه بهم ریخته و بر کارتون نشستم و قراره درس بخونم چون دوهفته دیگه مید ترم دارم.
هیچی هم نخوندم.این ترم درسمو انلاین برداشتم و این تنبل ترم کرده.

ممول جون من فکر کنم خونه ای که ما توش اجاره بودیم تو ریچموند رو گذاشتن برای اجاره 1180 دلار.نمی دونم تا الان اجاره رفته یا نه.اگه دوسا داری تو ریچموند زندگی کنی خواستی بگوبرات چک کنم.ما توی دات تان ریچموند زندگی می کردیم تو یه برج 13 طبقه و ما طبقه بودیم.یکخوابه و یک دستویی و 2 بالکن و واشر درایر داخل واحد 1180.ولی می دونم یکساله اجاره می ده نه کوتاه مدت.اگه دوست داشتی بگو برات چک کنم و بپرسم.
خواستی ایمیلتو بذار تا اطلاعات بیشترو برات بفرستم.